Chef Paul 25.01.2006 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a moczki jeszcze w życiu nie jadłem , zastępczo moge podać ....zupke chińską z Radomia to już na Śląsku moczki na wigilię nie robią ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Rrmi - u mnie takie mrozy, że cap przymarzł do ...kozy znaczy sie jak? poliż językiem klamkę od zewnątrz domu , to sie dowiesz jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 poliż językiem klamkę od zewnątrz domu , to sie dowiesz jak ... teraz? no dobra ide , ale jak nie wroce to na wsparcie czekam a jak nie oderwe jak w takim jednym filme w telewizji to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a moczki jeszcze w życiu nie jadłem , zastępczo moge podać ....zupke chińską z Radomia to już na Śląsku moczki na wigilię nie robią ? ? ? zamiast moczki - makówki , nie mylić z główkami maków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... przed lizaniem klamki należy klamkę i jezyk kremem nivea posmarować (no i dodatkowo można małą flaszeczkę wody brzozowej obalić)... ... to się oderwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 poliż językiem klamkę od zewnątrz domu , to sie dowiesz jak ... teraz? no dobra ide , ale jak nie wroce to na wsparcie czekam a jak nie oderwe jak w takim jednym filme w telewizji to co? jak do jutra nie wrócisz to z Chefem i z tasakiem po Ciebie przyjde, do piwa golonka są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zamiast moczki - makówki , nie mylić z główkami maków to jakaś regionalna zupka jest ? (pytam poważnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zamiast moczki - makówki , nie mylić z główkami maków to jakaś regionalna zupka jest ? (pytam poważnie) przepis sprzedany do rrmi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... rrmi napisała: no dobra ide , ale jak nie wroce to na wsparcie czekam ... ale "srutła" drzwiami http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/affraid1.gif ... nawet kwiatka nie zabrała http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/rose13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 zamiast moczki - makówki , nie mylić z główkami maków to jakaś regionalna zupka jest ? (pytam poważnie) przepis sprzedany do rrmi ... ... jak sprzedany ? ... na wyłączność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.01.2006 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Chef - spadam do latryny bo cóś te golonka od rrmi kościste były i nie dosmażone przepis za piwko jutro Ci odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... trzymam za słowo (za kufel) http://www.chefpaul.5gigs.com/anim2/beer_an1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.01.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 wszyscy sie schlali i śpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... pobudka http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/clock1.gif ... niedawno wstałem na jakimś filozoficznym kacu i przydługi emigrancki elaborat "wypierdzieliłem" w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jak to było, acha * € £ ¥ $ & æ þ * jest, w ostatniej chwili znalazłem już tam się Aggi kręciła, a co tam.... podziele się, Aggi chcesz kawałek? ten od kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... cholera ... 1950 sorry, że zapomniałem kość wytrybować ... ale tak chociaż jest za co potrzymać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a co tam.... podziele się, Aggi chcesz kawałek? ten od kości Co ty za kością chcesz się dzielić? Gdzie jest rrmi? Mam nadzieję, że to jest psia kość Czy jak dostajesz kość, to miażdżysz ją zębami aby dostać się do szpiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 czy ten temat zarezerwowany dla rodziny MURATORSKIEJ . Wejszłam ci ja tu skuszona tematem i ni ciorta nie kumam o co idzie!? Nowa jestem i widać pobłądziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 czy ten temat zarezerwowany dla rodziny MURATORSKIEJ . Wejszłam ci ja tu skuszona tematem i ni ciorta nie kumam o co idzie!? Nowa jestem i widać pobłądziłam Jeżeli czujesz się zagubiona, to jest to dobre miejsce dla ciebie. Pełno tu takich się kręci. Bez serc bez ducha to szkielety ludów. Jeżeli zgubiłaś sens życia, ja ci go wskażę. Tak przy okazji, czy zdarza ci się widywać krowy z plecakami? Nie wstydź się prawdy. Może kiedyś prawda cie ocali. Jestem tu po to aby ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... Mam nadzieję, że to jest psia kość ... remx ... to jest kość zes skopa ... masz trochę szczęścia, że Bodzio moczki nie miał rrmi jeszcze śpi ... sylwiapsik napisała: Wejszłam ci ja tu skuszona tematem i ni ciorta nie kumam o co idzie!? Nowa jestem i widać pobłądziłam ... tu sami zbłondzeni som pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts