Aggi 17.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ale długi chyba wtenczas na kipie bez nogi pod plandeką leżał, to ja nie wiem, czy w takim stanie można murować. Ale zreanimowałyśmy długiego Giertychem, od czego nagły przypływ adrenaliny nie tylko postawił go na te urwane nogi, ale jeszcze pozwolił mu dokonać eksterminacji na mojej skromnej osobie, że o pyskowaniu nie wspomnę i dlatego uważam, że on JEST zdolny do murowania. Co mógł uczynić z opóźnieniem, a skutecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Rozumiem, ja bym jej pozwoliła wyleźć jak dojdzie ona musi się przeinhalować, odparować..... Ale wiesz co... jest gorsza sprawa... drogą dedukcji doszłam do katastrofalnego wniosku, że to nie ona wtedy do tej latryny lazła, tak więc jesteśmy w punkcie wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ale to rodzi niepokojące pytanie: KTO JEST ZAMUROWANY W LATRYNIE? matka - robimy apel i kolejnoodlicz !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.11.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja słyszałam jak rzeczonej niedzieli to ewak39 zapragnęła, aby ją zamurować w latrynie. Może to jakiś trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 uważam, że on JEST zdolny do murowania. Co mógł uczynić z opóźnieniem, a skutecznie.... Jaki nadgorliwy się znalazł, tak to do żadnej roboty zagonić nie można było, a jak przychodzi co do czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 matka - robimy apel i kolejnoodlicz !!!!!! Długi maszt nam podp....lił, jako laski używa, na co tera flage wciągniemy? Apel bez flaganamaszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sonika miała taki patyk z gaciami, może pożyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Sonika miała taki patyk z gaciami, może pożyczy? Ona jego używa w szczytnym bardzo celu, nie uchodzi nawet prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Aggi, a gwizdek?Gwizdek mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ona jego używa w szczytnym bardzo celu, nie uchodzi nawet prosić... too late - już ją poprosiłam. gwizdek z trawy można zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 too late - już ją poprosiłam. No i...? Da? Ale ja nie wiem, czy ten badylek nie jest za tyci, taki długi na ten przykład, to go nawet nie stwierdzi ze swej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 długi może nie stwierdzić - fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ty, Aggi!!! Że też wcześniej na to nie wpadłam!!!Zrobimy maszt z długiego!!!W końcu ten apel to przez niego, niech popracuje trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 no! Pierwszorzędna idea. Zaraz mu bloczek górny z bloczkiem dolnym skorelujemy za pomocą linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Potem jak mu za linkę pociągniemy... Ale duma powinna go rozpierać, że mu tak flaga będzie powiewać...Ty... a z czego flaga?Z tych gaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 uff... http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/emoty/mur.gif kto mnie zamurował w latrynie http://www.gify.biz/gify%20kreskowki/gify-rozne/dibu0025.gif powietrza, powietrza przecież można się udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 uff... http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/emoty/mur.gif kto mnie zamurował w latrynie To na apelu zostanie roztrzygnięte, na razie gaci szukamy. http://www.gify.biz/gify%20kreskowki/gify-rozne/dibu0025.gif Ten mi kogoś przypomina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Potem jak mu za linkę pociągniemy... Ale duma powinna go rozpierać, że mu tak flaga będzie powiewać... Ty... a z czego flaga? Z tych gaci? cholera - jak go ta duma za bardzo rozeprze, to miejsce powiewu flagi wysunie się samo Z gaci długiego? Ja nie wiem, czy on w pingwinki gaci nie nosi.... z flagi mi sie flaki zrobiły - musiałam poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Z gaci długiego? Ja nie wiem, czy on w pingwinki gaci nie nosi.... No nie myślałam o aż tak dogłębnym wykorzystaniu długiego, żeby mu własne gacie powiewały. Wysunięta została kandydatura gaci kroyeny, ewentualnie Soniki, jeśli użyczy, damy długiemu mozliwość wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 wysłałam depeszę - długi chce gacie Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts