anSi 12.11.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 anSi - to nie długi !! długi ma włosy długi ma pociągłą facjatę jest nawet podobny do pewnego spektakularnego polityka, ale jak tu przytoczę to nazwisko w konotacji fizjonomicznej z długim, to jutro będę trupem ... : Czy w dobrym kierunku idę? http://free.art.pl/makrofotografia/granaty/pies_i_jego_pan/winner4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 z tym trzeba uwazac , jest taki slodki , ze moge Go zjesc bossszzze jakie ma nozeczki ta, w moich k. trampkach! Twoje to beda jak se narysujesz odczep sie od malego ma taka fajniusia pupeczke ojejku i nosek moge go pocalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 To chyba po takiej mieszance w ciaze mozna latwo zajsc Mi to nie przeszkadza , ja moge laczyc , nawet z kalafiorem, jestem taaaaaka brzydka jak tyle jem fuj myślisz? że można być w ciąży z grzybkiem w occie? To może szczypać przy porodzie Ja mam od czekoladek syfa na brodzie z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 anSi jak zejdziesz trochę z Pianisty w kierunku katolickiej rodziny to będzie bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Dziewczyny, bez obaw o te grzybki http://free.art.pl/makrofotografia/granaty/seks/rysunki_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 moge go pocalowac? możesz, byle nie po moich trampkach, bo czekoladę rozmaślisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jestes anSi jak dobra wrozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 moge go pocalowac? możesz, byle nie po moich trampkach, bo czekoladę rozmaślisz chcialam w usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Osmiuset czekoladek z grzybkami i kolorowych snów, idę popatrzeć jak to ze zwierzętami bywa http://free.art.pl/makrofotografia/seks.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jestes anSi jak dobra wrozka Ty się chyba śliwkami zatrułaś, że taka dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jestes anSi jak dobra wrozka Ty się chyba śliwkami aztrułaś, że taka dobra jesteś No tak i lekarza teraz szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 jestes anSi jak dobra wrozka Ty się chyba śliwkami aztrułaś, że taka dobra jesteś ja nie jestem dobra , ja jestem smaczna jak by mnie na grilla dac , to jak tluszcz sie wytopi to palce lizac z tego co zostanie nie to co Ty taka z pryszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 chcialam w usta hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No tak i lekarza teraz szukam to dobrze , bo w szpitalu wlasnie jestes ja przejmuje etat lekarza , bo remx walczy teraz wiec nie ma czasu chcesz zastrzyk czy cos innego? a moze sete i galarete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.11.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Tak, tak - sete i...telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Tak, tak - sete i...telewizor i faceta tez? wez dlugiego ta koza nie jest zazdrosna Aggi czy mowilas o Romanie G ? JUTRO DLUGI CIE ZABIJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 telewizor Zochna wyniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.11.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aggi czy mowilas o Romanie G ? JUTRO DLUGI CIE ZABIJE no.... zgadłaś Jutro się jeszcze jakoś schowam, ale w poniedziałek będzie rzeź..... non omnis moriar, tu słowa moje pozostaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Aggi czy mowilas o Romanie G ? JUTRO DLUGI CIE ZABIJE no.... zgadłaś Jutro się jeszcze jakoś schowam, ale w poniedziałek będzie rzeź..... non omnis moriar, tu słowa moje pozostaną... dam na msze jak chcesz dobrze bedzie znajomy pogrzeb moze zaloz okulary w poniedzialek i kapelusz , bo troche szkoda mi pieniedzy na datki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.11.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dochodzę do ....i spać nie moge - macie coś na ...jaskiniowców ?? odłóżcie pogrzeby bo ...ziemia pomału zamarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts