Monika B 01.01.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 W gotowoci! http://www.gifoskop.net/postacie/medycyna/medycyna__6_.gif Wystaw... głowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2006 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Tera zaśpiewam może skoro prosicie? no skoro. sztuka - tego nam trzeba troche. i kultura. spiewaj Aggi, trudno ...mi mi.. mi mi.. mi mi ... (chodzi o cwiczenie strun ..wszelka zbieznosci skojarzen przypadkowa) Masz tu jajko Aggi - dla czystosci barwy. Zoltko ciamkaj i rob grr grr grrr a bialko wypluwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2006 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 no dobra.to juz zjedz sobie to bialko. Sie Lafikowi da skorupki.najwyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2006 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 W gotowo�ci! http://www.gifoskop.net/postacie/medycyna/medycyna__6_.gif Wystaw... głowę! O, nowy personel eliminacja ciezkich przypadkow moglaby znacznie poprawic nasz budzet a oszczednosci moznaby na chor przeznaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2006 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 ps . gardlo mnie boli..spac nie moge..dzie jest swietlica.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.01.2006 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Nie gryź, Andziu, mi nagniotka. To niedobre, rzekła ciotka. Andzia cioci nie słuchała, gryzła i zwymiotowała. dzie ta swietlica... o cholerar, ups, pardon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 02.01.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 http://img179.exs.cx/img179/2281/bobasmodlitwa6rs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jakby która nie ptrzebowała, to długi jej objasni, że potrzebuje.... i co? Z tym Twoim refleksem moja droga to miałam rację Otóż później ja muszę wkraczać i te rozhisteryzowane wielbicielki z jego piersi zdejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.01.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Jakby która nie ptrzebowała, to długi jej objasni, że potrzebuje.... i co? Z tym Twoim refleksem moja droga to miałam rację Otóż później ja muszę wkraczać i te rozhisteryzowane wielbicielki z jego piersi zdejmować Nie musi tylko niestety chce . I co najgorsze to zdejmuje pozbawiając mnie często tych okruchow przyjemności . Chyba jej kupię mocherowy berecik z napisem "Aggi strażniczka moralności" Żeby chociż w jakiś sposób wypełniła tą pustkę po "zdjętych wielbicielkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.01.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Chyba jej kupię mocherowy berecik z napisem "Aggi strażniczka moralności" Żeby chociż w jakiś sposób wypełniła tą pustkę po "zdjętych wielbicielkach" pitu pitu - stan pustki jest u Ciebie nieosiągalny, one odrastają jak rzęsa na stawie, nawet te, którym wlałam keczup w buty W kwestii berecika - fioletowy poproszę ze srebrnym haftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 To śreberko środeczkiem, pasem tak na dwa palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Na śreberko to trzeba sobie zasłużyć. Złoty pasek mają perełki o.R. , srebrny obronna gwardia przyboczna a hufce zwykłe mochery i kaziu M.Ale wszyscy noszą bo podobno niektórzy współtowarzysze naszej forumowej doli (niejaki wareczka, cqwadrat.gregmena i jeszcze kilku innych ) złożyli już w sejmie projekt ustawy i od przyszłego roku będą wypłacaćBERECIKOWE LEKAAAAAAAAAAAAAAAAAARZA!!!!!!!!!!!!!! P.S. Aggi - o czymś nie wiem ?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 02.01.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Przestałam się wahać.Absolutnie od jutra mieniam nakrycie głowy.Może przy następnych wyborach zasłuże na sreberko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 LEKAAAAAAAAAAAAAAAAAARZA!!!!!!!!!!!!!! P.S. Aggi - o czymś nie wiem ?????????????????? ja jestem lekarzem , czy chcesz zebym ten tego z przyjemnoscia to zrobie lubie doswiadczenia na zywych organizmach , niepojmajacych Aggi rozpowiada rozne rzeczy i nie mozesz wiedziec wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 eliminacja ciezkich przypadkow moglaby znacznie poprawic nasz budzet a oszczednosci moznaby na chor przeznaczyc że co ?!! chór za free może ćwiczyć , w ramach czynu społecznego. Pacjentom należy się wysoce wykwalifikowana kadra medyczna światowej sławy , z wąską specjalizacją A nie żadne tam fleczery, przepraszam felczery inaczej S T R A J K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Ty sie tak nie stawiaj feyrus jest oblawa znam dwoch zbanowanych The Fletcher memorial home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.01.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 aj idźta ludzie, człowiek sam na oddział zgłasza się azylu szuka, a tu doktor Wstrząs grasuje.A gdzie etyka, sumienie?........ Kak żyt' ?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.01.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Rrmi ten tego to wiesz zawsze, ale czy mąż nie czyta???????????? bo niektórym czyta rozpowiada powiadasz rozpowiada zapamiętamy przeanalizujemy wyciągniemy wnioski użyjemy odpowiednich instrumentów i narządów znaczy chciałem powiedzieć narzędzi i zrobimy z tym porządek utniemy ozór i zrobimy w galarecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.01.2006 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Rrmi ten tego to wiesz zawsze, ale czy mąż nie czyta???????????? bo niektórym czyta to bylo do tego , ja mowie i sprawach powaznych , a nie o tym co Ty myslisz niektórzy współtowarzysze naszej forumowej doli (niejaki ..) moj czyta , chyba Mu okulary zabiore , tak w razie czego użyjemy odpowiednich instrumentów i narządów znaczy chciałem powiedzieć narzędzi i zrobimy z tym porządek utniemy ozór i zrobimy w galarecie najlepsza dla Niej kara to do garow zapedzic , jak ugotuje dla calego szpitala , to nie bedzie miala sily gadac a jak nie pomoze to galareta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość paradyz 03.01.2006 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Przestałam się wahać. Absolutnie od jutra mieniam nakrycie głowy. Może przy następnych wyborach zasłuże na sreberko? Moniko . W pelni sie z Toba zgadzam . Ze sreberka zrobic nalezy nakrycie w ksztalcie bereta . Antenka nie jest niezbedna . Zaklada sie to na glowe w celu unikniecia niewskazanych dzialan promieni kosmicznych . To naprawde znakomicie dziala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts