Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czytałeś o niecnych zakusach remx`a,
dobra 1950 przypilnujem ... a remax'ikowi wrzucem coś do moczki co Bodziowi jeszcze od wigiliji została :lol: to go na jakiś czas uspokoi i siem drzemnie :wink:

zostawcie coś dla mnie
a co Tobie zostawić na jutro (w pakamerze w lewym "koncie" pod gazetą) może udziec barani ... tylko skąd ja teraz barana "wezmna" ... przecież sobie uda nie będę obrzynał :(

... szampona trawię tylko rano (czasami trochę pić mi się chce) :) ... "czerwona" jest niebezpieczna ... i nie chwal się tym, że ją lubisz :o bo po przyjeździe na "łojczyzny łono ciem zlustrujom" 8) :roll: :wink:

ps - co Ty godosz długi z kozą idzie ? :roll: ?

to ja nie wiem az tak , jak ostatnio byli sam na sam (dlugi z koza) to nie moglismy podgladac tak jak zwykle , bo byly zaluzje zaciagniete :roll:

... to dziurkę trza wywiercić ... w razie co mam "świderek" ...

... a gdzie Bodzia wcięło ... wpadł do bida-szybu ?

... czasem tu "kukam" przez dziurkie co to se wyświdrowałem ... a na korytarzach i w salach pusto ... pewnie dyżurni w pakamerze pod starymi gazetami "ryją' w poszukiwaniu baraniego udźca co go tam dla 1950 obiecałem zakitrać ... 1950 nie bój, nie znajdą ... przeniosłem schowek w inne miejsce (podaję ci szyfrem: * € £ ¥ $ & æ þ * - mam nadzieję, że klucza nie zgubiłeś) :wink: ...

... no to narazie lecem spofrotem do roboty

http://www.chefpaul.5gigs.com/images/syzyf.gif

... ocho ... jeden z dyżurnych na zwiady z chustką się pojawił ... najpierw była to flaga, że się poddaje ... a teraz coś o katarze i noskach kamufluje 8)

... no wyleźli ... jeszcze tylko długiego z kozą brak ...

... Bodzio ... zostało ci coś moczki z Wigilii, trzeba remax'ikowi zaserwować (jak wsypiem "tabularaza" to z tymi piernikami nie poczuje) ... musi dostać na uspokojenie bo ponoć starą pastą do papci (z ładną etykietą) rrmi napastuje (takie info 1950 zapodał ... nim legł na łożu z jakąś skórą baranią ... czy cóś)

... a my se po browarku http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/beer12.gif

... no wyleźli ... jeszcze tylko długiego z kozą brak ...

... Bodzio ... zostało ci coś moczki z Wigilii, trzeba remax'ikowi zaserwować (jak wsypiem "tabularaza" to z tymi piernikami nie poczuje) ... musi dostać na uspokojenie bo ponoć starą pastą do papci (z ładną etykietą) rrmi napastuje (takie info 1950 zapodał ... nim legł na łożu z jakąś skórą baranią ... czy cóś)

... a my se po browarku http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/beer12.gif

z Tobą piwko -zawsze !!

a moczki jeszcze w życiu nie jadłem , zastępczo moge podać ....zupke chińską z Radomia

Rrmi - u mnie takie mrozy, że cap przymarzł do ...kozy

Rrmi - u mnie takie mrozy, że cap przymarzł do ...kozy

znaczy sie jak?

to oni idą ku sobie, czy tu idą ...

no przeciez mowie , ze sie maja

a skad mam wiedziec jak sie maja i gdzie ida :roll:

ale moze sie zapytamy ?

Aggi powinna wiedziec , Ona sie zna na takich sprawach

Nie wiem jaki marmelada , bo nie byla to marmolada :lol: