Aggi 24.11.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 z górą i dołem też nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.11.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 zara, Aggi idziemy do reklamacji kominek to dopiero będzie instalowany, CO ONI CI ZROBILI???????????? no nic zaraz to załatwimy, czerpnia jak najbardziej powinna być z przodu, ale ta cała reszta!!!!! geibis miał być nowy, a tu co, dalej dwa zęby, oszukali mnie i zeszpecili Ciebie, a miałaś być jak nowa to se ne da, Pane Hawranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.11.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 1950 jakiś Ty dobry!!!!! No popatrz - niby na pierwszy rzut oka pięknie, ale wszystkich otworów z jednej strony mieć nie można, na dodatek z przedniej. Niech oni mnie zdemontują a później według schematu złożą, gdyby mogli zgubić gdzies ten komin, to byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.11.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 1950 jakiś Ty dobry!!!!! No popatrz - niby na pierwszy rzut oka pięknie, ale wszystkich otworów z jednej strony mieć nie można, na dodatek z przedniej. Niech oni mnie zdemontują a później według schematu złożą, gdyby mogli zgubić gdzies ten komin, to byłabym wdzięczna. Aggi jakiś rys indywidualizmu niech może pozostawią, tak całkiem wg matrycy byś chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Aggi chodź, teraz już tam będę,razem z nimi na sali, niech no coś spróbują spieprzyć ale w tym co powiedziała anSi też jest trochę racjiAggi jakiś rys indywidualizmu niech może pozostawią, tak całkiem wg matrycy byś chciała no nic pogadamy po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ptasia grypa, powiadam wam: Ptasia grypa. Wczoraj była tu nijak kaczuszka, dzisiaj po niej ani śladu. Służby opozycyjne łeb kaczce ukręciły czy co? A może kto się leczy smaluszkiem? Kto był łasy na czerninkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 zostało samo mielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 gdzie to mielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 matula weź otwórza jakiego wecka, sierściuchowi aż oko lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.11.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Aggi, no wreszcie, widzę, że już jesteś w dobrej formie, aparycja taka, że buzi dać, a i apetyt dopisuje tylko nie jedz byle co, bo znowu się rozpierdykniesz rys indywidualizmu, na plecach, też został, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.11.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A ogonek ? zobacz jaki mam piękny ogonek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.11.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A ogonek ? zobacz jaki mam piękny ogonek!!!!! Ogonek zamiast komina Dobrze, że nie całkiem wg schematu złożono Cię do kupy Pyszczek niczego sobie, z ogonkiem koresponduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 nooo Aggi, całkiem nieźle, bo jakem przez dziurkę od klucza podglądała,zapowiadało się nieco inaczej... http://www.spawn.com/toys/horror/monstersplaysets2/drfrankensteinplayset/images/monstersplaysets2_drfrankensteinplayset_photo_03_dp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ale plama. Ktoś wiadra nie podłożył i zupy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 dyć widza jaki masz ogonek prima sort matka a gdzię żeś ty za nami polazła? dobrze, że nie było tego.... no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.11.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 o pierun! dobrze, że ja tam bez przytomności byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.11.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 no nie, Aggi, chyba mnie, człowieka z zasadami, nie podejrzewasz o wykorzystanie kobiety, która nie ma świadomości, jestem bardzo zniesmaczony zawiodłem się na Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ale plama. Ktoś wiadra nie podłożył i zupy nie będzie. się pociągnie z kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.11.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 no nie, Aggi, chyba mnie, człowieka z zasadami, nie podejrzewasz o wykorzystanie kobiety, która nie ma świadomości, jestem bardzo zniesmaczony zawiodłem się na Tobie ja nie podejrzewam ale tu matka dowody przedstawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.11.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 jakie dowody? jakie dowody? żle interpretujesz to co napisała matka, zresztą ona wtedy przymierzała kowbojki, mokasyny i takie inne tam zgrzebne ciuchy, toż to insynuacja, wymysł czyjejś rozbujałej wyobraźni, i co tyle serca Ci okazałem, dwa razy chirurga załatwiałem, wprawdzie, za drugim razem, już go tak nie spiłem, bo głupstw narobił a Ty mnie podejrzewasz o jakieś zberźne rzeczy żebyś Ty wiedziała ile samozaparcia musiałem mieć, żeby donieść słoik do kliniki, pod koniec musiałem założyć maskę p-gaz., bo okrutnie capiło, nie wspomnę już o zagrożeniu powtórnym pierdyknięciem, popatrz na wieczko, chyba zauważyłaś jak jest wybrzuszone, że matce się nic nie stało, jak manipulowała przy nim, ma kobieta dużo szczęścia, powinna zagrać w Totka rence opadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts