Veronika 02.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ten wątek umiera ... wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ten wątek umiera ... wielka szkoda... O! Weronka! Omamy mam. Duchów nie ma, a stan rozkładu wyraźnie wskazuje na brak możliwości zmartwychwstania... Ale jednak odezwała się... i to jak inteligentnie od razu... bardzo, jak zwykle, powalająco inteligentnie.... remx daj mi coś na sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 02.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 o weronkę widzę , albo to ta szpinakowa od Aggi nic to lecę szukać myszy, może co innego znajdę doktorek sie znalazł ale on krowami zajęty i mnie nie widzi żal, żal, serce ledwo dycha, nić tylko kaftan op krowy zezarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Veronika 02.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ten wątek umiera ... wielka szkoda... O! Weronka! Omamy mam. Duchów nie ma, a stan rozkładu wyraźnie wskazuje na brak możliwości zmartwychwstania... Ale jednak odezwała się... i to jak inteligentnie od razu... bardzo, jak zwykle, powalająco inteligentnie.... remx daj mi coś na sen. (...) Czy umiesz zasnąć? Dziś obłąkany poeta powiesił się w czarnym krzyku zamiejskich sosen, a trupa kukły woskowej przy wiatru fletach deszcz po ulicach długo ciągnął za włosy. Śpij, przecież cicho.(...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 o weronkę widzę , albo to ta szpinakowa od Aggi Ty masz rację, to na pewno ta szpinakowa. Ale żeby aż tak nam zaszkodziła ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.08.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ten wątek umiera ... wielka szkoda... Więc jednak jesteś tu córkosynu. Bronisz się przed tym a jednak coś cię tu ciągnie. W ramach oczyszczenia naznaczam ci pokutę i ekspiację za grzechy swoje i nie narodzonych dzieci. Córkosynu naznaczam ci przeczytanie traktatu o powszechnym zakazie prób z bronią nuklearną. Idź i nie grzesz więcej. Ja ci odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ten wątek umiera ... wielka szkoda... O! Weronka! Omamy mam. Duchów nie ma, a stan rozkładu wyraźnie wskazuje na brak możliwości zmartwychwstania... Ale jednak odezwała się... i to jak inteligentnie od razu... bardzo, jak zwykle, powalająco inteligentnie.... remx daj mi coś na sen. (...) Czy umiesz zasnąć? Dziś obłąkany poeta powiesił się w czarnym krzyku zamiejskich sosen, a trupa kukły woskowej przy wiatru fletach deszcz po ulicach długo ciągnął za włosy. Śpij, przecież cicho.(...) OK, już nie musisz wdziewać szaty plugawej i worka pokutnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 remx doktorku, Ty też jągo widzisz? Czegoś Ty się naćpał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 remx doktorku, Ty też jągo widzisz? Czegoś Ty się naćpał? Obudziło mnie Rankiem tchnienie Wiatru Noc stanęła ciężką zasłoną nad Głową "Nie puszczę" - powiedziała Załkałem "Nie puszczę" - powiedziała Krzyknąłem Ciężką zasuwą zatrzasnęła się moja Trumna Zerwałem Łańcuchy spowijające me Ciało Nozdrza Odetchnęły zgnilizną Piękna Ręce Odpadły bezsilnie Wróciłem do Grobu To tylko przestrzeń To tu, to tam, to Nigdzie Załkałem Pogrążyłem się w Zadumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 zapasowy człowiek hmm .....nie potrafie sie cieszyc zyciem szukam pułapki wynajduję nieistniejące przeszkody przeżywam wymyślone zmartwienia Zamykam się w skorupie urojeń ........Zastanawiam się, co kryje się pod maską. Refleksyjnie beztroski Błazen żałośnie wredny Pinokio czy nostalgicznie romantyczny Arlekin.........w sumie co za róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 k. nie jest dobrze, ma ktoś telefon do egzorcysty?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 k. nie jest dobrze, ma ktoś telefon do egzorcysty?! Aggi, Aggi, posłuchaj Mnie. Czyżbyś zwątpiła w słowo które głoszę. Wezwałem ciebie abys dalej przekazała to co ci prawię. Dzięki temu, że ciebie wezwałem w ten sposób, zamierzam poprowadzić także innych: tych wszystkich, którzy Mnie opuścili i którzy Mnie nie słuchają. Przyjmij sposób, w jaki cię prowadzę. Zachęcę tych, którzy mają mało wiary, do zbudowania wiary we Mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Jesteśmy jeźdźcami Apokalipsy Zwiastujemy koniec starego Przynosimy początek nowego ..........wlasnie upadła krowa wygnana z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Już, już mi lepiej. W nic nie wątpię, siedzę sobie i kołek osikowy strugam, wiarę buduję. Wióry mi się na dach przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 02.08.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Aggi ilu osobom wcisnęłaś tą szpinakową?to nie prochy TO SZPŃAK!!! szamanie snują się radosne w absurdzieprawdy szklanych oczuniebieskich wzgórz i czekaniawiecznego we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Więc zamiast los swój wciąż przeklinać, Powtarzaj sobie co poranek: "Życie jest Świętym Mikołajem Z plecakiem pełnym krowich niespodzianek ********************************************************* FEUDALIZM Masz dwie krowy. Opiekujesz się nimi, a twój senior zabiera ci część mleka USTRÓJ NIEWOLNICZY Twój pan ma dwie krowy. Ty się nimi opiekujesz, on daje ci część mleka SOCJALIZM KSIĄŻKOWY Masz dwie krowy. Rząd je zabiera i umieszcza w oborze razem z krowami innych. Ty musisz opiekować się wszystkimi krowami. Rząd wydaje ci tyle mleka, ile potrzebujesz. SOCJALIZM PRAWDZIWY Masz dwie krowy. Rząd zabiera je i umieszcza w oborze razem z krowami innych. Zajmują się nimi dawni hodowcy kurczaków. Ty musisz zajmować się kurczakami, które rząd odebrał ich hodowcom. Rząd daje ci tyle mleka i jajek, ile zgodnie z przepisami potrzebujesz. FASZYZM Masz dwie krowy. Rząd zabiera obie, wynajmuje cię, żebyś się nimi opiekował i sprzedaje ci mleko z flagą państwową. DYKTATURA Masz dwie krowy. Rząd zabiera obie i zostajesz rozstrzelany MILITARYZM Masz dwie krowy. Rząd zabiera obie i wciela cię do armiiCZYSTA DEMOKRACJA Masz dwie krowy. Twoi sąsiedzi decydują, kto dostaje mleko DEMOKRACJA PRZEDSTAWICIELSKA Masz dwie krowy. Twoi sąsiedzi wybierają kogoś, kto powie ci, czyje jest mleko. Rząd obiecuje ci dwie krowy, jeśli na niego zagłosujesz. Po wyborach prezydent zostaje odwołany za spekulacje na rynku terminowych transakcji na krowy. Prasa rozdmuchuje aferę Cowgate. DEMOKRACJA BRYTYJSKA Masz dwie krowy. Karmisz je mózgami owiec tak długo, aż zwariują. Rząd nic nie robi. DEMOKRACJA WŁOSKA Masz dwie krowy. Przed rannym udojem słuchasz radia, żeby dowiedzieć się, kto jest dzisiaj premierem i co to oznacza dla twoich krów. ANARCHIA Masz dwie krowy. Albo sprzedajesz mleko po dobrej cenie, albo twoi sąsiedzi będą próbowali cię zabić i przejąć krowy. KAPITALIZM DALEKOWSCHODNI Masz dwie krowy. Sprzedajesz je swojej spółce giełdowej, korzystając z akredytywy nieodwołalnej poręczonej przez bank szwagra. Następnie wykonujesz transakcję swapową z funduszem powierniczym, dzięki czemu odzyskujesz wszystkie swoje cztery krowy i dostajesz ulgę podatkową za hodowanie pięciu krów. Prawa do mleka sześciu krów sprzedajesz na rynku transakcji terminowych przez pośrednika z Panamy firmie z Kajmanów, której ukrytym udziałowcem jest żona szwagra. Prawa do mleka wszystkich siedmiu krów odkupuje twoja spółka giełdowa, która w rocznym sprawozdaniu wykazuje osiem krów na stanie z opcją na kupno jeszcze jednej. W tym samym czasie zabijasz swoje dwie krowy, bo miały złe Feng Shui. (uwaga dla studia-zaznaczony tekst ew. można wyciąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 02.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 czarna krowa wkropki bordo wędrowała drogą z przodu miała wielką głowę z tyłu miała ogon przystanęła nag kałuża pochyliła głowę jedno oko miła Żółte drugie fioletowe rozwinęła wielkie skrzydła, miała je na grzbiecie pofrunęła między chmury wrzeszcząc ecie pecie z najwyższego czubka drzewa skakała na głowę zlizywała prosto z nieba chmury waniliowe tylko niech mi nikt nie mówi że krowa nie lata bo się wszystko może zdarzyć w samym środku lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 MONARCHIAobie krowy prostytuują się na zamku, nie masz z tego prowizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 ja mam z tego smierdzace mleko a jak to sie ma do wypraw amerykanow w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Aggi ilu osobom wcisnęłaś tą szpinakową? snują się radosne w absurdzie wszystkim! I jeszcze mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts