bodzio_g 09.01.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 To siem pospiesz!!! A duza ta Latryna!!? Zmiescimy się za niom wszystkie??? duża to jest ... ale przepaść za niom!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 09.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 No to L E C Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lece bo chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 09.01.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ZIEMNIAK, OSTATNIE STARCIE I zwrotka Żył raz w bród ziemniaków ród Na czele bulw stał Hugo Król. Jednych kochał, reszta gniła w lochach, Nie cierpiał smoka, a smok nie cierpiał go. I wszyscy razem : Refren: Hej, ho, capniemy go, złego smoka, obiboka, Hej, ho, capniemy go, zgnije smoku w lochu. Hej, ho, capniemy go, uczta będzie, z rusztu smok, Hej, ho, capniemy go, zgnije smoku w lochu. I z przytupem!!! Je , je , je !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 09.01.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 feyrus!!! łłaaaaaaaaaa skąd Ty się wziąłeś? dawno nie było takiego utalentowanego... powiedz jakie jeszcze masz zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 09.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Dropsiak, z nieba mi spadłaś z tym syropem.... chodź za latrynę skonsumujemy to godnie, bo inaczej nam odbiorą... o ile zauważyłem, rrmi nie rozszczelniła słoika, gdzie się pchasz do latryny, zajęta, z fasolą też uważaj, bo szkoda by Cię było, jakby nie patrzeć, finansowałem i nie tylko, Twoją operację plastyczną nie wspomnę o innych rodzajach zaangażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 09.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ziemniak w wersji audio http://www.zigzap.pl/upload/karaoke/ZiemniakOstatnieStarcie/ZiemniakOstatnieStarcie.zip a co?! Umiem też Czerwony pas i Suitę Rzeszowską na 12 par ale to tylko wtedy , jak dostaję kroplówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.01.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 to ja tys sie pochwale a co mi tam tak śpiewam po piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.01.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Bodziu pieknie spiewasz . Jak widac leczenie Ci sluzy Zmienimy Ci oddzial na lzejszy i z piwkiem 1950 sloik jest za mocna zakrecony , nie dalo sie feyrus!!! łłaaaaaaaaaa skąd Ty się wziąłeś? dawno nie było takiego utalentowanego... powiedz jakie jeszcze masz zalety czy Ty polujesz? Uwazaj , bo jak sie dlugi zmrowi to doniesie feyrus chyba dziewczynka jest , ale pewnosci nie mam Trzeba zajrzec tu i tam Zawolajmy pielegniarke niech sprawdzi .Gorzej jak sie okaze , ze chlopiec !!! Moze odrazu wykorzystac i Tobie nic nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.01.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 A oto pakowane pyry (vel. ziemniaczki) soute prima sort http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/001/188.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.01.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 zupki mi nagotuj prooooszę może byście sperforowali mi wieczko gwoździkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.01.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Aggi jestem gotów stłuc słoik czego się nie robi dla Kobiety mam tylko drobne obiekcje, nie wiem czy nie padnę odurzony, po rozbiciu słoika, a co najgorsze nie będę wiedział, czy to od przecudnego zapachu czy też z wrażeń estetycznych, przecież jesteś po operacji którą załatwiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 10.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Sorry, bo ja nie w temacie Załatwiałeś znaczy własnymi recyma czy tez załatwiałeś załatwiałeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.01.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 załatwiałem znaczy załatwiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2006 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zobaczcie gdzie Selim urzeduje http://www.funnyhub.com/pictures/img/cleavage-kitty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.01.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 SMSeliMSpółdzielnia Melczarska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 11.01.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Ti ti herbu zielona pietruszka KA - RA - TE! SIE - KIE - RA! Kto pod kim dołki kopie pracuje w UOPie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.01.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zobaczcie gdzie Selim urzeduje http://www.funnyhub.com/pictures/img/cleavage-kitty.jpg no chyba mu nie zazdrościsz JA TEŻ TAK CHCĘ, PLEASE..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.01.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 JA TEŻ TAK CHCĘ, PLEASE..... masz, znalazłam Ci chyba dobry rozmiar http://foto.onet.pl/upload/1/54/_568292_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 11.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Zaglądam tu czasem .... ale coś mi się wydaje, że halsujecie na sexowody... uffff Dżizis krais - strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts