Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to siup Gosia - tylko rowno. Od rrmi zaczerpnelam inspiracji

( rrmi pierwsza z lewej) 1950 - moze dolaczy jak juz dojdzie :oops:

http://www.gify.biz/gify%20%20postacie/gify%20muzyka/muzyka__29_.gif

gorzej jak na jednym razie nie popzrestanie :roll: a, co z sercem :roll: :-?

No, dobra zaczynamy na _trzy_tylko makijaz sobie sceniczny dorobie i 50 na odwage chlapne

prosze nie spiewaj :wink:

a czy to prawda , ze jestes artystka ze spalonego teatru? :o :o :o takie sluchy chodza

Tak :oops: to prawda, niewiele rzeczy wychodzi mi gorzej niż śpiew. W teatrze nastąpił samozapłon przy wysokim C.

Czasami zabawiam swoim śpiewem współpracowników, zwłaszcza kiedy widzę, że nie jest najlepiej - zaczynam zawodzić i wszyscy rżą :cry:

Zaprawde powiadam wam, jest to oszalamiajacy efekt akustyczny :o

Ewcia - masz taki nacisk membrany w uszach, że aż Ci się przez oczka uwypukla, żeby jakiego nieszczęścia nie było.... :wink:

Przez oczka? Mnie juz pietami wychodzi! :-? Rzenie echem sie niesie i sasiedzi zaczynaja protestowac, a ja z musu dawaj tego... no, szabelke, rumaka... koniaka... :roll: Ale z musu, mowie! :-?

Czekajcie... ja myslalam, ze jestem na oddziale, nikt mi nie mowil, ze sie jakas rewia wprowadzila! :o Czy oni wszytkie wyczekuja, az dlugi dojdzie?