Gość 17.11.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 cholera - jak go ta duma za bardzo rozeprze, to miejsce powiewu flagi wysunie się samo Nie możemy dopuscić do tego, żeby flaga powiewała mu w połowie. To by oznaczało tylko jedno, że nie ma już kogo z latryny odmurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Może się powstrzyma. Może z plandeki tą flagę zróbmy, żeby nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 wysłałam depeszę - długi chce gacie Soniki No tak, tylko żeby rozmiarowo się nadały. Jakieś XXXL najlepiej żeby były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Może się powstrzyma. Może z plandeki tą flagę zróbmy, żeby nie było... A kto mu takie cholerstwo wciągnie na maszt??? Nie dociągniemy nawet do połowy! Gacie finezyjne takie bardziej, letkie, z koroneczką może, ładnie by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 A nie mogą być odczepione nogawice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.11.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 A nie mogą być odczepione nogawice? jednak zglosiłes sie na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.11.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja...,ja...., ja .... tylko zgłosiłem moje nogawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 17.11.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 dzien dobry marcychna nowa jestes ? to latryne Ci kaza sprzatac. Wy tu o gaciach - a czy ktos widzial rrmi ? Na przepustce jest czy w izolatce ? martwie sie cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 17.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Cooooooooooooo Znowu nabrudzili ktos smial....normalnie pracy ludzkich rak nikt nie szanuje Nie bede znowu sprzatal !!! Znalazlem....lepsza rzecz....w kaciku pod schodami ktos sobie maly antalek schowal Calkiem dobrze smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 dzien dobry marcychna nowa jestes ? Marcychna nie dość, że nie jest nowa, to jest stary. Wy tu o gaciach - a czy ktos widzial rrmi ? Na przepustce jest czy w izolatce ? martwie sie cóś... Zochno, nie doczytałaś dość dokładnie, otóż gacie mają bardzo ścisły związek z poszukiwaniami rrmi, zakrojonymi na szeroką skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.11.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Zochno, nie doczytałaś dość dokładnie, otóż gacie mają bardzo ścisły związek z poszukiwaniami rrmi, zakrojonymi na szeroką skalę. O tak! Matko /zapewne niejednokrotnie/ przelozona , brak siostry rrmi jest dokuczliwy. Nikt z taka gracja jak Ona, nie podaje basenu pacjentom w letargu z przepuklina mozgowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.11.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Patrzajta matka, marcyś się znowu naprał i sepleni. Trza by mu było jaką kurację przypisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Szukałam, szukałam i znalazłam, ufffff . Chcecie moje gacie, no to macie, przytargałam specjalnie dla długiego: http://fool.exler.ru/sm/kap.gif świeżutkie, wyprane, pachnące - niech Ci służą jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Soniko, Twoje zasługi dla dobra ogólu zostaną zanotowane i w odpowiednim momencie nagrodzone sowicie.My tu zawsze odpłacamy pięknym za nadobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.11.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Szukałam, szukałam i znalazłam, ufffff . Chcecie moje gacie, no to macie, przytargałam specjalnie dla długiego: http://fool.exler.ru/sm/kap.gif świeżutkie, wyprane, pachnące - niech Ci służą jak najdłużej. Nie chcem zimowych miały być te koronkowe . A poza tym ośmielam się wystoswać prośbę coby do podnoszenia i opuszczanie flagi delegować żeński personel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Wy dalej tu jesteście Wasze przypadki są groźniejsze niż myślałemWam jest potrzebna fachowa kuracja i to od zaraz !!!bo stan się gwałtownie pogarsza http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 to miejsce jest niezbędne. Co chwilę ktoś dochodzi do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 dzien dobry marcychna nowa jestes ? Marcychna nie dość, że nie jest nowa, to jest stary. przepraszam Marcychne - nie poznalam... tak jakos mlodo wygladal..i kobieco.. To pewnie przez te gacie.. Wy tu o gaciach - a czy ktos widzial rrmi ? Na przepustce jest czy w izolatce ? martwie sie cóś... Zochno, nie doczytałaś dość dokładnie, otóż gacie mają bardzo ścisły związek z poszukiwaniami rrmi, zakrojonymi na szeroką skalę. te gacie same w sobie sa zakrojone na szeroka skale rrmi wracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 to miejsce jest niezbędne. Co chwilę ktoś dochodzi do końca co chwile ?? a na ktorym to oddziale Majka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts