Chef Paul 25.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Nikt mnie nie przyszedl uratowac , a ja cierpialam . Mam uszkodzona czesc jezyka , po odcieciu od klamki Jestem zrozpaczona , a Wy tu o jakiejs kosci rozprawiacie ... a samaś sobie winna ... drzwiami "srujnęłaś" kwiatek przed progiem ostawiłaś (jeszcze zwiędniety do teraz biedaczek leży) ... było się tak nie spieszyć i przed lizaniem klamki recepturę uważnie przeczytać jak ją zapodałem ... przed lizaniem klamki należy klamkę i jezyk kremem nivea posmarować (no i dodatkowo można małą flaszeczkę wody brzozowej obalić)... ... to się oderwie ... co Wy z tymi kośćmi dzisiaj, ... rzucają, mściciela wzywają ... cały worek Wam przynieść ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ... muszem na kwilke wyślotnąć ... ale jeszcze tu wrócę ... no i może ktoś się zlituje i wywiezie te gnoty do Śmiełowa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 25.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Do Smiłowa do Hendryka ???????????? toż tam strasznie capi już chyba tylko skunks gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 a co Ty chcesz od Aggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.01.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ... co jest co tu takie pustki ? ... może ktoś wie co mam na myśli pzdr ... czy wszyscy z gnotami do Hendryka pojechali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Moze wszyscy zrobili sie normalni? Kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.01.2006 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ... nie może być pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 po karę udam się do rrmi , może w łaskawości swojej, wybaczy mnie biednemu, a jak mnie już ma ukarać, to może podpowiem jej, że mógłbym..... dać jej tę kość wybaczam jestem mala , ale wielka kosc przegryze na lunch , zostawie dla AnSi troche szpiku , na dietetyczna kolacje Lafek krzyczy bardzo w nocy slysze Go pomimo , ze jest w drugim koncu korytarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a co Ty chcesz od Aggi Jak ci powiem na ogólnym to przeci zaraz dostanę banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a co Ty chcesz od Aggi Jak ci powiem na ogólnym to przeci zaraz dostanę banana. dłuuuuugiiiii! Żebyś Ty w realu nie ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 26.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Moze wszyscy zrobili sie normalni? Kto wie? Tzw normalni ludzie przychodzą do tego wątku aby emitować pole energetyczne tłumiące nasze osobowości. Strzeżcie się ich nienawistnego jadu. Obyście się kiedyś nie obudzili w środku nocy z krzykiem na ustach. Ale tylko ci co zrobili coś złego muszą się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 dłuuuuugiiiii! Żebyś Ty w realu nie ucierpiał nie strasz Go bo sie jakac zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Jakoś nie bardzo się bojamno chyby żeby to miała być chińska tortura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.01.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no chyby żeby to miała być chińska tortura Ze co, googiel bedzie Ci net cenzurowal? To dlatego dlugi spac nie moze i sie wloczy po nocach! Wydalo sie! Kto filtry rodzinne pousuwal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 [To dlatego dlugi spac nie moze i sie wloczy po nocach! On sie nie wloczyl Oni z koza wczoraj samych swoich ogladali sama widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.01.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Koze tez zdemoralizowal?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Koze tez zdemoralizowal?!! Tę moją, czarna, od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Dlaczego nikt mnie nie slucha . Przeciez mowie , ze koze to On ma , ale wlasna Kupil ja na targu. Takie przynajmniej kraza plotki Ciekawe co na kolacje dzisiaj bedzie Chef ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Czarna koza Kiri-Kiri ewak39 napisał: Koze tez zdemoralizowal?!! A żeby to jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Dlaczego nikt mnie nie slucha . Przeciez mowie , ze koze to On ma , ale wlasna Kupil ja na targu. Takie przynajmniej kraza plotki Ciekawe co na kolacje dzisiaj bedzie Chef ??? Udziec z kożlęcia ( pomoczyć w winku z ziołami --mniam mniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts