Aggi 01.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 doktorze co z moimi kotami co chwilę słyszę muuuuczenie i któryś z kotów liże mnie po karku, boję się odwrócić i sam już nie wiem, czy to koty, czy krowa, która zamast węgla zeżarła mój kwit na węgiel 1950 czy to ten liże cię po karku? http://foto.onet.pl/upload/29/74/_511867_n.jpg a ten zeżarł kwit na węgiel i zdechł http://foto.onet.pl/upload/38/26/_511868_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Aggi ten maly nie moze byc zlodziejem jest za slodkizjem goale ten wyzej jest straszny to chyba obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Aggi ten maly nie moze byc zlodziejem jest za slodki zjem go ale ten wyzej jest straszny to chyba obcy Ten mały się zatruł. Jak go zjesz, to będziemy musieli Ci zrobić lewatywę. A ten wyżej to kocha 1950. Zobacz ma oczy przepełnione miłością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.08.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 doktorze co z moimi kotami co chwilę słyszę muuuuczenie i któryś z kotów liże mnie po karku, boję się odwrócić i sam już nie wiem, czy to koty, czy krowa, która zamast węgla zeżarła mój kwit na węgiel 1950 czy to ten liże cię po karku? http://foto.onet.pl/upload/29/74/_511867_n.jpg a ten zeżarł kwit na węgiel i zdechł http://foto.onet.pl/upload/38/26/_511868_n.jpg co z tego, że kocha, jak zieje odorem przekwaszonego mleka i liże po karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.08.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Wali mu z pyska czyli? To do gastrologa.Ale zobacz jaką ma sierść elegancko utrzymaną, może mógłbyś mu oferować odrobinę ciepła i przygarnąć, czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 czy ta pierwsza fota to jest krowa z kołchozu? pozniej osadzona w cytadeli o podwyższonym rygorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.08.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 czesc widze ze watek jest o demaskacji stunickowego kolegi/kolezanki. tak na moje oko ,to on/ona ma problemy z ustaleniem swojej sexualnosci. nie zeby trans. raczej homo. znaczy sie kochajacy po innemu. hej Luc! No co Ty, przeceniasz stunickowego!!! Nie poświęcilibyśmy mu tego cudnego wątku. To był zalwdwie nieważny epizod. Martwię sie tylko, że Weronka mogła dostać żle skalibrowany zastrzyk, już trzeci dzieć leży biedactwo... zimne, nie oddycha... Dzieci moje I ty Selimmie, uczniu mój najukochańszy Smutek mnie ogarnia jak widzę że moje nauki trafiają w próżnię. Podstępne demony, które wiedzą, że was wybrałem chcą was zniechęcić i zepchnąć z drogi którą dla was wyznaczyłem w swojej łaskawości. Wspomnijcie Jawnogrzesznicę. Szczerze nawróciła się ze swoich grzechów i dała świadectwo prawdy. Także samo, ten który zwątpił w to co tutaj piszę (a którego imienia nie chcę przytaczać aby nie budzić zgorszenia powszechnego) nawróci się ze swego pohańbienia i przyjdzie w pokorze wielkiej do mnie. Ale póki się nie nawrócił, pamiętajcie złodziej przychodzi w nocy. Bądźcie więc czujni i nie pozwólcie aby się włamał do domu waszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 aczy moze byc swidectwo szczepienia przecie wsciekliznie no , ja mam ozdrowco nasz dobrze , ze jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 a O. Rydzyk wsparcia potrzebuje zabrakło mu na utrzymanie konia co sie zowie na M.....moze mu jedna krowe bez plecaka damy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 a O. Rydzyk wsparcia potrzebuje zabrakło mu na utrzymanie konia co sie zowie na M..... moze mu jedna krowe bez plecaka damy ? nie , to by bylo nieludzkie i niekrowie moge mu dac ...wiesz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.08.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 A ja się pytam, czy istnieje taka szczepionka aby duszę zaszczepić przeciwko wściekliźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 A ja się pytam, czy istnieje taka szczepionka aby duszę zaszczepić przeciwko wściekliźnie. tak ale remx dobrze , ze jestes ja widzialam koze ze szklanka pila krowie mleko od krowy , ktora doil selim i 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 a O. Rydzyk wsparcia potrzebuje zabrakło mu na utrzymanie konia co sie zowie na M..... moze mu jedna krowe bez plecaka damy ? nie , to by bylo nieludzkie i niekrowie moge mu dac ...wiesz co ? moze wędke ?? czy to drugie co sie konczy na trampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 mam nowe Bootsy , wiec na tym sie konczytylko , ze szkoda by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 tego co przed trampkami było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.08.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 A ja się pytam, czy istnieje taka szczepionka aby duszę zaszczepić przeciwko wściekliźnie. tak ale remx dobrze , ze jestes ja widzialam koze ze szklanka pila krowie mleko od krowy , ktora doil selim i 1950 Czy mleko było przegotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 bylo nadpalone tak jakby od tej krowo- kota ze zdjecia nr 1 od Aggi ja juz remx , jak Cie nie bylo to sie z A zastanawialysmy , ze mamy juz normalnie..Wiesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.08.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 mleko było sfermentowane a nastepnie przemetkowane i do biedronki sprzedane, tam przeszło tuning chemiczny i jako nowka z ekologicznych dojeń na rynek za 2.50 opylona. ps. jesli ktos spotka na rynku mleko Dojara z Mazur to .....to nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.08.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 selim Ty duzo Wiesz dlugo nie pozyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Poczytalam sobie z rana i od razu niezdolna jestem do pracy... remx dobrze, że jesteś, bo już mi chodził po głowie konkurs na ordynatora tego szpitala. rrmi gdzieś Ci się zgubiły te myszy z wymionami, poszukaj, bo jak się rozlezą po szpitalu, to mogą uszkodzić weronkę. Może byśmy tą weronkę wreszcie zakopali, ciepło jest .... no i zaczyna się psuć. Uwolnić krowy z cytadeli!!!! selimm nie spotkałam tego Dojara z Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts