Chef Paul 24.01.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 nie mogem, rutro muszem fstać to się 1950 wymienimy .... ja właśnie wstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... rrmi napisała: Gdzie jest Chef , jam glodna Tak sie z Bodziem w nocy najedlismy ... a co byście dziś "poszamali" ... i co na popitkę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.01.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 to jest niesprawiedliwe, pilnujcie rrmi z Bodziem, czytałeś o niecnych zakusach remx`a, zostawcie coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 czytałeś o niecnych zakusach remx`a, dobra 1950 przypilnujem ... a remax'ikowi wrzucem coś do moczki co Bodziowi jeszcze od wigiliji została to go na jakiś czas uspokoi i siem drzemnie zostawcie coś dla mnie a co Tobie zostawić na jutro (w pakamerze w lewym "koncie" pod gazetą) może udziec barani ... tylko skąd ja teraz barana "wezmna" ... przecież sobie uda nie będę obrzynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Normalnie rozpusta bedzie Jedzeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Normalnie rozpusta bedzie Jedzeniowa ... jako żywo ... słusznie prawisz ... i nie tylko jedzeniowa ... trzeba "trzymś" popijać co by się nie zatkać ... a potem trochę "gimnastyki" (by nie popaść w nadwagę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 dlugiego za winklem widze Bedzie nas od kozy odpedzal , to sie w ucieczce poruszamy Do picia oranzada czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... szampona trawię tylko rano (czasami trochę pić mi się chce) ... "czerwona" jest niebezpieczna ... i nie chwal się tym, że ją lubisz bo po przyjeździe na "łojczyzny łono ciem zlustrujom" ps - co Ty godosz długi z kozą idzie ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... ps - co Ty godosz długi z kozą idzie ? ? no to nie wiedziales? On z nia kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... w sensie ... "kłoza" ... "kłozuchna" ... "kłozunia" ... czy tylko ją za "bródkę" ciąga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 to ja nie wiem az tak , jak ostatnio byli sam na sam (dlugi z koza) to nie moglismy podgladac tak jak zwykle , bo byly zaluzje zaciagniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 to ja nie wiem az tak , jak ostatnio byli sam na sam (dlugi z koza) to nie moglismy podgladac tak jak zwykle , bo byly zaluzje zaciagniete ... to dziurkę trza wywiercić ... w razie co mam "świderek" ... ... a gdzie Bodzia wcięło ... wpadł do bida-szybu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Nie wiem gdzie jest Bodzio Wytrzyj nos , masz tu moja chustke Kilka razy smarkana , ale to nic Nie jestem obrzydliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... czasem tu "kukam" przez dziurkie co to se wyświdrowałem ... a na korytarzach i w salach pusto ... pewnie dyżurni w pakamerze pod starymi gazetami "ryją' w poszukiwaniu baraniego udźca co go tam dla 1950 obiecałem zakitrać ... 1950 nie bój, nie znajdą ... przeniosłem schowek w inne miejsce (podaję ci szyfrem: * € £ ¥ $ & æ þ * - mam nadzieję, że klucza nie zgubiłeś) ... ... no to narazie lecem spofrotem do roboty http://www.chefpaul.5gigs.com/images/syzyf.gif ... ocho ... jeden z dyżurnych na zwiady z chustką się pojawił ... najpierw była to flaga, że się poddaje ... a teraz coś o katarze i noskach kamufluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ktoś mnie wołał ?? poznac chciał ?? moja chusteczka stoi w kącie , razem ze skarpetkami -częstujta sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... no wyleźli ... jeszcze tylko długiego z kozą brak ...... Bodzio ... zostało ci coś moczki z Wigilii, trzeba remax'ikowi zaserwować (jak wsypiem "tabularaza" to z tymi piernikami nie poczuje) ... musi dostać na uspokojenie bo ponoć starą pastą do papci (z ładną etykietą) rrmi napastuje (takie info 1950 zapodał ... nim legł na łożu z jakąś skórą baranią ... czy cóś) ... a my se po browarku http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/beer12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 napastuje? o nie , nie On tylko mie przeciera po nosie i mowi , ze to jest marmelada Chef , czy zrozumiesz w koncu , ze dlugi z koza maja sie ku sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Chef , czy zrozumiesz w koncu , ze dlugi z koza maja sie ku sobie? to oni idą ku sobie, czy tu idą ... i gdzie ta żaluzja co by te dziurki świdrować i mowi , ze to jest marmelada to to jest marmolada z brukwi czy "kiwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... no wyleźli ... jeszcze tylko długiego z kozą brak ... ... Bodzio ... zostało ci coś moczki z Wigilii, trzeba remax'ikowi zaserwować (jak wsypiem "tabularaza" to z tymi piernikami nie poczuje) ... musi dostać na uspokojenie bo ponoć starą pastą do papci (z ładną etykietą) rrmi napastuje (takie info 1950 zapodał ... nim legł na łożu z jakąś skórą baranią ... czy cóś) ... a my se po browarku http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/beer12.gif z Tobą piwko -zawsze !! a moczki jeszcze w życiu nie jadłem , zastępczo moge podać ....zupke chińską z Radomia Rrmi - u mnie takie mrozy, że cap przymarzł do ...kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Rrmi - u mnie takie mrozy, że cap przymarzł do ...kozy znaczy sie jak? to oni idą ku sobie, czy tu idą ... no przeciez mowie , ze sie maja a skad mam wiedziec jak sie maja i gdzie ida ale moze sie zapytamy ? Aggi powinna wiedziec , Ona sie zna na takich sprawach Nie wiem jaki marmelada , bo nie byla to marmolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts