rrmi 30.11.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ja już mam gołe kopyta. gdzie wsadzać? trzeba sie bylo z psem nie klocic , to teraz bys nie miala klopotu idz i przepros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.12.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a045.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a040.gif Ty! Noclegownia drzwi obok!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/n030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.12.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Trza było temu psu w ogóle dać żryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Akcja dokarmiania skończyła się w zeszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.12.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Trza było temu psu w ogóle dać żryć. toto samo zeżre wszystko co napotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a bo lata bez smyczy i kagańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 a bo lata bez smyczy i kagańca. nie , to nie tak Aggi podbiera swojej suczce chrupki nie dziwota , ze psina glodna jest przeciez lodowki sama nie otworzy zreszta ten konflikt ma inne podloze , jak sadze , musimy Aggi do szpitala polozyc , w kaftaniku na dodatek a Suke na kanape i w kocyk i zamowic jej chinczyka tymhttp://images.1800petmeds.com/images/products/large/2024_160.jpg wnosze o akt milosierdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.12.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Aggi ty schodzisz na psy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Aggi ty schodzisz na psy? ja nie mysle , ze Ona schodzi . Lubi po prostu chrupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Aggi ty schodzisz na psy? Ewoluuje, znaczy się, w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 rrmi! i Ty Brutusie przeciwko mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 rrmi! i Ty Brutusie przeciwko mnie??? dlaczego przeciwko? to , ze wyznalam publicznie Twoje slabosci , to nie znaczy , ze ja przeciwko. To w ramach niesienia pomocy . Nie martw sie , wyjdziesz z tego . Poza tym mowienie publicznie tego co sie slyszalo w sekrecie teraz modne jest CHYBA Aggi ty schodzisz na psy? Ewoluuje, znaczy się, w dobrym kierunku. Widzisz nawet matka tak uwaza a wiadomo , ze madra jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 eee tam te Wasze metody wychowawcze . Klapsa poproszę, bez klapsa to do mnie nic nie dociera!!! Klaps niesie w sobie PRZESŁANIE, wielorakie, głębokie.... Gdzie sie wypiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Tutaj sie wypinaj , tylko nie popusc . A pewna jestes , zes taka tepa i nic nie dociera inaczej? Nienawidze lac kogos , moze 1950 sie pojawi , to mi sie uda tego nie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 nie popuść, nie popuść, łatwo Ci mówic, a ja już sobie nabój zainstalowałam, no i zdenerwowana jestem, więc nie wiem czy mi sie nie wypsnie... Może kogo z zewnatrz przyprowadź? Taką, żeby jej przyjemnie było, rozumiesz? Przyjemne z pożytecznym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Ja sie z takimi nie prowadzam co to przyjemne z pozytecznym . A czy musimy to zrobic? Kupilam gumowe pampersy , chyba pomoga Wiec juz sie nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 a może byśmy jedna salę zaczęli wynajmować, na taki miły, kameralny pokój tortur. Ci ci maja dzieci, to normalnie - przywlekaja i łoją, a ci co jeszcze nie maja, to na manekinach by mogli trenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Zawsze wiedzialam , ze jestes lebska . A kto bedzie robil za manekiny ? Musimy cos zorganizowac Weronke widzialam przedwczoraj w jakims watku , to moze ona sie nada Zywa byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.12.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 żywa nam nieprzydatna, zresztą po odessaniu, to ona jest jedno próchno... tak myslałam, żeby z sitowia, co koło latryny rośnie powyplatać takie kształtne imitacje bachorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 a kto by wyplatal? ja nie umiem a jakie te bachorki maja byc ? chyba male , co? takie zeby nie oddaly w pysk weronke mozem w leb i cyk zywotna jest , co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts