rrmi 04.01.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Qurcze - a ja znam Kwiatuszka:D .To Pan H. z Koleczkowa jest Gosia jak wpadnie to potwierdzi. co gorsze to on mi sie podoba 1950 ja mam bana -niebana caly czas grzechy tego swiata zlozono na moj garb Mamy pacjenta , rozdwaja sie Niech ktos wklei , bo ja nie mam mozliwosci , chyba taki rodzaj banana , ze nie ma wklejania i usmiechow , co za nedzny los http://www.giertych-stop.kom.pl/images/photoalbum/60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.01.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 rrmi, ty bez giełzełka to się jak bez tego misiowego krawata, no... ... bardziej awanturująca zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.01.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 http://img227.imageshack.us/img227/5623/riba6uo.jpg to je chiba riba ....znaczy sie weronka po nowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.01.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ale oczy ma DUUUŻŻŻŻŻŻE, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 rrmi, ty bez giełzełka to się jak bez tego misiowego krawata, no... ... bardziej awanturująca zrobiła. znaczy sie tesknisz za spokojnoscia? w tym szpitalu to niemozliwe Selek dobrze , ze ja nie ogladam tych zdjec co to je wklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Rrmi to masz tego banana czy nie???????????????? I zajżyj do czerwonej kartki jakitam zwolennik białoruskiego modelu demokracji wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Rrmi to masz tego banana czy nie???????????????? I zajżyj do czerwonej kartki jakitam zwolennik białoruskiego modelu demokracji wyrósł Nie wiem czy mam O zwolenniku nie moge nic powiedziec , bo mnie zamkna z koza jak powiem pozostancie w pokoju bracia i siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.01.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Jakcie zamkną z kozą w kozie to może być problema bo i jakcie z tamtąd wyciągnąć.Jak będzie jasno to widać a jak ciemno to chiba na macanego. Oby tylko właściwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.01.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 to je chiba riba ....znaczy sie weronka po nowemu tylko dlaczego rude włosy sterczą jej u nosa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.01.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 z ryb to sum ma wąsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.01.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 ale nie ma takich oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Nowy sie nam szykuje pacjent , bys Go dlugi przywiozl . Chyba tlusty jest , mozna okroic i skwareczek na kolacje nasmazyc .To ja noze poostrze.ps.przypadek kliniczny , uczulenie ma duze na glupote , trzeba zaszczepic odrazu Nie mozemy doprowadzic do sytuacji , ze zechce walaczyc z glupota na noze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.01.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Niedobrze jest. Czy na oddziale są zapasy szczepionek prewencyjnych oraz łóżek na wypadek epidemii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Wszystko jest .W razie czego dorobimy szczepionki z zywego oraganizmu. Wykorzystamy do tego Twojego wielbiciela Slyszalam , ze to dobry sposob Mieczem wojujesz od miecza zgniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A ja myslalam, ze Mieczu juz sie od dawna nie udziela... Zapozniona jestem cy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 (...) Wykorzystamy do tego Twojego wielbiciela Slyszalam , ze to dobry sposob Mieczem wojujesz od miecza zgniesz. Noż kurczę, z powodu tych awansów niedługo w charakterze na oddziale wyladuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 A ja myslalam, ze Mieczu juz sie od dawna nie udziela... Zapozniona jestem cy cus... zbieznosc Miecza przepraszam Dropsiu Nawet Ci zazdroszcze , moglas poczuc sie jak gwiazda , watek dla Ciebie , wywiady , prasa Nie boj , jak co zamkniemy z koza , to pomaga Koza jest mila w dotyku i lagodzi obyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.01.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 [ Dropsiu Nawet Ci zazdroszcze , moglas poczuc sie jak gwiazda , watek dla Ciebie , wywiady , prasa Nie boj , jak co zamkniemy z koza , to pomaga Koza jest mila w dotyku i lagodzi obyczaje Nie ma czego, nie ma czego Co do kozy jako terapii ..to może, może ale w sezonie letnim Teraz pozostaje mi jedynie http://republika.pl/blog_fh_64311/660658/tr/abs1.jpg oraz tradycyjne, staropolskie, zgodne z narodowem podejsciem żeby ciagoty w strone cyganerii zrównowazyć http://republika.pl/blog_fh_64311/660658/tr/ogorki.jpg[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Dropsiak - zostałaś ikoną warkultury jak się z tym czujesz??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 jak się z tym czujesz??!! a ja zapytam czy Dropsiak ma czucie? Moze sie okzac ,ze stracila w wyniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts