Chef Paul 25.01.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 remx napisał: Jeżeli zgubiłaś sens życia, ja ci go wskażę ... uspokuj się i przestań nową bałamucić bo ci zaaplikują dożylnie jak się ordynator "zdżaźni" ... nie wystarczy żeś już rrmi zbałamucił pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 sylwio, moze Ty wiesz, gdzie jest Długi z kozą? nie musisz się tutaj nikogo nie obawiać, oczywiscie poza remx`em, ale, on teraz trochę zajęty, koniecznie chce zapanować nad umysłem rrmi, na szczęście czuwamy przez całą dobę, w nocy Paulek i Bodzio, teraz Aggi anSi i ja remx podzilić się kością mogę jedynie z Tobą, dla Aggi mam lepsze kąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to jest kość zes skopa Dlaczego seplenisz? ... pzdr Sam rozumiesz że w tej sytuacji słowo pzdr brzmi cokolwiek dwuznacznie i bardzo nieprofesjonalnie. Wymagajmy od siebie tego samego czego wymagamy od innych. Mam nadzieję że weźmiesz sobie to do serca. Niektórzy mogą się poczuć urażeni i odtrąceni. O ile ich godność pozwoli im na pokazanie swoich uczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Hmyyyyyyyyyyyyy Dalej nie kumam (bom nie żaba) ale podoba mi się zupełnie od CZAPY!!!!!! ale wybieram część mięsa z kością to zupa bydzie !!A popsuć się nie dam bom już popsuta!!! Widziałam jak Długi i Koza uciekali przed policją ...chłe.Chłe A te krowy z plecakami w kolejce po drzewo ...widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Hmyyyyyyyyyyyyy Dalej nie kumam (bom nie żaba) ale podoba mi się zupełnie od CZAPY!!!!!! ale wybieram część mięsa z kością to zupa bydzie !!A popsuć się nie dam bom już popsuta!!! Widziałam jak Długi i Koza uciekali przed policją ...chłe.Chłe A te krowy z plecakami w kolejce po drzewo ...widziałam Tak, ta wypowiedź wiele mi wyjaśniła. Jakby łuski spadły mi z oczu. Kto cię popsuł? Czy to było dla ciebie upokarzające doświadczenie. Wolałbym aby było upokarzające i aby bardzo cię bolało. Lubię jak ludzi boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapsik 25.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 O paskudny i niewierny !!!! Nie bolało a ino przyjemno było !A ty upokorzyłeś i zepsułeś już wiele z tych zagubionych co to tu przez przypadek?!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Zawsze można próbować naprawić to co zostało popsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 to jest kość zes skopa Dlaczego seplenisz? ... pzdr Sam rozumiesz że w tej sytuacji słowo pzdr brzmi cokolwiek dwuznacznie i bardzo nieprofesjonalnie. Wymagajmy od siebie tego samego czego wymagamy od innych. Mam nadzieję że weźmiesz sobie to do serca. Niektórzy mogą się poczuć urażeni i odtrąceni. O ile ich godność pozwoli im na pokazanie swoich uczuć. trahit sua quemque voluptas pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... sylwiapsik napisała: ale wybieram część mięsa z kością to zupa bydzie tarde venientibus ossa pzdr ps - today is a latin day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 trahit sua quemque voluptas pzdr Felix, qui potuit rerum cognoscere causas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 tarde venientibus ossa pzdr ps - today is a latin day Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor Really, what a surprise. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... no, no remx ... jestem pod wrażeniem .... ale po co zaraz mściciel ... chyba że taki w masce ..... pzdr ps - chyba, że miałeś na mysli: os ex ossibus meis, et caro de carne mea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a coście tak tego Wergiliusza wciągneli w spór, o moją kość, nie ma tak, kośc jest dla Aggi i może jeszcze się z Sylwią podzielę, żadne takie, Paulek jak zostawiłeś udziec z kością, to teraz nie myśl, że mi go odbierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 25.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... no, no remx ... jestem pod wrażeniem .... ale po co zaraz mściciel ... chyba że taki w masce ..... pzdr ps - chyba, że miałeś na mysli: os ex ossibus meis, et caro de carne mea Nie, to nie to. Jestem zainteresowany kupnem kości 1 GB RAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Nikt mnie nie przyszedl uratowac , a ja cierpialam .Mam uszkodzona czesc jezyka , po odcieciu od klamkiJestem zrozpaczona , a Wy tu o jakiejs kosci rozprawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ups.... ależ r, słyszałem wprawdzie jakieś gulgotanie, jęki i inne nieartykuowane dzwięki, ale myśłałem, że dochodzisz do końca gdzież bym śmiał nie pójść Ci z pomocą, jak chciałem być dyskretny i dlatego nie przeszkadzałem wybacz postanowiłem!!!!!! ta kość będzie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Przyjęcia były Nowych widzę rrmi - mówisz, że cierpiałaś? Czy Ty nazywasz się Milijon No cóż - alea iacta est Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 tak r cierpiała za miliony, a ja, jej nie pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 tak r cierpiała za miliony, a ja, jej nie pomogłem Nie wywiązałeś się - sam wymyśl sobie karę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 po karę udam się do rrmi , może w łaskawości swojej, wybaczy mnie biednemu, a jak mnie już ma ukarać, to może podpowiem jej, że mógłbym..... dać jej tę kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts