zaba_gonia 13.01.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 no co Ty - luzy na synapsach => pojawiam się i znikam a sypiam gdzie i z kim popadnie. Ty Miras a co Ty tu robisz???? Raz dwa do domu!!!!! Ja Ci dam szwendać sie po szpitalach! Z kim sypiasz???? W domu Cię wyleczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 łomatkoboskazktóregobądźkościoła Co tu się dzieje żaba_gonia kto to jest Miras? I co Ciebie na oddział sprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.01.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 łomatkoboskazktóregobądźkościoła Co tu się dzieje żaba_gonia kto to jest Miras? I co Ciebie na oddział sprowadza To taki jeden, co ze mną mieszka.... Muszę go do domu ściągnąć, bo mi go personel uwiódł...... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.01.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 muszę Cię chronić przed Zochną, zaczyna się szarogęsić, .......Wyznaj grzechy swe a przyjmiemy Cię na oddział ! też coś, czym się zasłużyła dla oddziału , żeby coś takiego powiedzieć..... nie pojmuję, nie za zaslugi sie szarogesze ino z charakteru tylko resztkami przyzwoitosci wyznalam ze ja tu tylko sprzatam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 To taki jeden, co ze mną mieszka.... Widać leżankę macie za wąską, że tu się przeniósł i moją był zajął, korzystając niecnie z mego zbłądzenia, chwilowego. Natomiast dlaczego do latryny naszej lata tak często... Może tam szkoła uwodzenia jest? Zabo-goniu fajnie, że wpadłaś goniąc Mirasa. Możesz go sobie zabrać. Na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 13.01.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 To taki jeden, co ze mną mieszka.... Widać leżankę macie za wąską, że tu się przeniósł i moją był zajął, korzystając niecnie z mego zbłądzenia, chwilowego. Wcześniej różnie bywało http://foto.onet.pl/upload/32/61/_568898_n.jpg później mnie "płaz" przygarnął ... Tylko chwilkę przycupnąłem na łożu - co Ty tam matka pod prześcieradłem trzymasz??? ni twarde ni miękkie i dziwny sztynks z tego daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ni twarde ni miękkie i dziwny sztynks z tego daje... koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 co Ty tam matka pod prześcieradłem trzymasz??? A co? Uwiera??? I oddech przytyka? Jaki delikatny... Nie wierć się tak, bo uszkodzisz. Więzadełka już skruszały troszku, może się rozsypać. To na zaś było, na czarną godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Poprosze o wygodne lozko , te bez kozy Klade sie leze , dopoki nie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 13.01.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 co minie, gdzie minie komu i dlaczgo minie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 wlasnie to czego wypowiedziec nie mozna prostymi, chlopskimi slowystrzelmy po secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 rrmi a mozesz malenstwo tak prosciej....... kurna jak mnie naparza czapa dzisiaj caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 no co tu prosciej piatek jest tez mi leb czaska Zosia by sie przydala , tak fajnie z rurki pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 jeszcze prosciej niz prosciej po chlopsku, bo to prosciej po chlopsku nie jest takie proste jak moje dzisiejsze przyjmowanie info Zosia nie tylko fajnie z rurki pije, ale tez fajnie wtlacza przez rurke dobre samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Mohaq zasadniczo to ja po chlopsku nie moge , bom kobita Zosia gdzie Ty? Wlasciwie to trzeba narade zwolac przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 a ja jestem 70-cio letnim dziadkiem ktory sie dorwal do wnuczki kompa, bo dziecko spac poszlo i dzisiaj tylko po mesku rozumiem Musująca kokosowa tableta do kąpieli Yves Roche, 4zł a ile radości .... na musk mi sie juz rzuca ze ja zapamietuje takie rzeczy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 .... na musk mi sie juz rzuca ze ja zapamietuje takie rzeczy .... ufff Jak to dobrze , ze nie czuje sie juz samotna Wlacz sobie muzyke , pomaga Gdybym Ci powiedziala co ja zapamietuje ..hm..chyba nikt nie uwierzy To nie jest najwieksze zboczenie Zapewniam Cie ps.Jakis sanitariusz by sie nam tu przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ja zapamietalam pierwsza reklame firmy budowlanej, jakies to 10 lat temu bylo... juz nie pamietam jak to bylo, ale leciala przez dluzszy czas w radiu i koncowke miala - buduj przyjemnie z firma Mohag ps. sanitariusze sa malo wytrzymali i nie szwedaja sie po nocy w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.01.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 ps. sanitariusze sa malo wytrzymali i nie szwedaja sie po nocy w necie chyba sie starzeja trzeba wymienic ekipe oddzialowa To teraz juz wiemy skad masz taki ladny nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.01.2006 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 koniecznie chociaz mi sie urlop konczy, to od poniedzialku i tak nowej ekipy nie bede nocami ogladac no cos w nim jest, jak wlazlam pierwszy raz na forum to mi sie ten Mohag odrazu skojarzyl ale jednak stwierdzilam ze mam wybiorcza pamiec, bo ogolnie to ja sklerotyczka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts