Majka 18.11.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 to miejsce jest niezbędne. Co chwilę ktoś dochodzi do końca co chwile ?? a na ktorym to oddziale Majka ? - zaburzeń w stanach kryzysu - chirurgii dnia wczorajszego - sekcji i wiwisekcji weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Wy dalej tu jesteście No to gdzie w końcu mamy być??? W wariatach nie, tu nie, to ja się pytam, GDZIE??? Wasze przypadki są groźniejsze niż myślałem Wam jest potrzebna fachowa kuracja i to od zaraz !!! Proszę bardzo, masz pełne pole do popisu! Tylko nawet nie myśl, że nas od weronki odstawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Matka !A może Ty jako Matkazamiast cały czas udzielać się w wariatkowych zakątkach coś o dzieciach byś napisała jakieś porady matczyne albo kącik kulinarnyno bo nigdzie tak nie samkuje jak u mamyalbo szybki kurs robótek ręcznychpole do popisu wielkiea Ty tylko będziesz flagi z gaci robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ciężki przypadek, nie wiem, czy nie beznadziejny. Czas konsylium zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Matka ! A może Ty jako Matka zamiast cały czas udzielać się w wariatkowych zakątkach coś o dzieciach byś napisała jakieś porady matczyne albo kącik kulinarny no bo nigdzie tak nie samkuje jak u mamy albo szybki kurs robótek ręcznych pole do popisu wielkie Rozumiem, że to wstęp do fachowej kuracji? a Ty tylko będziesz flagi z gaci robić ... To też robótki ręczne są przecież... nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ciężki przypadek, nie wiem, czy nie beznadziejny. Czas konsylium zebrać Ooops... niedopszszsz... wezmą na badanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 18.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Po przeprowadzeniu znieczuleniahttp://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s050.gif I podaniu narkozy http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Na salkę operacyjną z pacjentką ! http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s035.gif zespół operacyjny proszony o przygotowanie się do zabiegu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ciężki przypadek, nie wiem, czy nie beznadziejny. Czas konsylium zebrać Ooops... niedopszszsz... wezmą na badanie... matka, patrzysz w złą stronę Zobacz jaki Lafcio zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ciężki przypadek, nie wiem, czy nie beznadziejny. Czas konsylium zebrać Ooops... niedopszszsz... wezmą na badanie... matka, patrzysz w złą stronę Zobacz jaki Lafcio zielony A mi ulżyło, bo jużem się zaparła. Ty... faktycznie, nie jest dobrze... i bredzi coś... słyszysz? Aaa, o zabieg prosi!!! No przeciez jak chce, to nie możemy mu odmówić. Majko, jak już tu jesteś, to może przygotuj narzędzia, trzeba je w te gacie wytrzeć, bo ostatnio Aggi wygrzebywała coś nimi z weronki. Ja oddalę się na chwilę zażyć na wzmocnienie. Zaraz wracam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 to miejsce jest niezbędne. Co chwilę ktoś dochodzi do końca co chwile dochodzi ?? a na ktorym to oddziale Majka ? - zaburzeń w stanach kryzysu - chirurgii dnia wczorajszego - sekcji i wiwisekcji weronki no tak.. w stanach kryzysu to mozna co chwile dochodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 przytargałam stół http://www.medik.pl/foto/PICT0109.jpg kto poniósl skrzynke narzędziową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.11.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 bardzo ladny do sekcji on jest ? czy do obiadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 bardzo ladny do sekcji on jest ? czy do obiadu ? to uniwersalny. Mamy kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.11.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Majuś jaki uniwersalny, dla długiego on za krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Majuś jaki uniwersalny, dla długiego on za krótki. Bardzo dobry jest, długiego w elementach można obrabiać. Ale... gdzie narzędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 ktoś zaiwanił ale udalo mi sie zorganizować http://www.haged.pl/images/CP3280012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.11.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Strurlał mi się słój ze mną pod sama latrynę. Zanim sie wturlałam nazad to widzę duże zmiany zaszły . Ludzi się naszło, narzędzia sie znalazły.... Dobrze, że ja już w słoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Strurlał mi się słój ze mną pod sama latrynę. Zanim sie wturlałam nazad to widzę duże zmiany zaszły . Ludzi się naszło, narzędzia sie znalazły.... Dobrze, że ja już w słoju Aggi jak to - Ty w słoju a przecież rokowania dobre były matka diagnozowała, że żyć będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.11.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 i nic się nie zmieniło, Aggi żyje, w wirtualnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 i nic się nie zmieniło, Aggi żyje, w wirtualnym świecie Słój też wirtualny czy po bożemu - z nakrentkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts