bodzio_g 22.01.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Aggi - wystarczy tylko sie odwrócić taaa ale wtedy drzwi zatkam.... ale wtedy ...zimno ci do d... nadmucha , choć .... cieplej za to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 a chcesz pomarańczową marynarę ze skóry? To kowbojek by Ci grała.... chce ale sobie pochlebiasz z wielkoscia tylka mozna wyciac i spuscic powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 a chcesz pomarańczową marynarę ze skóry? To kowbojek by Ci grała.... chce ale sobie pochlebiasz z wielkoscia tylka mozna wyciac i spuscic powietrze ja moglbym ukłuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Aggi - wystarczy tylko sie odwrócić taaa ale wtedy drzwi zatkam.... Ale prześwit będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ja moglbym ukłuć ... taki Maly , a taki chetny dlugi z przeswitu nici , bo Ona ma ten tego ps .czy widziales sie na zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 No i w końcu wiem dlaczego niektórzy mówią " strasznie mi okna zarosły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Przeciez Ona sie myje , wiec nie zarasta Tylko z butow sloma wystaje , ale nie tylko Jej jednej , tez mam slome w butach i nawet slomki w szkankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Na zdjęciu się widziałem , ale kto mnie tak blisko maksia postawił. Przecie jego strasznie świerzbią ręcę. No i brakuje mi tam mimilapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Byla w naszych sercach Aggi masz jeszcze jedno wyjscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Byla w naszych sercach Aggi masz jeszcze jedno wyjscie jakie?? Lepsze niz propozycja Selimma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 jakie?? Lepsze niz propozycja Selimma ? tak , wykorzystaj dlugiego , daj Mu igle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Jak to wykorzystaj długiego żebym ja ciebie zaraz tu nie wykorzystał i nic mi nie trzeba dawać Jakąś tam "groszówkę" noszę przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 My tu trutu tutu , a jest pacjentka z silnymi objawami ...Emergency ..ijo ijo ijo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 My tu trutu tutu , a jest pacjentka z silnymi objawami ... Emergency ..ijo ijo ijo gdzie ?! gdzie !? znieczulać czy pobudzać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Jest bardzo pobudzona sama z siebie , trzeba ja zlapac i na oddzial doprowadzic .Siostro kaftan , szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 zniszczy nam jedyny kaftan na oddziale, zobaczysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to do kozy ja wsadzimy moze , co?albo w drut kolczasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to do kozy ja wsadzimy moze , co? albo w drut kolczasty łojezu tylko nie do kozy, bo długi sie pomyli, użyje i co my wtedy z jego psychika zrobimy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to do kozy ja wsadzimy moze , co? albo w drut kolczasty łojezu tylko nie do kozy, bo długi sie pomyli, użyje i co my wtedy z jego psychika zrobimy ?! ale ksiegi mowia ze rozne ten teges moga sie brac z nieuzycia wlasnie .. to moze w tem przypadku uzycie by pacjentowi dopomoglo Moze by jednak kogóś poświecic ..moze jest woluntariusz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Na zdjęciu się widziałem , ale kto mnie tak blisko maksia postawił. Przecie jego strasznie świerzbią ręcę. No i brakuje mi tam mimilapy świerzbią ręce? chłopie.. ty jeszcze nie widziałeś mnie jak mnie świerzbią rece i lepiej by było dla Ciebie abyś nie zobaczył nigdy, uwierz mi na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts