rrmi 28.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No to ja nie wiem, czy będziesz miała co zliczyć, latryna nasza została doprowadzona na skraj przepaści pojutrze może być już po wszystkim. jestem sprytna chyba , ze boisz sie co bedzie jak ja spadne dobre wstrzasy nikomu jeszcze nie zaszkodzily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 28.12.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 nie no pomylili mnie z lafkiem a już nie mogę, już dosyć i basta nawet latrynka nie pomoże rrmi z tym fruwaniem to nie przeszkadzaj to krowy i koty miały skrzydła a nie pacjenci... aggi ... a nic tak zagajam bo brzuch mi chyba mósk przetrwił i tematy kwasem solno trawiennym potraktował uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Wiecie... mam podobno bardzo agresywne zwierzę w emblemacie z zimnymi oczami i ogonem w gotowości !!!!! Na dodatek to nie jest przypadek!! No proszę, a ja myślałam, że mój skunks sierota jest tylko nieco ułomnym na urodzie biedulkiem, a to taki straszny drapieżnik Inewntaryzację skończyłam - dziś wyniki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.12.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Wiecie... mam podobno bardzo agresywne zwierzę w emblemacie z zimnymi oczami i ogonem w gotowości !!!!! Na dodatek to nie jest przypadek!! No proszę, a ja myślałam, że mój skunks sierota jest tylko nieco ułomnym na urodzie biedulkiem, a to taki straszny drapieżnik (...) Aggi chyba nie przejmujesz sie plotkami? O twym zwierzu rzecz jasna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 [Aggi chyba nie przejmujesz sie plotkami? O twym zwierzu rzecz jasna..... No pewnie, że nie! Tylko pomyślałam, że może się słabo znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Lista pacjentów i personelu (tylko w pojedynczych przypadkach daje się to jednoznacznie przyporządkować): 1. Grzegorz 40 - ojciec założyciel - szkoda, że nie uczestniczy, proponuję rozważyć budowę pomnika w I kwartale przyszłego roku. 2. remx - psychiatra, mentor i kaznodzieja. Włożył w nas dużo pracy, ale kiedy rrmi odmówiła oddawania mu swojej emerytury - zrezygnował 3. selimm - kot szpitalny o nieustalonym pochodzeniu 4. lafcadio - osobnik wszystkożerny, z natury zadowolony 5. rrmi - zamożna Amerykanka lecząca naszym kurorcie nadwątloną dolarami psychikę Ma trochę za dobry refleks jak na powolną percepcję kuracjuszy. 6. matka - matką wszystkich na oddziale. Trochę za mądra żeby tu tyle siedzieć, ale siedzi... 7. kroyena - mistrz absurdu, 8. 1950 - lubi kobiety, nawet lekko opóźnione w rozwoju (czyli nas), poza tym kąpie pacjentki 9. Jagna - mówiła po waleńsku, ale poszła sobie 10. GośkaJ - chorowała na euforię 11. pattaya - za wyprodukowanie jajobomby zgarnęło go FBI 12. Agnieszka31 - lekka depresja, wyszła z tego 13. jareko - chciał sprzedać nerkę 14. Majka 15. migota 16. paprotka 17. gosia@ - wióry miała na zadaszeniu 18. jerzy33 19. anowi* - zawsze w przelocie, do którego używa pojazdów niekonwencjonalnych 20. długi - sanitariusz, szereg zboczeń, ale pożyteczny, do niekonwencjonalnych zadań 21. Mały - miał byc siostrą oddziałową, ale odpadł przy próbie zmiany pościeli 22. Luc Skywalker - wpadał gościnnie, a szkoda bo mógłby wprowadzic ożywienie terapeutyczne 23. ckwadrat - też już nie zagląda 24. Veronika - zwana weronką, mało rozumiała dlatego ją zjedliśmy. Ostatnio widziana po reinkarnacji, nawołuje o pokój w innych wątkach 25. Zochna - zaistniał z dużym wyczuciem potrzeb i wymagań szpitala, prowadzi chór 26. bodzio_g - ten to by wszystkim nieba przychylił 27. anSi - nie poddaje się "natręctwom" tylko polewa z butli i ma pyszne kapsułki 28. fizyk - operator koparki i innych urządzeń 29. badi - 30. tomek1950 - nie lubił patologii, ale odnajdywał się u nas 31. bubek - tylko w nocy i niekonwencjonalnie 32. inwestor 33. marcychna - rozrabiaka, wygląda na to, że zwiał przed elektrowstrząsami 34. 2112wojtek - wielbiciel basenów 35. Majka 36. Sonika - wpadła odebrać długiemu swoje majtki 37. ziaba -słoik dla mnie przyniosła 38. ewak39 - w gości zajrzała na trochę 39. Mohag 40. Agnieszka1 41. Dropsiak - może się do nas przywyczai i zostanie? 42. Aggi - osoba ze strasznym skunksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Aggi.Aggi ....brawo brawo brawo .. kawal roboty i to na maszynie To trzeba na tekturkie przylepic - i kolo gasnicy zeby wisialo. Koniecznie. dopierom sie dowiedziala ze oddzial taka historie posiada i tyle osob zasluzenie na liscie w Zusie mu wisi Juz na 7 stronie ksiegi wpisow jestem.. musze odpoczac ..lzy mi leca i czolo goroje... Zauwazylam, ze jeszcze byl maz matki czyli stary, ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal a tak to nie i tak mi sie jednak smutno ale i radosnie ze juz sama nie wiem.. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 ... Zauwazylam, ze jeszcze byl maz matki czyli stary, ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal a tak to nie i tak mi sie jednak smutno ale i radosnie ze juz sama nie wiem.. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d035.gif nie płacz ! święta racja, trza uzupełnić! (przeoczyłam ) 43. stary - ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.12.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Aggi plotkami o skunksie się nie przejmuj.Ze względu na znajomość z kozą znam się troszkę lepiej na zwierzakach. Ten skunks wgląda jakby go wydpczył miś i to na takiej imprezie po którj trzy dni rzygał. On wyglądajkby mił sie zamienić za chwilę w wyliniałą skórę ----- agresja w jego oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ten skunks wgląda jakby go wydpczył miś i to na takiej imprezie po którj trzy dni rzygał. On wygląda jakby miał sie zamienić za chwilę w wyliniałą skórę ----- agresja w jego oczach No! I tik ma nerwowy od tego. Bidulek. Ale w sumie doszłam do wniosku, że to miłe, że ktoś tego nieboraka tak wysoko docenił. Morale mu sie podreperuje . Nawet myślałam, żeby publicznie podziękować, tylko nie wiem gdzie, żeby było na temat - może w wątku o zwierzętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.12.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja bardzo chętnie się zadomowię ...miłe grono przyjazna atmosfera ...czegóż chcieć więcej.... ?? ps. ale nie męczcie juz tak biednego skunksika, wystarczy, ze podejrzenie o złe zamiary już znadwyrężyło jego kondycję........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Aggi skunksie waniajacy , nie przejmuj sie tymi plotkami .Tez slyszalam , ale to jakies bzdury . Napracowalas sie dziecino , chcesz lizaka w nagrode? Dropsiak zostan z nami , pomozemy Ci zrozumiec pewne rzeczy , zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 29.12.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 22. Luc Skywalker - wpadał gościnnie, a szkoda bo mógłby wprowadzic ożywienie terapeutyczne Dlaczego nie ? Jest jedno ale ... moderacje sciagne wam na glowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Wczoraj na spotkaniu Kola Gospodyn Wiejskich mowiono nam , ze jak poczujemy sie bezradne , to powinnysmy .... , ze to nam pomoze .A jesli zalozymy berty , to poczujemy sie silne .I tak tez zrobie .Wychodze wiec na miasto w berecie .pa .Nie ujawniam wszystkich szczegolow ze spotkania , ale bede dawala znaki , takie wiele znaczace znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Dlaczego nie ? Jest jedno ale ... moderacje sciagne wam na glowy . eee nie będzie tak źle. Tutaj się na 55 stronch nikt jeszcze z nikim nie pokłócił. Stężenie absurdu wytrąca argumenty , a poza tym zawsze mamy trochę kupy z latryny dla poprawy atmosfery rrmi jak byś miała śledzia w musztardzie, to bym wolała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Trojkat ......jestem na TAK ....i trzaslem drzwiami obrotowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Wczoraj na spotkaniu Kola Gospodyn Wiejskich mowiono nam , ze jak poczujemy sie bezradne , to powinnysmy .... , ze to nam pomoze . A jesli zalozymy berty , to poczujemy sie silne . I tak tez zrobie .Wychodze wiec na miasto w berecie . pa .Nie ujawniam wszystkich szczegolow ze spotkania , ale bede dawala znaki , takie wiele znaczace znaki Rzuć kochana fasonem beretu. Omówimy to dzis w naszym podkole GW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 przynioslam berety. mozna koralikami ozdobic jak ktos lubi. albo nie. http://www.tamberet.com/custimage/storefront/18.jpghttp://www.tamberet.com/custimage/storefront/serviceberet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.12.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 http://i3.ebayimg.com/03/i/05/1c/21/89_2.JPGewentualnie z elementem patriotycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 29.12.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 ja nie wiem czy to na temat http://imguser.gandalf.com.pl/pd_6722.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts