Gość 14.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 matka jest sposób na radyjko, trzeba tylko do tej szklanej bańki antenkę dodmuchać...Tylko kto ma tutaj taki mocny dmuch A gałka? Radio bez gałki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.11.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Gina, nie -ginu Ale gin tez lubie, dawaj z tym tonicem. Dziękuję. Słyszałyście ostatni anons? Redakcja się kazała z Forum wariatom wynosić. Chciałam się dopytac, czy to aby nie o mnie chodzi, ale chyba mnie olali. No i teraz nie wiem też to widzialam Aggi Olali ? Boje sie myslec ze moze wszyscy sie wyniesli ide to przemyslec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 matka jest sposób na radyjko, trzeba tylko do tej szklanej bańki antenkę dodmuchać...Tylko kto ma tutaj taki mocny dmuch A gałka? Radio bez gałki...? Noooo...gałkę też dodmuchać Tylko, że wtedy to już wydmuszka wyjdzie, a nie wiem, czy Aggi życzyłaby sobie spocząć w wydmuszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Istnieje również duże prawdopodobieństwo, że antenka i gałka mogłaby wejść w układ scalony z Aggi, i co wtedy? Aggi byłaby... co Aggi by była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Istnieje również duże prawdopodobieństwo, że antenka i gałka mogłaby wejść w układ scalony z Aggi, i co wtedy? Aggi byłaby... co Aggi by była??? Nadajnikiem czy tylko przekaźnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.11.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Istnieje również duże prawdopodobieństwo, że antenka i gałka mogłaby wejść w układ scalony z Aggi, i co wtedy? Aggi byłaby... co Aggi by była??? Teleaggisiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.11.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.11.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 złapałem falę i ...wpadłem Aggi - gdzie ten buziak dla mnie ? jak złapie za te gałki to .... jutro zrobie tu koncert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 złapałem falę i ...wpadłem Aggi - gdzie ten buziak dla mnie ? jak złapie za te gałki to .... jutro zrobie tu koncert no jesteś już myślałam że oddaliłeś się w przerażeniu... ale teraz to widzisz - już po grzybkach. Długi mnie zaciukał, matka od 12 godzin podgrzewa słoja, ja już całkiem bez krążenia, tętna i oddechu, tylko tak sobie konwulsyjnie popitalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 co Aggi by była??? Nadajnikiem czy tylko przekaźnikiem Z nadawaniem chyba mały problem jest u Aggi, wczoraj over zrobiłam i... cisza... Może akurat przekazywała, tylko co i komu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Tak więc, z związku z powyższym, podgrzewam dalej, a nuż zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 matka, a w co Ty mnie tego słoja przytkiesz?Bo jeśli dobrze kombinuję, to tak powinno zassać, że głowę w nogach będę miała przy wylocie, to się nawet dobrze składa, tylko nie podstawiajcie mojego słoja jak Zochna znowu będzie zwracać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Przyszłam do Was z osobistym słoikiem i zakrętką. Trzeba się zalać jak nic. Zastanawiam się czy nie lepiej jednak będzie trzymać weck z gumkom..jak sie posiedzi dłużej to przynajmniej było by co pożuć.Upraszam się o mocniejsze dokręcenie pokrywki i przyozdobienie jej szmatkom w kratkę. Sznurek obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 matka, a w co Ty mnie tego słoja przytkiesz? Bo jeśli dobrze kombinuję... Bardzo dobrze kombinujesz, myślę, że to jedyny, rozsądny sposób, pośladkowy. Z dokarmianiem nie będzie problemu, jak i z dokonaniem manicure, tudzież pedicure, o fryz zadbać można również, cobyś na urodzie nie straciła. Gorzej z potrzebami drugiej strony medalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Przyszłam do Was z osobistym słoikiem i zakrętką. Trzeba się zalać jak nic. Zastanawiam się czy nie lepiej jednak będzie trzymać weck z gumkom..jak sie posiedzi dłużej to przynajmniej było by co pożuć. Upraszam się o mocniejsze dokręcenie pokrywki i przyozdobienie jej szmatkom w kratkę. Sznurek obok. ziaba, dobrze, że w porę przyszłaś, ktoś musi zadbać o estetykę mojego pochówku. Przydałby się też jakiś gość z trąbką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Przyszłam do Was z osobistym słoikiem i zakrętką. Trzeba się zalać jak nic. Zastanawiam się czy nie lepiej jednak będzie trzymać weck z gumkom..jak sie posiedzi dłużej to przynajmniej było by co pożuć. Upraszam się o mocniejsze dokręcenie pokrywki i przyozdobienie jej szmatkom w kratkę. Sznurek obok. Znaczy na zimę życzy się zakonserwować? A półkę wykupiła? Niech pamięta, że są półki zarówno dolne... jak i górne... Pasteryzacja gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nieśmiało zaproponuję wersję soft , znakiem "wędzone leży dłużej " ( patrz matka ) Jak by sie tak obłożyć odpowiednim ziółkiem, okadzić, przyschnąć.. na wiosnę polać stosownym płynem odkażającym..hm..? Trąbkę mogę dać, letko zawoskowana ale jeszcze Eustachiusz wytrąbiał jakieś dźwięki. Lakukaracza styknie ? Półka wyższa. Odpowiednia do wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Nieśmiało zaproponuję wersję soft , znakiem "wędzone leży dłużej " ( patrz matka ) Jak by sie tak obłożyć odpowiednim ziółkiem, okadzić, przyschnąć.. na wiosnę polać stosownym płynem odkażającym..hm..? Trąbkę mogę dać, letko zawoskowana ale jeszcze Eustachiusz wytrąbiał jakieś dźwięki. Lakukaracza styknie ? Półka wyższa. Odpowiednia do wzrostu. tak tak tak nie ma to jak do rzeczy się profesjonalista weźmie krótka piłka i wszystko jak w zegarynce ziaba, czy ja Cię moge w testamencie na ordynatora powołać? masz podejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Przydałby się też jakiś gość z trąbką. Proszę... http://ktr.student.kul.lublin.pl/galeria/galeria98/images/03.jpg ...trąbkę znalazłam, przyda się jako antidotum, w razie chęci opuszczenia słoika. Gościa idę szukać, musi do trąbki pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ordynatorówkę ostawmy osobom światłym, ja uprawiam tradycyjne leczenie ; owijanie ( w bawełnę) , półkompiołki ( borowinka ) , nacieranie ( i odwirowywanie ) i dużo sexu ( wersja zestawu dowolna). Czasami pijawki ( tylko męskie ) Ciemnogród jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts