rrmi 04.12.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ha ! znalazłam Cię rrmi alem sie zganiała... może być nabiałowo..co pierwsze jajo czy kura ? Najpierwszy był ...koszyczek na jajca ja mysle , ze rolnik , bo kto by rrobil koszyczki nie , wiem , pierwszy byl koszykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ha ! znalazłam Cię rrmi alem sie zganiała... może być nabiałowo..co pierwsze jajo czy kura ? Najpierwszy był ...koszyczek na jajca ja mysle , ze rolnik , bo kto by rrobil koszyczki nie , wiem , pierwszy byl koszykarz Taaa, na początku to był....Chaos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 i się po meczu koszulkami wymieniali. Ci koszykarze .I one - te koszykarki. I się wszystko zaczęło..przepraszam.. kieliszka musze poszukać bo mi ..tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 no.. historia mi sie urywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 i się po meczu koszulkami wymieniali. Ci koszykarze . I one - te koszykarki. I się wszystko zaczęło.. I tak powstały wybory Miss Mokrego Podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 i się po meczu koszulkami wymieniali. Ci koszykarze . I one - te koszykarki. I się wszystko zaczęło.. I tak powstały wybory Miss Mokrego Podkoszulka ale chyba pod podkoszuklkiem bylo bez koszulka i jak oni te koszulki wymieniali to przeciez sie rozbierali i z tego mogly sie zrobic dzieci jeju , jeszcze chwila i dojdziemy do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ... jeju , jeszcze chwila i dojdziemy do konca ...cierpliwości matki... Jutro sprzątanie latryny murowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ... jeju , jeszcze chwila i dojdziemy do konca ...cierpliwości matki... Jutro sprzątanie latryny murowane... miotla w hamerykanskim jest , to jakos sobie poradzimy a moze sie uda kogos zlapac moze byc ktos kto bije dzieci , tak za kare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ... jeju , jeszcze chwila i dojdziemy do konca ...cierpliwości matki... Jutro sprzątanie latryny murowane... rrmi , AnSi - może i dojdziemy.. ale przeciez to początek jest.. nie koniec.. (jakoś egzystencjalnie nastwiona dzisiaj jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 ... jeju , jeszcze chwila i dojdziemy do konca ...cierpliwości matki... Jutro sprzątanie latryny murowane... rrmi , AnSi - może i dojdziemy.. ale przeciez to początek jest.. nie koniec.. (jakoś egzystencjalnie nastwiona dzisiaj jestem) bo to tak przed swietami ja tez o zyciu mysle i wogole i takie mam te mysli , ze nie moge nawet powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 i się po meczu koszulkami wymieniali. Ci koszykarze . I one - te koszykarki. I się wszystko zaczęło.. I tak powstały wybory Miss Mokrego Podkoszulka Może lepiej półkoszulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2005 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 I co z tym poczac? http://pluck.typepad.com/feed_of_the_day/images/tiger.jpg Przyjelam ich w nocy na oddzial , no co mialam na mrozie zostawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A słyszeliście? Podobno matka to ojciec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.12.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A słyszeliście? Podobno matka to ojciec. Cóż będziesz musiał z tym żyć... http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/k055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 kroyeno, jeszcze nie ogłosiłam wyników samokontroli,więc proszę póki co plotek nie rozpowszechniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 A słyszeliście? Podobno matka to ojciec. O kułde ! zaraz opowiem na zakladzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 rrmi te świnki w paski, to na święta? mniam Matka, obiecałaś, że nie będziesz już amfy rozdawać . Najdalej dziś wieczorem wszyscy złąpią doła i jak sobie wtedy poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.12.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Aggi na wieczór są przewidziane zajęcia w podgrupach. Czyszczenie obuwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.12.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Tak, w każdej podgrupie oporządzona zostanie jedna świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.12.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Tak, w każdej podgrupie oporządzona zostanie jedna świnka http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/e065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts