Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

No to ja nie wiem, czy będziesz miała co zliczyć,

latryna nasza została doprowadzona na skraj przepaści

pojutrze może być już po wszystkim.

jestem sprytna

chyba , ze boisz sie co bedzie jak ja spadne

dobre wstrzasy nikomu jeszcze nie zaszkodzily

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no pomylili mnie z lafkiem

a już nie mogę, już dosyć i basta :x

nawet latrynka nie pomoże

rrmi z tym fruwaniem to nie przeszkadzaj to krowy i koty miały skrzydła a nie pacjenci...

aggi ...

a nic tak zagajam

bo brzuch mi chyba mósk przetrwił i tematy kwasem solno trawiennym potraktował

uff

Wiecie... mam podobno bardzo agresywne zwierzę w emblemacie :lol:

z zimnymi oczami i ogonem w gotowości !!!!! :D Na dodatek to nie jest przypadek!! No proszę, a ja myślałam, że mój skunks sierota jest tylko nieco ułomnym na urodzie biedulkiem, a to taki straszny drapieżnik 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Inewntaryzację skończyłam - dziś wyniki!!!

Wiecie... mam podobno bardzo agresywne zwierzę w emblemacie :lol:

z zimnymi oczami i ogonem w gotowości !!!!! :D Na dodatek to nie jest przypadek!! No proszę, a ja myślałam, że mój skunks sierota jest tylko nieco ułomnym na urodzie biedulkiem, a to taki straszny drapieżnik 8)

:lol: :lol: :lol: :lol:

(...)

Aggi :D chyba nie przejmujesz sie plotkami?

O twym zwierzu rzecz jasna..... :D

Lista pacjentów i personelu (tylko w pojedynczych przypadkach daje się to jednoznacznie przyporządkować):

1. Grzegorz 40 - ojciec założyciel - szkoda, że nie uczestniczy, proponuję rozważyć budowę pomnika w I kwartale przyszłego roku.

2. remx - psychiatra, mentor i kaznodzieja. Włożył w nas dużo pracy, ale kiedy rrmi odmówiła oddawania mu swojej emerytury - zrezygnował

3. selimm - kot szpitalny o nieustalonym pochodzeniu

4. lafcadio - osobnik wszystkożerny, z natury zadowolony :D

5. rrmi - zamożna Amerykanka lecząca naszym kurorcie nadwątloną dolarami psychikę :wink: Ma trochę za dobry refleks jak na powolną percepcję kuracjuszy.

6. matka - matką wszystkich na oddziale. Trochę za mądra żeby tu tyle siedzieć, ale siedzi...

7. kroyena - mistrz absurdu,

8. 1950 - lubi kobiety, nawet lekko opóźnione w rozwoju (czyli nas), poza tym kąpie pacjentki

9. Jagna - mówiła po waleńsku, ale poszła sobie

10. GośkaJ - chorowała na euforię

11. pattaya - za wyprodukowanie jajobomby zgarnęło go FBI :cry:

12. Agnieszka31 - lekka depresja, wyszła z tego

13. jareko - chciał sprzedać nerkę

14. Majka

15. migota

16. paprotka

17. gosia@ - wióry miała na zadaszeniu :wink:

18. jerzy33

19. anowi* - zawsze w przelocie, do którego używa pojazdów niekonwencjonalnych

20. długi - sanitariusz, szereg zboczeń, ale pożyteczny, do niekonwencjonalnych zadań

21. Mały - miał byc siostrą oddziałową, ale odpadł przy próbie zmiany pościeli

22. Luc Skywalker - wpadał gościnnie, a szkoda bo mógłby wprowadzic ożywienie terapeutyczne

23. ckwadrat - też już nie zagląda :cry:

24. Veronika - zwana weronką, mało rozumiała dlatego ją zjedliśmy. Ostatnio widziana po reinkarnacji, nawołuje o pokój w innych wątkach

25. Zochna - zaistniał z dużym wyczuciem potrzeb i wymagań szpitala, prowadzi chór

26. bodzio_g - ten to by wszystkim nieba przychylił

27. anSi - nie poddaje się "natręctwom" :wink: tylko polewa z butli i ma pyszne kapsułki

28. fizyk - operator koparki i innych urządzeń

29. badi -

30. tomek1950 - nie lubił patologii, ale odnajdywał się u nas

31. bubek - tylko w nocy i niekonwencjonalnie

32. inwestor

33. marcychna - rozrabiaka, wygląda na to, że zwiał przed elektrowstrząsami

34. 2112wojtek - wielbiciel basenów

35. Majka

36. Sonika - wpadła odebrać długiemu swoje majtki

37. ziaba -słoik dla mnie przyniosła

38. ewak39 - w gości zajrzała na trochę

39. Mohag

40. Agnieszka1

41. Dropsiak - może się do nas przywyczai i zostanie?

42. Aggi - osoba ze strasznym skunksem :wink:

:o :o :o :o :o

Aggi.Aggi ....brawo brawo brawo ..

kawal roboty i to na maszynie 8)

To trzeba na tekturkie przylepic - i kolo gasnicy zeby wisialo. Koniecznie.

dopierom sie dowiedziala ze oddzial taka historie posiada i tyle osob zasluzenie na liscie w Zusie mu wisi :roll:

Juz na 7 stronie ksiegi wpisow jestem.. musze odpoczac ..lzy mi leca i czolo goroje...

Zauwazylam, ze jeszcze byl maz matki czyli stary, ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal a tak to nie i tak mi sie jednak smutno ale i radosnie ze juz sama nie wiem.. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d035.gif

... Zauwazylam, ze jeszcze byl maz matki czyli stary, ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal a tak to nie i tak mi sie jednak smutno ale i radosnie ze juz sama nie wiem.. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d035.gif

nie płacz :cry: !

święta racja, trza uzupełnić! (przeoczyłam :o )

43. stary - ale krotko byl bo w trillerze erotycznym zginal, to moze sie nie liczy ale szkoda bo taka piekna smierc to kazdy by zginal

:D

Aggi plotkami o skunksie się nie przejmuj.Ze względu na znajomość z kozą znam się troszkę lepiej na zwierzakach. Ten skunks wgląda jakby go wydpczył miś i to na takiej imprezie po którj trzy dni rzygał.

On wyglądajkby mił sie zamienić za chwilę w wyliniałą skórę ----- agresja w jego oczach :lol: :lol: :lol:

Ten skunks wgląda jakby go wydpczył miś i to na takiej imprezie po którj trzy dni rzygał.

On wygląda jakby miał sie zamienić za chwilę w wyliniałą skórę ----- agresja w jego oczach :lol: :lol: :lol:

No! :wink: I tik ma nerwowy od tego. Bidulek. Ale w sumie doszłam do wniosku, że to miłe, że ktoś tego nieboraka tak wysoko docenił. Morale mu sie podreperuje :lol: . Nawet myślałam, żeby publicznie podziękować, tylko nie wiem gdzie, żeby było na temat - może w wątku o zwierzętach? :wink:

Wczoraj na spotkaniu Kola Gospodyn Wiejskich mowiono nam , ze jak poczujemy sie bezradne , to powinnysmy .... , ze to nam pomoze .

A jesli zalozymy berty , to poczujemy sie silne .

I tak tez zrobie .Wychodze wiec na miasto w berecie .

pa .Nie ujawniam wszystkich szczegolow ze spotkania , ale bede dawala znaki , takie wiele znaczace znaki

Dlaczego nie ? Jest jedno ale ... moderacje sciagne wam na glowy .

:lol: eee nie będzie tak źle. Tutaj się na 55 stronch nikt jeszcze z nikim nie pokłócił. Stężenie absurdu wytrąca argumenty :wink: , a poza tym zawsze mamy trochę kupy z latryny dla poprawy atmosfery :lol:

rrmi jak byś miała śledzia w musztardzie, to bym wolała... :wink:

Wczoraj na spotkaniu Kola Gospodyn Wiejskich mowiono nam , ze jak poczujemy sie bezradne , to powinnysmy .... , ze to nam pomoze .

A jesli zalozymy berty , to poczujemy sie silne .

I tak tez zrobie .Wychodze wiec na miasto w berecie .

pa .Nie ujawniam wszystkich szczegolow ze spotkania , ale bede dawala znaki , takie wiele znaczace znaki

Rzuć kochana fasonem beretu. Omówimy to dzis w naszym podkole GW.