rrmi 11.11.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 dlugi sie znalazl http://www.lambsalepage.com/mn_born_bred_sale/images/03-04-05/dres-pur-rib.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 co na to powie jego żona?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.11.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 co na to powie jego żona?! A, moze, to Ona w przebraniu :-?by wyniuchac, co sie na liscie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 uffffff przyjrzałam sie - to nie długi, to nie jego kamasze (za małe), to nie jego kończyny (za krótkie) . rrmi gdzie Ty z tym aparatem biegasz... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 ZOCHNA!!!!! -gdzieś Ty tapczan wywlekła ?!?!?!?!? Jeszcze dobrze nie ostygła, a już wynosisz?! Nasze dobra !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 ZOCHNA!!!!! -gdzieś Ty tapczan wywlekła ?!?!?!?!? Jeszcze dobrze nie ostygła, a już wynosisz?! Nasze dobra !? ale się wkurzyła Aggi ło matko no. Wynieslam - bo czegos strasznie moczem nasiakl . Z urynologii go chyba wyciegli Myslalam zeby wysechl Psy posadzilam coby pilnowaly . Nawet z rrmi chcialam na nim siednac - ale gdzies z aparatem lata dogonic nie moge Mam zwrocic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Mam zwrocic ??? nie zwracaj , zatrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 tak - skoro to TEN tapczan, to może i lepiej, żebyś już na niego nie zwracała, wystarczająco jest sponiewierany. Przepraszam, że tak nakrzyczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Ona w latrynie jest , ale na pietrze wiec tapczan przetrzyma dlugi ma polamane stopy , dlatego blednie ocenilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dlugi ma polamane stopy , dlatego blednie ocenilas Ty coś wiesz.. Czyżbyś razem ze swoja grupą komandosów uszkodziła długiego wyrównując tajemniczy porachunek z 1962 r. a następnie zmusiła go do wymiany płynów ustrojowych z obcą mu gatunkowo kozą, w celu przeprowadzenia eksperymentu genetycznego, zagrażającego dalszemu rozmnażaniu się homo sapiens, niszcząc w ten sposób moje szanse na godziwą emeryturę? rrmi... powiedz, prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 rrmi... powiedz, prosze nie moge powiedziec bylam zaprzysiezona czego nie spisz? znowu siedzisz na lozku jak ta Mela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 nie moge powiedziec bylam zaprzysiezona czego nie spisz? znowu siedzisz na lozku jak ta Mela? a dawałaś słowo honoru? Obejrzałam na TVN jakiś polski film komediogangsterski. Nie mam pojęcia co to było, ale strasznie się uplułam i uparskałam, taki był fajnie-głupi. Zaraz sie pewnie okaże, że ta jakas kalsyka... No. Teraz jem czekoladki, myślę czy nie zapalić, tylko mi się rolet nie chce podnosic, a w domu nie palę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Wędrując po okolicy natknęłam się na taki obiekt słabo zidentyfikowany Czy to nie Wasz Długi? http://free.art.pl/makrofotografia/granaty/pies_i_jego_pan/winner6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 wiesz co? ja mam sliwki w czekoladzie i jem tak wstydze sie tego , ze jem tyle sliwek a jakiego honoru? jakie slowo? ja nic nie wiem ja mam wloski honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 anSi czy moge zatrzymac tego z prawej na calkiem? ma slodkie usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 anSi czy moge zatrzymac tego z prawej na calkiem? ma slodkie usta Jasne, masz jeszcze tego: http://free.art.pl/makrofotografia/granaty/psiaki_5.jpg Tez koło szpitala znaleziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 anSi - to nie długi !! długi ma włosy długi ma pociągłą facjatę jest nawet podobny do pewnego spektakularnego polityka, ale jak tu przytoczę to nazwisko w konotacji fizjonomicznej z długim, to jutro będę trupem rrmi, ja też sie wstydzę tego kopczyka papierków po czekoladkach bardzo. Jest jednak sposób, żeby zabić to uczucie - grzybki w occie! Po czekoladkach wchodzą malinowo, zostawiając w ustach ożywczą odmienność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 z tym trzeba uwazac , jest taki slodki , ze moge Go zjesc bossszzze jakie ma nozeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 z tym trzeba uwazac , jest taki slodki , ze moge Go zjesc bossszzze jakie ma nozeczki ta, w moich k. trampkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Po czekoladkach wchodzą malinowo, zostawiając w ustach ożywczą odmienność To chyba po takiej mieszance w ciaze mozna latwo zajsc Mi to nie przeszkadza , ja moge laczyc , nawet z kalafiorem, jestem taaaaaka brzydka jak tyle jem fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts