Aggi 23.01.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Krnąbrni i niepokorni uczniowie, porzuciliście moją naukę kierując się złudnym i przemijającym blaskiem Judaszowych srebrników. Wy, których wybrałem sobie za swoje narzędzia, uprzednio oślepiwszy was obietnicami z lekka rzucanymi. Jednakoż nie ma ludzi, wypadków, ani zdarzeń, których by ku zbawieniu dusz i ku wyniesieniu ludu swego duchowego, Moja osoba nie raczyła używać. o Bawna Kubwa jesteś Jakże się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... dobra, mówiłem że mam "procesor" do wymiany, ... ale ten ... właśnie wpadłem na RTF http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/rulez11.gif i "siem nie powtórzy". ... ... kiełbaski tu również możemy ukręcić http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/cook5.gif tylko flaka nie widzę (chyba mam też "zaćmę") ... same stare bandaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 my tu mamy neutral zone I normalny wątek. Dla normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Krnąbrni i niepokorni uczniowie, porzuciliście moją naukę kierując się złudnym i przemijającym blaskiem Judaszowych srebrników. Wy, których wybrałem sobie za swoje narzędzia, uprzednio oślepiwszy was obietnicami z lekka rzucanymi. Jednakoż nie ma ludzi, wypadków, ani zdarzeń, których by ku zbawieniu dusz i ku wyniesieniu ludu swego duchowego, Moja osoba nie raczyła używać. Nie mogę inaczej zareagować jak tylko rozdziawieniem gęby Czy to nie Ojciec tego zakątka nadziei wszelkich nas odwiedził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Czy to nie Ojciec tego zakątka nadziei wszelkich nas odwiedził? Coś zwęszył... pewnie kiełbasę Paula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ty już tu nie robisz. Kali umierać, ty być moim Kali. Kali miało być z małej litery ale klawisz mi się zaciął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... aaa cześć selimm ... chyba dobrze, że tu trafiłem , ... doborowe towarzystwo , a z cytowanych powyżej toastów do naleweczki to ja mam taki: "zgniótłwszy wiedźm krnąbrność mknijmy wzwyż" http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/drink11a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Kali miało być z małej litery ale klawisz mi się zaciął To znak jest, Kali być twoje przeznaczenie, chyl czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... chyl czoła. I toast Paula wznieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... aaa cześć selimm ... chyba dobrze, że tu trafiłem , ... doborowe towarzystwo , a z cytowanych powyżej toastów do naleweczki to ja mam taki: "zgniótłwszy wiedźm krnąbrność mknijmy wzwyż" http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/drink11a.gif Cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... do toastów (abyśmy nie "łoili" na smutno) ... przywlokłem też hamerykański "band" http://www.chefpaul.5gigs.com/anim2/bandG1.gif, ... w "Brayton Beach" ... "numero uno" jak mówią strożytni słowianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Kali miało być z małej litery ale klawisz mi się zaciął To znak jest, Kali być twoje przeznaczenie, chyl czoła. Wiem, dlaczego dzieją się pewne rzeczy. Może kiedyś zrozumiesz mój boski plan wobec ciebie. Po co te wszystkie lekcje, po co nie tylko radość codzienna ale i łzy gorzkie? Kiedyś przyjdziesz i powiesz: zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Czyż rzekłem, że spać się położę? Ja nie śpię, ja czuwam - mój Boże. Kierownik placówki nie może osoby swej złożyć w łoże. PSJaki jest rym do słowa "skórze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Kiedyś przyjdziesz i powiesz: zrozumiałam akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Czy ty jesteś tą Rrmi? Nie ma zdjęcia. Zauważyłaś że Rrmi jest napisane z dużej litery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jaki jest rym do słowa "skórze"? - chorze ( chor ) - komorze ( komorka ) - prokuraturze ( prokuratura ) - intendenturze ( intendentura ) - itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Bycie tu to jak gra z diabłem .....musze napisac "bezceler" jak wyrwac sie ze szponow nemocnicy na ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.01.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... masz tego kolesia na myśli http://www.chefpaul.5gigs.com/anim2/evil3.gif buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jaki jest rym do słowa "skórze"? - chorze ( chor ) - komorze ( komorka ) - prokuraturze ( prokuratura ) - intendenturze ( intendentura ) - itd Dzięki/Thx Czyż rzekłem, że spać się położę? Ja nie śpię, ja czuwam - mój Boże. Kierownik placówki nie może osoby swej złożyć w łoże. Nie spiszesz moich obowiązków na baraniej skórze Ani nie złozysz w formie wyjaśnienia w prokuraturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Czy ty jesteś tą Rrmi? Nie ma zdjęcia. Zauważyłaś że Rrmi jest napisane z dużej litery? O Panie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts