Aggi 11.01.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 O! Miras jak miło Cię widzieć u nas Jak to czasami jednak trzeba ekstremalnie podziałać, żeby się odezwał ktoś z naszych odwiedzających Moze Ty byś mi odkręcił ten dekielek od słoika, bo oni nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Ja bym Ci odkręcił ale siem bojam bo nie wiem którym końcem wyleziesz ............... A co robi tam wyżej twoje zdjęcie, miałaś nie publikować tych po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 11.01.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 O! Miras jak miło Cię widzieć u nas Moze Ty byś mi odkręcił ten dekielek od słoika, bo oni nie chcą w ubranku jest bardziej ekscytujący, a poza tym może to jaka pucha pandory? A gdyby było tam jedzonko to kilka pierwszych osób wciągnie zawartość i pozostałe towarzycho się rozejdzie A tak zbierzę się więcej dziatwy i może jaka biba z tego wyjdzie.... nie bardzo mam czas na dołączenie do Was , ale jestem Waszym fanem i będę tu zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.01.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 JA TEŻ TAK CHCĘ, PLEASE..... masz, znalazłam Ci chyba dobry rozmiar http://foto.onet.pl/upload/1/54/_568292_n.jpg Aggi słoik należy stłuc, źle Ci wpływa na samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.01.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 bosz toż to Newton sie w grobie przekreca ze swoim prawem ciążenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 a jaki ma scharatany kręgosłup. toż to kalectwo a na dodatek ubóstwo umysłowe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.01.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Aggi juz złożyłem podanie do Januszza, on ma taki fajny młotek na wszelki wypadek załatwię mu maskę p-gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 11.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 jak ona śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 11.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 musi na boku na brzuchu nie bo albo skacze albo na bokna plecach nie bo dusząmusi na boku.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 11.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 na plecach rozsuwają się na boki, bardzo cierpią żebra i cała klatka, hmm.. piersiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 trzeba ten sloik z kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.01.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 hyyy hyyyyy powiedziałabym "mała rzecz, a cieszy" ale niestety nie mogę Ciekawe co by było gdyby ja nakłuć W słoiku zadek mam na dole, więc wyjde pyskiem naprzód - czy tego sie boisz długi? Miras juz zjedlismy weronke bo głupia była, ja się zjeść nie pozwolę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.01.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Kto to jest Miras i dlaczego zostal wypisany ze szpitala? Aggi cala zjedzona nie bedziesz , ale z szynki bym odkroila kawalek na grilka Ti ti herbu zielona pietruszka KA - RA - TE! SIE - KIE - RA! Kto pod kim dołki kopie pracuje w UOPie .... a co tak Ci tam zle? i nie pietruszka , natka jesli juz , poprosze NO-ZO-WNIK Poza tym jestem w tym reczniku zakochana http://www.funnyhub.com/pictures/img/towel-or-dog.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 12.01.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 hyyy hyyyyy powiedziałabym "mała rzecz, a cieszy" ale niestety nie mogę Ciekawe co by było gdyby ja nakłuć W słoiku zadek mam na dole, więc wyjde pyskiem naprzód - czy tego sie boisz długi? Miras juz zjedlismy weronke bo głupia była, ja się zjeść nie pozwolę ! Siem boję bo już sam nie wiem który koniec lepszy zad to zad w razie czego szybki unik i najwyżej tynk będzie rustykalny a pysk to wiesz : te agresywnie wyszczerzone zęby i te przekrwione oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Zbłądziłam...Czy muszę znów od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 13.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Witaj matka .Czasami brakuje tu jakiegoś głosu rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Zbłądziłam... Czy muszę znów od początku? Córko ! to znaczy Matko ! cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare .. ta...hm..tego...o : Wyznaj grzechy swe a przyjmiemy Cię na oddział ! ( tak szczerze to ja tu tylko sprzatam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 No tak... tylko że... ja zbłądziłam idąc za głosem rozsądku... (tak, tak, długi ) ale nie trwam. A grzechów wyznać nie mogę, bo leżanka zajęta jest, z ewidencji, jak widzę, zostałam już skreślona, wiadomo, jedna gęba do słoika mniej, zresztą ja bym Aggi nie mogła przełknąć, za dużo wspomnień... taka już sentymentalna jestem, i uczuciowa. Ja też nie wiem, kto to Miras, to on pewnie zaanektował sobie moją leżankę i kolejkę do latryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.01.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ave matka nie przejmuj się, trzymałem dla Ciebie leżankę w składziku na szczotki, o tym wiedziała tylko rmmi nie puściła pary z ust możesz się wypoziomować, na razie nic nie musisz mówić, zrelaksuj się, popilnuję muszę Cię chronić przed Zochną, zaczyna się szarogęsić, .......Wyznaj grzechy swe a przyjmiemy Cię na oddział ! też coś, czym się zasłużyła dla oddziału , żeby coś takiego powiedzieć..... nie pojmuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 13.01.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Ja też nie wiem, kto to Miras, to on pewnie zaanektował sobie moją leżankę i kolejkę do latryny" matka Pytasz... odpowiem ja sem dealer i virtu-dragi pociskam dla tych na głodzie... "to on pewnie zaanektował sobie moją leżankę i kolejkę do latryny." no co Ty - luzy na synapsach => pojawiam się i znikam a sypiam gdzie i z kim popadnie. Uważaj bo zajrzę do składziku na szczotki Aggi - mogę Ci ulżyć i trochę podać przez dekielek jeśli igla przejdzie (homohomini ) wpadnę jeszcze kiedyś - jak zgłodniejecie a tera sterta papierów do podpisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts