Gość 1950 24.01.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no tak... tego się obawiałem, słabej konstrukcji psychicznej jesteście, taki szarlatan opanuje Wasze umysły, widać że matki nie ma na piguły Was teraz bierze włosy z głowy rwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no tak... tego się obawiałem, słabej konstrukcji psychicznej jesteście, taki szarlatan opanuje Wasze umysły, widać że matki nie ma na piguły Was teraz bierze włosy z głowy rwać Nie, nie nie...to nie tak. My tu wallenrodyczne metody stosować chcemy....najpierw obłaskawić, a potem...zaatakować znienacka...i unieszkodliwić...pigułki to zmyłka tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ale tego na forum, miałaś nie mówić, teraz się spłoszy i ucieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.01.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no tak... tego się obawiałem, słabej konstrukcji psychicznej jesteście, taki szarlatan opanuje Wasze umysły, widać że matki nie ma na piguły Was teraz bierze włosy z głowy rwać Nie, nie nie...to nie tak. My tu wallenrodyczne metody stosować chcemy....najpierw obłaskawić, a potem...zaatakować znienacka...i unieszkodliwić...pigułki to zmyłka tylko... Pigułki nie dadzą wam upragnionego szczęścia. Jesteście marionetkami w mackach spisku aptekarzy. Jesteście jako te roślinki posiane między ciernie Posiany miedzy ciernie to ten który: - próbuje służyć mamonie, - martwi się oto co będzie jadł zamiast szukać mądrości, - nie walczy ze swoją żałosną naturą i ulega pożądliwościom ciała. - wszędzie widzi krowy z plecakami Tamci na ziemię dobrą posiani: ci słuchają słowa mojego, przyjmują i nad Słowem Moim medytują, dary przynoszą - jeden wonne pachnidła inny ostatnie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Adminie wykasuj ten post bo bluźni i co on chce od tych krów, plecaki mu przeszkadzają a Wy Aggi, anSi, rrmi nie czytajcie tego, a jeśli już zdarzyło się to nieszczęście, zapomnijcie o tym!!!!! to przecież niecna intryga mająca na celu zawładnięcie Waszymi umysłami a kysz siło nieczysta, a kysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 1950Jak możesz Nawet jak idę przez wieś to zaden pies mi nie bluźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... Tamci na ziemię dobrą posiani: ci słuchają słowa mojego, przyjmują i nad Słowem Moim medytują, dary przynoszą - jeden wonne pachnidła inny ostatnie pieniądze. Prorok i Siewca w jednej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.01.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Oto cała prawda o Matce Zerknijcie do wątku "Matka wbiła mi sztylet w piersi" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=62492 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 jak możesz beszcześcić taki autorytet, wstrętnymi pomówieniami, nie uchodzi, ale cóż można się po Tobie spodziewać, a jednak miałem nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Aggi, anSi bieżcie Długiego i możecie robić z tym prorokiem co Wam się żywnie podoba, tylko uważajcie bo to podstępny osobnik, od Chefa, trzeba wziąć te środki uspokajające, ale nie wolno tego nadużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.01.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... ale co? jedzone cos było ?! remx - Tyś sił nabrał o oświecony! "Tyś' dałam z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... ale co? jedzone cos było ?! remx - Tyś sił nabrał o oświecony! "Tyś' dałam z dużej litery Jaki tam On (też wielką literą zaczęłam ) oświecony oświetlony tylko i to fałszywym blaskiem jasnej pomroczności swojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 AnSi zgrzeszylas tymy slowamy Nie mowmy zle o Panu Naszym Gdzie jest Chef , jam glodna Tak sie z Bodziem w nocy najedlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ty r, słuchaj Bodzia, zacny on jest remx Cię chyba już omotał do reszty, czyżbyś była stracona nie to niemożliwe, nie dopuścimy do tego, dziewczyny organizujemy desant, za latryną stoją krowy, plecaki już mają założone, resztki z latryny gdzieś są pod śniegiem, dobrze, że mróz trzyma, zestaliły się, jak je weźniemy, zapakujemy do plecaków, osiodłamy krowy i hajda, na remx`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 AnSi zgrzeszylas tymy slowamy Nie mowmy zle o Panu Naszym Gdzie jest Chef , jam glodna Tak sie z Bodziem w nocy najedlismy tyś się chyba jednak szaleju najadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 1950 normalnie jestes kochaniutki Tak dzielnie walczysz o mnie Na szczescie do stracenia nie doszlo , zawracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no, kamień (rr)mi spadł z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 To moze jakas popijawe zorganizujemy .Mam dzis dyzur w nocy , pozwole i otworze zabiegowyLatryne tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 nie mogem, rutro muszem fstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 nie mogem, rutro muszem fstać Fstań, unieś głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts