rrmi 12.11.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dla takiego jaskoniowca jak Ty to Wilma albo Betti i dlugi na pozniej a jak sie weronka poleje po ziemi to rozmarznie , spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.11.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Wilma śpi a Betty jej ... akompaniuje na ziemie - może ... borygo ? ono nigdy nie zamarza, zwłaszcza przy użytku wewnętrznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 A borygo to to samo co to z trupia czaszka?jak tak to moze byc , ale mimo wszystko mysle , ze weronka jest najlepszaAggi co robisz tyle czasu w latrynie?wpadlas czy co?kolega czeka , bo mu sie Wilmy pospalytrzeba obchod zrobic i wytruc polowe zalogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.11.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 borygo było do chłodnic samochodowych a ...trupia czaszka do ...depilacji na gorąco wewnętrznie podobnie skutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ziemia pomału zamarza chyba nie zamarza skoro weronka na spacer wyszla http://www.hauntedfog.com/images/Dynamic%20Design/Swamp%20Zombie.jpg i po co ja szukalam horrorow po nocy na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 borygo było do chłodnic samochodowych a ...trupia czaszka do ...depilacji na gorąco wewnętrznie podobnie skutkowało swój człowiek.... od razu mi lepiej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 telewizor Zochna wyniosła aa...to byl telewizor ? Ja myslalam ze uryna wyborcza ... Jak dostane sliwkie to zwroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.11.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 borygo było do chłodnic samochodowych a ...trupia czaszka do ...depilacji na gorąco wewnętrznie podobnie skutkowało swój człowiek.... od razu mi lepiej......to jeszcze mu Aggi, buzi na przywitanie daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.11.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Aggi czy mowilas o Romanie G ? JUTRO DLUGI CIE ZABIJE no.... zgadłaś Jutro się jeszcze jakoś schowam, ale w poniedziałek będzie rzeź..... non omnis moriar, tu słowa moje pozostaną... Masz rację Aggi non omnis moriar - kozetka po Tobie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.11.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 telewizor Zochna wyniosła aa...to byl telewizor ? Ja myslalam ze uryna wyborcza ... Jak dostane sliwkie to zwroce. Zochna coś Ty taka ostatnio do zwracania skora? Może teścik jakiś przeprowadzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Też sie niepokoję tym zwracaniem u Zochny, chociaż ona to ma wieczorami .... anSi - po mnie to zostanie ta czerwona czerwona kanapa co ją przyniosłam. tapczan nie jest mój, ja nie moczę się w nocy nawet jak minie rrmi postraszy gdzie ten nowy bodzio_g? rokował pozytywnie i poszedł sobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.11.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 o nie nie . Zadnym testom sie nie poddam. Te zwroty to musi od leczenia uryna .. albo od tego ..no ...krecenia sie wkolko we watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ja nie moczę się w nocy nawet jak minie rrmi postraszy gdzie ten nowy bodzio_g? rokował pozytywnie i poszedł sobie?? a co to ja? napis na dropsie jestem czy co? Bodzio sie znajdzie moze , on jak dobry wampirek w nocy grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.11.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 ja nie moczę się w nocy nawet jak minie rrmi postraszy gdzie ten nowy bodzio_g? rokował pozytywnie i poszedł sobie?? a co to ja? napis na dropsie jestem czy co? Bodzio sie znajdzie moze , on jak dobry wampirek w nocy grasuje rrmi niedobrze kombinujesz, Aggi sie chyba o Weronke rozchodzi i stąd to straszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 aaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 13.11.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 takie aaaaaa to wlasnie ja zrobilam, jak weronke ujrzalam... ale na tapczanie nie siedzialam... wiec to nie ja i w ogole mnie tam nie bylotu tez nie czy weronka jest zarazliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 czy weronka jest zarazliwa? pewnie , ze jest Ty masz juz objawy sa widoczne czy masz juz okragle oczy? czy dziwilas sie dzis kilkanascie razy ? jesli odpowiedz brzmi tak , to jestes zarazona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 13.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 To ide do latryny... Zamurujcie za mna drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.11.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 To ide do latryny... Zamurujcie za mna drzwi. nie placz , to dobrze dla Ciebie ja Cie nie zamuruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 zabił mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts