Aggi 30.12.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 no to pykhttp://members.lycos.co.uk/wookiee85/obrazki/chillmaly.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Wyszłam się przewietrzyć, a za latryną jakieś niezinwentaryzowane obiekty ćwiczą pod wodzą tajemnego gościa, do ataku na Aggowego skunksa się szykując http://www.axent.friko.pl/index_pliki/preview_picture4.jpg http://www.axent.friko.pl/index_pliki/preview_picture6.jpg Co to za armia Kim jest ten gość Ja go/mu/jej widzialam. Jest w trakcie zmiany pci. Ale Lafik mu troche (troche he he ) hormonow wyzarl z tacki no i kuracja jest tego .. no jak widac..nie do konca skuteczna. Ale przynajmniej na stomatologii z sukcesem. Acha- gumki sa po wekach. Trzeba chyba spisac zeby sie stan zgadzal. no i ta amortyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Ja go/mu/jej widzialam. Jest w trakcie zmiany pci. Ale Lafik mu troche (troche he he ) hormonow wyzarl z tacki no i kuracja jest tego .. no jak widac..nie do konca skuteczna. To Lafowi pewnie cycki wyrosły... albo co gorszego... A w kwestii stomatologii, Aggi zębów nie oddała, remanentu nie możemy zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 No no, jestem srodek trwaly... i nawet mam jakas wartosc poczatkowa Az czuje, jak mi sie kompleksy zmniejszaja tudziez poprawia stan depresyjny! A jaka Ci wyszła wartość po odjęciu amortyzacji? Bo mnie wyszło, że jestem już całkowicie zamortyzowana... to znaczy, że doszłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 30.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 O nie nie, ja sie dalej na te wyliczanki nie dam nabrac! Jeszcze mi wyjdzie, ze mam jakis negatywny bilans i co wtedy? Albo okaze sie, ze niezbalansowana jestem albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jak nie liczyc zgadzac sie powinno .Trzeba nalapac nowych osobnikow plci obojga i damy rade. Aggi dala tej no ekhm , niby dorosla a zebow w tej czaszce weronkowej nie policzyla, te zeby nadrobimy , trzeba Lafowi wyrwac , jemu chyba bez roznicy czy zuje czy gryzie , aby duzo. Do jutra powinnysmy zdazyc . Jakis finansista by sie przydal , albo prezes jakis chociaz , bo inaczej sie posunemy . Wlasciwie to sam czlowiek sie nigdy nie posuwa .W takiej dajmy na to kolejce to od tylu popychaja i jakos idzie , ale tu to nie wiem Potrzebne sa motywacje , tylko skad to wziasc i co to jest Nie moge sie tak rozpisywac , bo mi sie atrament konczy . Wroce po nowym roku i obejme stanowisko w latrynie . Najwazniejsze stanowisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 30.12.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Wroce po nowym roku i obejme stanowisko w latrynie . Najwazniejsze stanowisko . czyżby tu jakiś przewrót się szykuje? Rewolucja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Odpowiedz nie jest prosta . Trzeba byc mongolkiem -pacjentem zeby dojsc do prawdy . I kiedy poznasz prawde , da Ci ona wolnosc. zaspiewajmy hymn rewolucyjny znowu dlugi podprowadzil slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 30.12.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 ze śpiewem może być problemajak miała być kiedys próba chóru, to wszyscy przynieśli zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 koza tu spiewa , bo ja tylko zawodze bron boze niech sie Aggi dowie o tym spiewaniu , ta to daje czadu kryc sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 30.12.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 rrmi z tym posuwaniem i dochodzeniem to cóś przereklamowane jest jakem sie tu ze skierowaniem dostala to nic takie nie widzialam na sztukie tez wrazliwosci nie ma. muzykanty zaplacone, od dawna graja a na probach nikogo http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e010.gif to sobie zapuszcze Katarynke i ja Uprzedzam , zeby nie mowic glosno o probie choru , bo jak sie dowie , to zacznie znowu spiewac ps .Aggi zacznie ps 2. slyszalam , ze matce niezle idzie na wokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 30.12.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e010.gif a moze to nieme kino tylko napisy lecą , pacjenty buźki otwierają ,a muzyka w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Pacjenci spia . Jedli caly wieczor resztki z ubojni . dlugi wybral najlepsze flaki dla swojej kozy , jak On ja musi kochac , ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.12.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Bo długi już taki jest. Jak kocha to każdą komórką a jak nie kocha to też całym sobą ------------nawet kozę. Hi hi długi nie śpi bo długi jest personel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.12.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Tak pieknie to o tej kozie powiedziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 01.01.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Tak pieknie to o tej kozie powiedziales Długi niby cynik - ale wrażliwy jest bardzo. Klate ma szeroka, to i przygarnia wszystkich potrzebujących. Jakby która nie ptrzebowała, to długi jej objasni, że potrzebuje.... Tera zaśpiewam może skoro prosicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Tera zaśpiewam może skoro prosicie?prosze , nie rob tego glowa mnie troche boli ps .sadze , ze sie dlugi na cynika stylizuje Jakby która nie ptrzebowała, to długi jej objasni, że potrzebuje.... i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.01.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 ps .sadze , ze sie dlugi na cynika stylizuje No bo cynik to taki gość, co autorytetów nie szanuje, ale z wrażliwością to u niego wsjo OK (kak gawariat Eskimosy ) Przynajmniej drzewiej tak to znaczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 01.01.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 G Ł O W A .....jest lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts