Aggi 14.11.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 A skąd bym wziął takiego słoja Chiba ,że do beczki mielone by weszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.11.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Mielone bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.11.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Lepiej o głodzie i wodzie i poczekać aż się skurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Mielone bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie będzie mielonki ? podkarmilibyśmy te małe białe robaczki co tu głodują od czasu jak weronka się skończyła. Mojego słoja proszę dobrze zakęcic, nie będę obcować z robaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jestem zdania, z całym szacunkem, że Aggi, swoją niezłomną postawą i oddaniem sprawie zasłużyła sobie na indywidualny słoik z wszystkimi mediami, dostępem do internetu, anteną satelitarną, bezobsługowym ogrzewaniem,telefonem, faksem, kinem domowym hajfi i dżakuzi.I z dostawą codziennej prasy.I z pozwoleństwem na odkręcenie dwa razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aggi - a Ty wolisz zeby Cie Dlugi zbezczescił przed wlozeniem do sloja czy juz w sloju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 14.11.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Przeca mówiłem , że AGGI w słoik nie wlezie trza beczkę . oże być wypasiona znaczy ta beka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jestem zdania, z całym szacunkem, że Aggi, swoją niezłomną postawą i oddaniem sprawie zasłużyła sobie na indywidualny słoik z wszystkimi mediami, dostępem do internetu, anteną satelitarną, bezobsługowym ogrzewaniem, telefonem, faksem, kinem domowym hajfi i dżakuzi. I z dostawą codziennej prasy. I z pozwoleństwem na odkręcenie dwa razy w tygodniu. Z calym szacunkiem dla matki , ze wzgledu na jej wiek, ktory wnioskuje z obrazka, uwazam ze to gruba przesada. Sugeruje odkrecanie raz w tygodniu (robale wylezo) i radio. Nastawione na jedna stacje. Niech glosuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Przeca mówiłem , że AGGI w słoik nie wlezie trza beczkę . oże być wypasiona znaczy ta beka gdzie nie wlezie? kto nie wlezie?! Ty, ty ... wiem, za Giertycha odwet bierzesz, ale żeby aż tak?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aggi - a Ty wolisz zeby Cie Dlugi zbezczescił przed wlozeniem do sloja czy juz w sloju ? nie wolę wcale. on mnie już zbeszcześcił pomówieniem jakobym do słoja nie wchodziła rozmiarem Żebym ja nie opowiedziała, że na Ciebie długi to gruchę z maxbetu trzeba zamówić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Narazie tylko ją zabiłem ale zaraz zacznę bezcześcić zwłoki . Na początek zedrę skalp........albo nie zedrę obydwa , a póżniej zerwę paznokcie ---- o cholera za wcześnie zabiłem trza było najpierw pomęczyć . I jakie epitafium ???? na nagrobku trzeba umieścić znak ,że tu leżą szkodliwe dla zdrowia radioaktywne odpady o, Qurcze to ja choduuuuu, do słoika nie wleze, o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.11.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aggi - a Ty wolisz zeby Cie Dlugi zbezczescił przed wlozeniem do sloja czy juz w sloju ? nie wolę wcale. on mnie już zbeszcześcił pomówieniem jakobym do słoja nie wchodziła rozmiarem Żebym ja nie opowiedziała, że na Ciebie długi to gruchę z maxbetu trzeba zamówić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aggi,nie martw sie, skołujemy Ci galon do wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.11.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Jestem zdania, z całym szacunkem, że Aggi, swoją niezłomną postawą i oddaniem sprawie zasłużyła sobie na indywidualny słoik z wszystkimi mediami, dostępem do internetu, anteną satelitarną, bezobsługowym ogrzewaniem, telefonem, faksem, kinem domowym hajfi i dżakuzi. I z dostawą codziennej prasy. I z pozwoleństwem na odkręcenie dwa razy w tygodniu. Z calym szacunkiem dla matki , ze wzgledu na jej wiek, ktory wnioskuje z obrazka, uwazam ze to gruba przesada. Sugeruje odkrecanie raz w tygodniu (robale wylezo) i radio. Nastawione na jedna stacje. Niech glosuja.Ja, bym tam jej dziurki porobila, takie jak na robaka no i z symaptii pare pestek z wisniówki jej wrzuce, tak, pestki spirytusowe zywot jej umila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aggi[/b],nie martw sie, skołujemy Ci galon do wina no! ale z winem! Najpierw się wino wychla, a z długiego zrobimy gina. Będzie siedział w galonie, pogłaskany będzie wychodził i spełniał nasze najbardziej okrutne i wyuzdane życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 no! ale z winem! Najpierw się wino wychla, a z długiego zrobimy gina. Będzie siedział w galonie, pogłaskany będzie wychodził i spełniał nasze najbardziej okrutne i wyuzdane życzenia. No ! łoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Przeca mówiłem , że AGGI w słoik nie wlezie trza beczkę . Pomijając drażliwą kwestię rozmiarową, jest sposób, coby wlazła. A właściwie się wślizgnęła. Trza ze słoika zrobić taką jedną, wielką bańkę, taką co to na plecykach cherlakom się stawia, pochodnią podpalić i postawić ją na wysmarowaną mydłem Aggi. Nie ma siły, wlezie. Ale z radiem wtedy, nawet z jedną stacją, może być problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ja, bym tam jej dziurki porobila, takie jak na robaka no i z symaptii pare pestek z wisniówki jej wrzuce, tak, pestki spirytusowe zywot jej umila Gosia Teraz mi glupio ze tak Aggi tego dżakuzi żałowałam Aggi - ale gina z tonicem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Aggi[/b],nie martw sie, skołujemy Ci galon do wina no! ale z winem! Najpierw się wino wychla, a z długiego zrobimy gina. Będzie siedział w galonie, pogłaskany będzie wychodził i spełniał nasze najbardziej okrutne i wyuzdane życzenia. bałam sie ze bedzie nas badał Gina, no niech bedzie Gin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 matka jest sposób na radyjko, trzeba tylko do tej szklanej bańki antenkę dodmuchać...Tylko kto ma tutaj taki mocny dmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Gina, nie -ginu Ale gin tez lubie, dawaj z tym tonicem. Dziękuję. Słyszałyście ostatni anons? Redakcja się kazała z Forum wariatom wynosić. Chciałam się dopytac, czy to aby nie o mnie chodzi, ale chyba mnie olali. No i teraz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts