rrmi 03.12.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 w weckach to weronka byla i wziela i wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 trochę mi się już ta weronka przejadła poza tym ona się paskudnie odbija, jak cola po kaszance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Weronce mówimy STOP!!!ona już jest bardzo niekompletna, przestarzała i ma nieświeży oddech,potrzeba nam młodych i apetycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.12.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 trochę mi się już ta weronka przejadła poza tym ona się paskudnie odbija, jak cola po kaszance. cola z kaszanką - pycha. Z tym że kaszanka powinna być zimna a cola ciepła. Mniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Oj racja matka, przygruchało by sie COŚ, ale nic nie ma . samo nie przylezie, siłą by trzeba, ale siły nie mamy, Energetyka odłączyła.... nie wiem jak z tego wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Oj racja matka, przygruchało by sie COŚ, ale nic nie ma ( lepiej nic , bo byle jaka koza mnie nie urzadza nie lubie koz , bo sa ..ekhmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 zochna poważnie? kaszanka zimna, cola ciepła? No widzisz, a ja zrobiłam odwrotnie - kaszanka była na gorąco, a cola lodowata. To co było później zaliczam do najbardziej traumatycznych przeżyć gastrycznych w moim krótkim życiu raaaanyyy rrmi ale jak byśmy ta kozę umyli, wydepilowali, wyedukowali, honoris cusa jej dali, to co? tez by Cię nie ruszała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 rrmi ale jak byśmy ta kozę umyli, wydepilowali, wyedukowali, honoris cusa jej dali, to co? tez by Cię nie ruszała? ja mysle , ze ta koza znajduje sie w nieodwracalnym procesie utracenia zdolnosci percepcyjnych mnie ruszy koziol , jak by kto pytal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 to może kogos ze sceny politycznej? To zawsze podgrzewa atmosferę Taka Renia Beger z Samoobrony. Wiesz ile ona ma zalet?!?! - gotuje fenomenalnie na pewno - piękna jest nawet bez makijażu, jak nastolatka, wszyscy się dziwią - ma, te... kurwiki w oczach - gospodarna taka bo bandzie chyba jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 ta Renia to nawet ostatnio przebiegla chciala udawac , ale jej nie wyszlo nie lubie takich nieudanych , znajdz cos inszegozaprowadzimy na koniec tunelu i obedrzemy ze skory , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.12.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 eeeech porzućmy wiec politykę, może zatem świat kultury? z kim byś się pobawiła rrmi? Taki Jack Nicholson w nieco odrestaurowanej postaci byłby cool.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 no ja to z Pacino i z De Niro , ale Jack tez jest nieczegowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Jeeeeny, co wy, na geriatrię zbłądziłyście???Chcecie sobie potem zęby połamać? Chociaż... Sean C. jak wino... im starszy... tym lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 ale jak on taki juz stary to nie wiem czy jeszcze moze wiesz ugotowac i podac kawke stawiam wiec na dekade mniej a wogole to co to sa za tematy w szpitalu psychiatrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.12.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ja mam troche pokrecony gust - może Gerard Depardieu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.12.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 mnie ruszy koziol , jak by kto pytal Chyba koziołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ja mam troche pokrecony gust - może Gerard Depardieu ????? to lubisz z duzymi nosami? Kroyena koziol jest stary a koziolek mlody , czy to na tej podstawie stwierdzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ja mam troche pokrecony gust - może Gerard Depardieu ????? to lubisz z duzymi nosami? Ekhmmm... Aggi chyba chodzi o to, że to... Francuz jest... Kroyena koziol jest stary a koziolek mlody , czy to na tej podstawie stwierdzasz? Stary kozioł to cap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Stary kozioł to cap. no wiem i co? i nie pij tak do tej gory bo ja oswiecona i gorzysta jak z koziej tej traba Ekhmmm... Aggi chyba chodzi o to, że to... Francuz jest... a mozesz to jakos uzasadnic? ze moze lubi po francusku gadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 Stary kozioł to cap. no wiem i co? i nie pij tak do tej gory bo ja oswiecona i gorzysta jak z koziej tej traba A skąd wiesz, do której góry pije? a mozesz to jakos uzasadnic? No nie wiesz? O kuchnię francuzką pewnie jej chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts