Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

Krnąbrni i niepokorni uczniowie, porzuciliście moją naukę kierując się złudnym i przemijającym blaskiem Judaszowych srebrników.

Wy, których wybrałem sobie za swoje narzędzia, uprzednio oślepiwszy was obietnicami z lekka rzucanymi.

Jednakoż nie ma ludzi, wypadków, ani zdarzeń, których by ku zbawieniu dusz i ku wyniesieniu ludu swego duchowego, Moja osoba nie raczyła używać.

o Bawna Kubwa jesteś :D

Jakże się cieszę :D

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... dobra, mówiłem że mam "procesor" do wymiany, ... ale ten ... właśnie wpadłem na RTF http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/rulez11.gif i "siem nie powtórzy". ...

... kiełbaski tu również możemy ukręcić http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/cook5.gif tylko flaka nie widzę (chyba mam też "zaćmę") ... same stare bandaże ... :oops:

Krnąbrni i niepokorni uczniowie, porzuciliście moją naukę kierując się złudnym i przemijającym blaskiem Judaszowych srebrników.

Wy, których wybrałem sobie za swoje narzędzia, uprzednio oślepiwszy was obietnicami z lekka rzucanymi.

Jednakoż nie ma ludzi, wypadków, ani zdarzeń, których by ku zbawieniu dusz i ku wyniesieniu ludu swego duchowego, Moja osoba nie raczyła używać.

Nie mogę inaczej zareagować jak tylko rozdziawieniem gęby :o :o

Czy to nie Ojciec tego zakątka nadziei wszelkich nas odwiedził?

... aaa cześć selimm ... chyba dobrze, że tu trafiłem :lol: , ... doborowe towarzystwo :o , a z cytowanych powyżej toastów do naleweczki to ja mam taki: "zgniótłwszy wiedźm krnąbrność mknijmy wzwyż" http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/drink11a.gif

Kali miało być z małej litery ale klawisz mi się zaciął

To znak jest, Kali być twoje przeznaczenie, chyl czoła.

Wiem, dlaczego dzieją się pewne rzeczy. Może kiedyś zrozumiesz mój boski plan wobec ciebie. Po co te wszystkie lekcje, po co nie tylko radość codzienna ale i łzy gorzkie?

Kiedyś przyjdziesz i powiesz: zrozumiałam

Jaki jest rym do słowa "skórze"?

- chorze ( chor )

- komorze ( komorka )

- prokuraturze ( prokuratura )

- intendenturze ( intendentura )

- itd

Dzięki/Thx

Czyż rzekłem, że spać się położę?

Ja nie śpię, ja czuwam - mój Boże.

Kierownik placówki nie może

osoby swej złożyć w łoże.

Nie spiszesz moich obowiązków na baraniej skórze

Ani nie złozysz w formie wyjaśnienia w prokuraturze.