Gość 19.11.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 przecież rokowania dobre były matka diagnozowała, że żyć będziesz Owszem, ale w słoiku. Ale nic straconego, zawsze można słoik odkręcić i Aggi wydłubać. Tylko, że Aggi coś nie chce chyba... taka... zassana coś jest bardzo... woli ten... słojski mikroklimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Wola Aggi święta rzecz - no to ja tylko wieczka uchylę, coby gazy wypuścić, bo ciśnienie nieco podskoczyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Wola Aggi święta rzecz - no to ja tylko wieczka uchylę, coby gazy wypuścić, bo ciśnienie nieco podskoczyło.. Faktycznie, nakrętkę coś bardzo wybrzuszyło i... ojeeej, jaki rozplaszczony wyraz ma Aggi facjata... To chyba przez to turlanie zrobiła się mieszanka wybuchowa... Lepiej się odsuńmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 No i co Cisza......., ale trzeba być w gotowości - tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.11.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 No i co Cisza......., ale trzeba być w gotowości - tak na wszelki wypadek Jaka cisza?!?! Dałam z siebie ile mogłam uuuch!!!! dobrze, że mi pęd powietrza uszu nie urwał . To jest nauczka, żeby mi tu ogórasów z colą nie podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 19.11.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 I w taki sposób wszyćkie pacjętydowiedziały się skond siem wieło powiedzenie "dupa z uszami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.11.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 I w taki sposób wszyćkie pacjętydowiedziały się skond siem wieło powiedzenie "pupa z uszami" Ty powiewaj, a nie się mądrzył będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.11.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ... Jaka cisza?!?! Dałam z siebie ile mogłam uuuch!!!! dobrze, że mi pęd powietrza uszu nie urwał . To jest nauczka, żeby mi tu ogórasów z colą nie podawać Masz rację Siła rażenia była tak wielka, że na uszy zaniemogłam Ocknęłam się w jakimś kąciku, gdzie sami zapaleńcy przebywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.11.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 a ja się zastanawiałem, co tak pierdykło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.11.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 ...zagrzmiało i zawiało a uszy zwinięte w trąbke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 20.11.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 o! Bodzio, dobrze że jesteś - nie zechciałbys mi dokręcic wieczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Oczywiście Aggi, zaraz się tym kochaniutka zajmiemy,musimy tylko pozbierać utraconą gwałtownie zawartość i wepchnąć z powrotem.To trochę potrwa bo rozbryzg miał szeroki zasięg.Ty w tym czasie zrób remanent, cobyśmy wiedzieli, czy czegoś nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 A! Widzieliście? rrmi wróciła, tylko coś chodzi w te i nazad pode drzwiami,zagląda przez lufcik a wejść nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 bo ja zyje w nowym swiecie teraz a stare prochy sa po Forum rozrzucone jeden taki mnie skremowal , zamiast do sloika wsadzic jak Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Witamy inny świat! To my, w dowód przywiązania, możemy pozamiatać i wsypać do urynki, yyyy... to znaczy urenki te prochy... Będzie na zaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Jejku matka , a kto Was poprzywiazywal i do czego Z marzen to mam zjesc steak z weronki , tak dawno nie jadlam Prochy chce zachowac dla potomnosci , jesli moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.11.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 hej, r nie jezdem na bierząco, kto śmiał Cię skremować jaśniej proszę, proszę Jaśnie Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 No byli tacy normalnie co ja im sola w oku stalam i sie na mnie zaczaili za winklem ale sie tak nie dalam latwo , oplulam ich i zaczelam uciekac , ale zlapali mnie znowu , a co potem bylo to nie powiem , nie moge. Moge tylko tyle , ze mam jedna noge wyjeta , bo jak mnie ciagneli to wiesz , ona sie wyciagnela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.11.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rrmi -- to ja ją ...dratwą przyszyję a ich ...ciupaską , ciupaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 rrmi -- to ja ją ...dratwą przyszyję a ich ...ciupaską , ciupaską ja nie wiem czy to sie uda Bodziu , bo ona jest nadgryziona Psy okoliczne tro zrobily , nie mam zalu , widac glodne byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts