Aggi 15.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Ciemnogród jak widać. nie ciemnogród, tylko ceniona medycyna naturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Aggi, a na co Ci dobrodziejstwa medycyny naturalnej, skoro Ty już na śmierć zaciukana? Medycyna sądowa byłaby tu chyba bardziej na miejscu, wziąwszy po uwagę, że nasze prosektorium w rankingu wysokie miejsce zajmuje pod względem dużej samowystarczalności i w 100% wykorzystywanych wielokrotnie zwłok. Czułabyś się zapewne bardzo dobrze wykorzystana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 matka, no waham sie jeszcze..... wiesz... tak na poczatek weź no kochana zobacz jak tam moje płuca. Zawsze mnie to ciekawiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 No patrzcie, a chciałam Aggi jeszcze inaczej wykorzystać, mimo iż Ona wystarczająco już sponiewierana. Sorry Agguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 matka, no waham sie jeszcze..... wiesz... tak na poczatek weź no kochana zobacz jak tam moje płuca. Zawsze mnie to ciekawiło.... Dobra, dawaj! Poczekaj... kurnia blaszka... łiiiii-łi-łiiiii-łi... twardy masz ten mostek... albo piła tępa, pewnie ranna zmiana nie naostrzyła, muszę iść po młotek i przecinak... Łuuuup!!! No! Puściło!!! Potrzymaj kochaniutka to żebro, bo mi oczy wykole. Poczekaj, nadłamię... no, teraz. Co my tu mamy... hmmm... czekaj no, to już nie będzie potrzebne... do wiadra, chlassst... będzie na zaś... Słyszałaś??? Te strzały? Aaaa!!! Pęcherzyki... za mocno przydepnęłam... no trudno... Ćśśśśśś... coś świszczy... i bulgocze... Tylko mi nie mów, że Ty dychasz jeszcze... A to??? Co to jest??? Aaaa, wątroba, nooo, całkiem, całkiem, mięciutka, lśniąca, nie przepita... będzie jeszcze nie raz z niej pożytek. Nereczki od razu zmacamy, zostawimy jedną, w zupełności wystarczy, na drugą mam już zamówienie... No. Tak więc po dogłębnej analizie zawartości Twojego organizmu stwierdzam, z całą pewnością, że będziesz żyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 życie po życiu ? neeeeeeeeee substancje smoliste znalazłaś? można by długiemu gębę zaklajstrować, to nikt by go już tym Giertychem nie obrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Smoła?Aaa, to pewnie to czarne i ciągliwe, co mi się do paluchów poprzyklejało...Z przyjemnością zrobię tym makijaż długiemu i w pierzu potem unurzam.Po wiadomym podobieństwie nie będzie śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.11.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Smoła? Aaa, to pewnie to czarne i ciągliwe, co mi się do paluchów poprzyklejało... Z przyjemnością zrobię tym makijaż długiemu i w pierzu potem unurzam. Po wiadomym podobieństwie nie będzie śladu. Ooooo już sie cieszę na ten widok Może całego obtoczymy? Jakąś dużą fermę trzeba by ograbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.11.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Tylko pamiętaj, że po tylu latach kontakt z grabiami może być bolesny.A pozatym W PIERZU????????? miałabyś sumienie obdzierać te biedne honoraty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 Jakąś dużą fermę trzeba by ograbić. A jak już tak sobie solidnie nagrabim, to potem wypijem to piwo, cośmy go sobie nawarzylim, bekniem soczyście i zaczniem drzeć... miałabyś sumienie obdzierać te biedne honoraty ??? Zaczyna do sumienia się odwoływać, coś przeczuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.11.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 mistrz manipulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 No właśnie, a czy aby on czegoś przy okazji naszej rrmi nie zmanipulował? Bo coś nie widać jej ostatnio... się martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Njapierw zdienła giełzełko, to białe, a potem to już jej coraz mniej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 u mnie jej nie ma ja myślę, że ona ma burzę i napór oraz bunt. Może jej przyjdzie.... Jakby jednak jej nie przeszło, to chociaż zwłoki mogłaby przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 weronka nie umarła , weronka oddała zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 weronka nie umarła , weronka oddała zycie I co? Chcesz jej zwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 weronka nie umarła , weronka oddała zycie a Ty co taki sentymentalny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 chociaż zwłoki mogłaby przekazać Nie wiadomo, czy w takiej chwili pomyślała o tym... A przydałyby się, do zatkania dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 może ona nas już w ogóle nie lubi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 słyszałem ze weronka teraz z długim kozy pasie bedziem mieli szalone kozy niebawem kiedys mi pozarły takie tapicerke w " pikapie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts