selimm 02.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 http://zeus.polsl.gliwice.pl/%7Ebmw//krowy.html a tu jeszcze po arabsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.08.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Selimm Opracowanie to jest w świecie specjalistów znane i traktowane jako raczej kontrowersyjneUważa się, że jest ono skalane pierworodnym grzechem niepoprawności naukowej. Autor nie powołał się na żadne emiryczne badania.Prowadziłem z nim swoistą dyskusję. Twierdzi, że jego celem było wywołanie ogólnoswiatowej dyskusji nad sensem zycia. W swojej publikacji odwołuje się jedynie do pism św Augustyna w szczególności do "Pism egzegetycznych przeciw Manichejczykom" Brak jest odnośników to tak klasycznych pozycji jak:1. Michalina Wisłocka - Sztuka Kochania2. Ajakopulous Szczęsny - A tuo Lare incipe Lupus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Po zapoznaniu sie z materiałem uważam, że selimm napisał "kopytko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Po zapoznaniu sie z materiałem uważam, że selimm napisał "kopytko" a ja na podstawie tego wnioskuje , ze selim jest pasterzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 albo malarzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Aggi czy bedzie dzis remx?mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Wujek Selim Dobra Rada radzi: Jeśli kobieta w nocy nie jęczy, to w dzień warczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 remx Ci to wyjasnil?caly swiat ogarnia histeria z tym zwiazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 dajcie pokój Weronce lepij je kwaśniego mliczka no Aggi zaszalej i podzielsię szpinakową może co rozjaśni bo rrni napisała u inszych że nic nie daje ona jak popije kwaśnego, to liże 1950 po szyi Nie róbmy chłopu takiej przykrości. rrmi nie daje?! Straszne. Samoluba jedna Proszę. Czekoladka dla Ciebie. To co? Lecimy? http://foto.onet.pl/upload/29/11/_512447_n.jpg Aggi skad go masz daj wiecej to pobudza wyobraznie caly wieczor sie ...hm nie moge napatrzec i zaczynam rzec jak kobyla i poprosze sliwke w czekoladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 03.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 rrni nie zabieraj mi mojego bycka aniołka nie wpatruj sie tak w niego bo u kocura to ja krowy w okularach nie wypatrzałam chyba ze mi na ocka padło od nadmiaru kopytnych on je mój i już od Aggi ić se na zastrzyk ale jak mi das troche śliwek to moze się byvckiem podziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Śliwki są. rrmi ja mam go od dłuższego czasu i dalej nieodmiennie rżę na jego widok. Na priva wysłałam Ci namiary naźródło tej szczęśliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 3MCzy Ty lubisz samuraja Jake"a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 03.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 no taaa.........Aggi poszła zdradzać krowy z innymi krowamimartwię się bez zastrzyku poszładoktorku trza też zdradzić, co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 3M Czy Ty lubisz samuraja Jake"a ? czy Ty Pattaya juz po?... wygladasz zbyt dobrze parafina to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 no taaa......... Aggi poszła zdradzać krowy z innymi krowami martwię się bez zastrzyku poszła doktorku trza też zdradzić, co robić... Przepraszam za chwilową nieobecność Wezwano mnie w trybie pilnym do Kanady (Toronto) Kto załadował tam tą cholerną krowę !!!! Rogami przebiła zbiornik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 zaczynam przy Was wariować----wszędzie widze krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 no taaa......... Aggi poszła zdradzać krowy z innymi krowami martwię się bez zastrzyku poszła doktorku trza też zdradzić, co robić... Bylam u zdradzających, zastrzyki miałam ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Przepraszam za chwilową nieobecność Jezuuu, doktor, dobrze, że jesteś! Numerek poproszę!!! Alem się zasapała! ffff.... ffff.... ffff.... I te stresy! O mało straż pożarna mnie nie przejechała i to na pasach!!! http://petersarchives.homestead.com/files/FireTruck.jpg Bo ja ze skierowaniem od tego, no, doktorka od pierwszego kontaktu... i on mnie powiedział, cobym doszła do końca... czegoś tam... no więc jestem, bo wiecie, na wzrok mnie padło... czarno widzę... a tu i wzrok widzę leczycie też... może być chociaż recepta na różowe okulary... Proszę, to moje skierowanie... http://www.film.org.pl/images2/krowy/krowa_kungpow1.jpg i druga strona: http://www.film.org.pl/images2/krowy/krowa_kungpow2.jpg Kto z państwa jest ostatni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 03.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 matka, Ty bardzo chora jesteś i dlatego wszyscy Cię biedaku przepuścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Przepraszam za chwilową nieobecność Jezuuu, doktor, dobrze, że jesteś! Numerek poproszę!!! Alem się zasapała! ffff.... ffff.... ffff.... I te stresy! O mało straż pożarna mnie nie przejechała i to na pasach!!! Bo ja ze skierowaniem od tego, no, doktorka od pierwszego kontaktu... i on mnie powiedział, cobym doszła do końca... czegoś tam... no więc jestem, bo wiecie, na wzrok mnie padło... czarno widzę... a tu i wzrok widzę leczycie też... może być chociaż recepta na różowe okulary... Kto z państwa jest ostatni??? Czy to ty załadowałaś tą cholerną krowę do samolotu lecącego do Kanady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts