Zochna 22.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ...kto mnie tak blisko maksia postawił... maksiu'a powinno byc - tak dla jasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Maksiu ty schudłeś i to znacznie a to świadczy ,że nie dość ,że jesteś osłabiony to jeszcze mam przewagę wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 świerzbią ręce? chłopie.. ty jeszcze nie widziałeś mnie jak mnie świerzbią rece i lepiej by było dla Ciebie abyś nie zobaczył nigdy, uwierz mi na słowo o piorun, to ja Maksia karetka przywiozłam ?????? no dobra - to wypnij sie Maksiu, strzelim Ci szprycę na rozluźnienie obyczajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to do kozy ja wsadzimy moze , co? albo w drut kolczasty łojezu tylko nie do kozy, bo długi sie pomyli, użyje i co my wtedy z jego psychika zrobimy ?! ale ksiegi mowia ze rozne ten teges moga sie brac z nieuzycia wlasnie .. to moze w tem przypadku uzycie by pacjentowi dopomoglo Moze by jednak kogóś poświecic ..moze jest woluntariusz .. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ...kto mnie tak blisko maksia postawił... maksiu'a powinno byc - tak dla jasnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Maksiu ty schudłeś i to znacznie a to świadczy ,że nie dość ,że jesteś osłabiony to jeszcze mam przewagę wagi oj nie tak... wcale oslabiony nie jestem, a nawet powiem wiecej jestem w naprawde dobre formie, duzo lepszej niż jeszcze 3 miesiace temu, a co do przewagi wagi to nie bylbym tego az taki pewny, aczkolwiek moge sie mylic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 22.01.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 A Ty Zochna , co tak ludzi reniferem wkurzasz?! Co? Nie widzisz, że na nerwy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 świerzbią ręce? chłopie.. ty jeszcze nie widziałeś mnie jak mnie świerzbią rece i lepiej by było dla Ciebie abyś nie zobaczył nigdy, uwierz mi na słowo o piorun, to ja Maksia karetka przywiozłam ?????? no dobra - to wypnij sie Maksiu, strzelim Ci szprycę na rozluźnienie obyczajów Dzięki, ale nie używam żadnej chemii, a już tymbardziej niczego dożylnie [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to moze w tem przypadku uzycie by pacjentowi dopomoglo Moze by jednak kogóś poświecic ..moze jest woluntariusz .. O! długi albo nader jesteś szlachetny, albo Ci się libido spod kontroli wymkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 22.01.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 o piorun, to ja Maksia karetka przywiozłam ?????? no dobra - to wypnij sie Maksiu, strzelim Ci szprycę na rozluźnienie obyczajów Bisacodyl Supra przeczyszcza łagodnie , nie przerywając snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Maksiu ty schudłeś i to znacznie a to świadczy ,że nie dość ,że jesteś osłabiony to jeszcze mam przewagę wagi oj nie tak... wcale oslabiony nie jestem, a nawet powiem wiecej jestem w naprawde dobre formie, duzo lepszej niż jeszcze 3 miesiace temu, a co do przewagi wagi to nie bylbym tego az taki pewny, aczkolwiek moge sie mylic... Lepiej nie ryzykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Dzięki, ale nie używam żadnej chemii, a już tym bardziej niczego dożylnie [/url] Nie dziękuj - to nasz obywatelski obowiązek My używamy i nie wymagamy, aby pacjent się identyfikował emocjonalnie Może być domieśniowo, może byc też wziewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 aczkolwiek moge sie mylic... dlugi pewnie chce dlugoscia nadrobic Podajmy sobie fajke pokoju na uspokojenie , a Zosia niech renifera uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 22.01.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to moze w tem przypadku uzycie by pacjentowi dopomoglo Moze by jednak kogóś poświecic ..moze jest woluntariusz .. O! długi albo nader jesteś szlachetny, albo Ci się libido spod kontroli wymkło zamknie oczy i -Robię to tylko dla ciebie, wiecej mnie o to nie proś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.01.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 maksiu, to ma nie być dożylnie to ma być dodupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ma być dodupnie a ja co innego pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Renifer pod kontrolą - probierz nietrzeźwości ładnie mu sie migo Chwile sie cóś znarowił. Ale ki diabeł czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 maksiu, to ma nie być dożylnie to ma być dodupnie bisacodyl w czopkach to nawet zdrowszy jest niz w tabletkach! Ja jak kiedys 9 zjadłam (tabletek - a nie czopków of course ) to całe szczęście, ze umywalka koło kibla była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 maksiu, to ma nie być dożylnie to ma być dodupnie jesli przyjmiesz pierwsza dawke i po odczekaniu godziny nie bedziesz wskazywal na jakies większe odchylenia to .... i tak nie dam sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 to moze w tem przypadku uzycie by pacjentowi dopomoglo Moze by jednak kogóś poświecic ..moze jest woluntariusz .. O! długi albo nader jesteś szlachetny, albo Ci się libido spod kontroli wymkło A może mimilapa na spotkanie przyjedzie Ja siem też wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts