Gość 1950 25.11.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ja? marcychna mial chyba - tzn mial miec ja tylko linke letko naderwalam .. niechcacy.. teraz to do mnie dotarło, to Ty jesteś tego przyczyną, wziąłem linkę z szuflady w chlodni, i efekty czuję do teraz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.11.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 A ogonek ? zobacz jaki mam piękny ogonek!!!!! czy to nie Ty czasem kole mego ganka chadzasz? Ja chadzam, ja nasmrodziłam ostatnio Ktoś mi zdemolował pułapkę na motocyklistów com ją miała za latryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.11.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 lo matko, znaczy Aggi - co sie Tobie w tym sloiku porobilo ? Oko jakby jedno masz wieksze . Ale za to drugie mniejsze. I ono cos tak pulsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 lo matko, znaczy Aggi - co sie Tobie w tym sloiku porobilo ? Oko jakby jedno masz wieksze . Ale za to drugie mniejsze. I ono cos tak pulsuje Trza Ja zlapac i przetrzepac . Prosze chetni do becikowego w kolejke , dzis znowu ja strozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 kiedy się wstydzę wiec dlaczego tego nie ukryles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ... Prosze chetni do becikowego w kolejke , dzis znowu ja strozuje No to ja już wiem, po coś Ty tego przystojniaka na dechach w kąciku modnym położyła http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59303&start=480 Że niby tak przypadkiem sam się rozłożył i nastrój przypadkiem sam się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ... Prosze chetni do becikowego w kolejke , dzis znowu ja strozuje No to ja już wiem, po coś Ty tego przystojniaka na dechach w kąciku modnym położyła Że niby tak przypadkiem sam się rozłożył i nastrój przypadkiem sam się zrobił nie musialas tak publicznie moich zamiarow zdradzac I co ja teraz z nim mam zrobic ? Moze przerobimy go na cos Kaszanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.11.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Po ostatnim włamie do latryny żadnych zapasów nie ma, może by tak zawekować te odpady, co się zostaną po kaszance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Moze flaczki kucharka ugotuje Za latyna jest duzo szczatek http://images.net3media.com/funnyfreepics/tiger_bunny.jpg i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.11.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 salowa nacykali zdjęć z izolatki i publikują szczęka z oboma zębami mi opadła, co się potem tych siekaczy naszukałam, to nie pytajcie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 salowa nacykali zdjęć z izolatki i publikują szczęka z oboma zębami mi opadła, co się potem tych siekaczy naszukałam, to nie pytajcie !!!!! Dobrze , ze znalazlas , widac na zdjeciu. To nie izolatka na zdjeciach , to ..hmmm...juz pisalam co to pewnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Dobra mam newsy Latryne rozwalamy , bedziemy miec nowoczesny kibel .Mamy nowych dawcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.11.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ja mam dawce organow.Przydadzo sie ? http://www.organy.info.pl/logo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ja mam dawce organow. Przydadzo sie ? http://www.organy.info.pl/logo.gif pewnie , ze sie przydadzo , zwlasza tym co wolo grac na organach Bo sa jeszcze te co to grajo na nerwach. Jutro bierzemy sie do roboty. matka to widzialam juz w pole wyszla , takie foty wkleja eleganckie , pewnie zmeczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 a ja mam lepsze i większe... http://www.basista.eu.org/fun/2005_02_26/organy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.11.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Bodziu jak to wszystko zorganizujesz , to jak wezmiesz sie jutro za budowe naszej nowej latrynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.11.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ... czy ktoś widział luxfery w kształcie ...butelek ? do latrynki sie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Na organach różnych wewnętrznych mogę pograć, nerwach też,a jeszcze znalazlam na polu coś na kształt kaszanki naszej, czy innej kiełbasy i też na tym pograć można.Fujara? http://www.dziennik.com/www/dziennik/kult/archiwum/zdjecia2003/05-09-03-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.11.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 matka, a tyś pewna z czego ta fujarka zrobiona? Bo mnie po tej latrynie to już wszystko z jednym się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nie wąchałam, ale czy to ma jakieś znaczenie?Grunt, że odpowiednie dźwięki wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts