Gość 03.08.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 matka, Ty bardzo chora jesteś i dlatego wszyscy Cię biedaku przepuścimy Łoj pani kochana, serce moje złote, niech Ci Pambók w dzieciach wynagrodzi... A zaszczyk? Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Czy to ty załadowałaś tą cholerną krowę do samolotu lecącego do Kanady? Eee tam, zaraz ja! Nie zdążyła bidula, bo jej plecak na odprawie przetrzepali na wylot, czekuladki zabrali... ale jakoś dogoniła widać... musi po drodze o bak zahaczyła... http://www.film.org.pl/images2/krowy/krowa_twister1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Utrzymujesz się z renty jak rozumiem? Czy mąż jeszcze żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 http://www.film.org.pl/images2/krowy/krowa_kungpow2.jpg czy to krowa w pozycji 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Utrzymujesz się z renty jak rozumiem? Czy mąż jeszcze żyje? Doktor, czy to już wywiad lekarski? Ładny gabinecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Doktor, czy to już wywiad lekarski? Ładny gabinecik... Nie to prywatne pytanie Potrzebuję osoby do sprzątania 2 razy w tygodniu dochodzącą zatrudnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 W stringach z motywami krowiastymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 W stringach z motywami krowiastymi Lubisz stringi. Hmm, jak dużo ich masz w szafie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Nie to prywatne pytanie Hmmm... Potrzebuję osoby do sprzątania 2 razy w tygodniu dochodzącą zatrudnię Do czego to doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Lubię stringi.Na śniadanie ,obiad i kolację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Utrzymujesz się z renty jak rozumiem? Czy mąż jeszcze żyje?jasne, ze nie jarał jak Matkato jak miał długo zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Najbardziej lubił pozycję "od tyłu"bo wtedy mógł JARAĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Utrzymujesz się z renty jak rozumiem? Czy mąż jeszcze żyje?jasne, ze nie jarał jak Matkato jak miał długo zyc Sugerujesz że istnieje zależność między paleniem a długością życia !!! Sporo śledzę publikacje ( w szczególności pisma hetyckie i pieśni starocerkiewne - w szczególności Pieśń Nad Pieśniami). Nikt tam nie wspomina o wpływie palenia na długość życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Najbardziej lubił pozycję "od tyłu" bo wtedy mógł JARAĆ!!!!sugerujesz, ze w trakcie......serce nie wytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Niewidomi nie palą ,bo nie widzą dymu.On widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Utrzymujesz się z renty jak rozumiem? Czy mąż jeszcze żyje?jasne, ze nie jarał jak Matkato jak miał długo zyc Sugerujesz że istnieje zależność między paleniem a długością życia !!! Sporo śledzę publikacje ( w szczególności pisma hetyckie i pieśni starocerkiewne - w szczególności Pieśń Nad Pieśniami). Nikt tam nie wspomina o wpływie palenia na długość życiaBylo było, tylko miedzy wierszami napisane a, i jeszcze cus,z e suma nałogow musi by stała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja tu widzę, że chyba drzwi pomyliłam, albo cuś, bo dochodzenie idzie nie w tym kierunku co trzeba! Taki sobie dzień dziś mam, skierowanko ładne sobie załatwiłam, leciałam na łeb, na szyję, porady, pomocy szukam, a wy... tu... no i doktor jeszcze... z mietłą... we drzwiach wita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.08.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ja tu widzę, że chyba drzwi pomyliłam, albo cuś, bo dochodzenie idzie nie w tym kierunku co trzeba! Taki sobie dzień dziś mam, skierowanko ładne sobie załatwiłam, leciałam na łeb, na szyję, porady, pomocy szukam, a wy... tu... no i doktor jeszcze... z mietłą... we drzwiach wita... O, rany Matkajuz wracam do pionu dawaj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 O, rany Matkajuz wracam do pionu dawaj problem No w skierowaniu było, że na wzrok mi padło, czarno widzę, po przepis na różowe okulary przyszłam... a wy tu mi jeszcze starego uśmiercili w jakimś trillerze... erotycznym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts