długi 21.01.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 AGGI niiiiiiiiiiema i do niedzieli nie będzie. Kazała wszystkich pozdrowić . Powiedziała też ,że jak wróci i przeczyta coś brzydkiego o sobie to nam wszystkim pokaże piszemy ????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Widze w myslach czerwone pudeleczko .Owiniete jest w szeleszcacy papierek.Papierek jest przezroczysty. W srodku sa dwa pietra czekoladek... Na czerwonym pudeleczku jest napis Ptasie Mleczko Czeklada z tego co pamietam tak fajnie peka .To co jest pod czekolada jest takie delikatne i mieciutkie .Rozplywa sie w ustach . Czy warto sobie odmawiac takiego dobra ? Nie warto .Jutro kupie po pudeleczku na kazdy dzien tygodnia . Jesli samolot opadnie bedzie to moja wina Aggi prosze nie pokazuj , bo moj maz oglada czasem ten we watek. Jestes ladna , madra , inteligentna , walnieta , dobra , masz duze cycki , zgrabny zad i ladne sandaly ,nie masz apetytu na slodkie , swietnie gotujesz i wogole ps .podobno jak masz kaca to nie przeklinasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.01.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Aggi Jestes ladna , madra , inteligentna , walnieta , dobra , masz duze cycki , zgrabny zad i ladne sandaly ,nie masz apetytu na slodkie , swietnie gotujesz i wogole ps .podobno jak masz kaca to nie przeklinasz o zesz no qrna to sie w naturze nie powinno zdarzac... moze jeden maultki felerek chociaz co, moze jakas krosta ropna albo pryszcz chociaz .. po co ja tu wlazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 moze jeden maultki felerek Charakter Zochna , charakter......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Charakter Zochna , charakter......... Czy to co mi napisales na PW , to naprawde prawda? O tym charakterze of course O Wielkie Nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 ...o zesz no qrna to sie w naturze nie powinno zdarzac... moze jeden maultki felerek chociaz co, moze jakas krosta ropna albo pryszcz chociaz .. po co ja tu wlazlam Ja też wlazłam, ale wycofuję się, gdzie mnie do ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.01.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Charakter Zochna , charakter......... Czy to co mi napisales na PW , to naprawde prawda? O tym charakterze of course O Wielkie Nieba długi mówi tylko prawdę a poza tym miałaś nikomu nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 a poza tym miałaś nikomu nie mówić przeciez nie powiedzialam tak tylko zagajam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 21.01.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 cześć zagajki jak to się robi towarzystwo wzajemnej afirmacji poopowiadajcie jeszcze jacy to śliczniutcy jestemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 no ja po ciemnku to calkiem do rzeczy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 21.01.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Powtórzę za pewnym politykiem sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Aggi prosze nie pokazuj , bo moj maz oglada czasem ten we watek. Jestes ladna , madra , inteligentna , walnieta , dobra , masz duze cycki , zgrabny zad i ladne sandaly ,nie masz apetytu na slodkie , swietnie gotujesz i wogole ps .podobno jak masz kaca to nie przeklinasz kurde co ten Miras mi wstrzyknął!?!? Powiedzcie mu żeby Wam tez wstrzyknął.... to rewelka jest!!! rrmi chyba Cię kocham.. mam małe cycki i duzy zad te sandały sa niezłe, faktycznie... moje drugie imie to czekolada.... nie gotuję - nie umiem strasznie klnę nie tylko na kacu, ale i tak Cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Powtórzę za pewnym politykiem sprawdzam po sprawdzeniu sprawozdanie sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 małe cycki i duzy zad ... nie moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 małe cycki i duzy zad ... nie moze byc nic nie widze , nic nie widze , widze ciemność !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 małe cycki i duzy zad ... nie moze byc nic nie widze , nic nie widze , widze ciemność !! tak.... to chyba ja zastawiam zdem okno.... już sie nastąpiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ale i tak Cie kocham chcesz pozyczyc ta sukienke w grochy ? czy naprawde? jak co to ja sie pakuje [tak.... to chyba ja zastawiam zdem okno.... już sie nastąpiam.... nie jest az tak rozlozysty zeby zablokowac to okno dobrze , ze juz wrocilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Aggi - wystarczy tylko sie odwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 a chcesz pomarańczową marynarę ze skóry? To kowbojek by Ci grała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Aggi - wystarczy tylko sie odwrócić taaa ale wtedy drzwi zatkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts