Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciekawe co na kolacje dzisiaj bedzie

Chef ???

rrmi ja bym Chefa jeszcze nie zjadała, raz że miły, dwa - że pożyteczny.... znajdźmy sobie innego przedstawiciela gatunku do zjedzenia. 8)

WSPOMNIENIE

do długiego kozy zawsze się garnęły, taki ma urok...

A teraz kiedy zrobił sie interesujaco szpakowaty, to kozy mu zalegaja dosłownie na każdym wolnym kawałku przestrzeni. Na dodatek musi to ukrywać :wink: ekhmm 8) [/b]

...

do długiego kozy zawsze się garnęły, taki ma urok...

A teraz kiedy zrobił sie interesujaco szpakowaty, to kozy mu zalegaja dosłownie na każdym wolnym kawałku przestrzeni. Na dodatek musi to ukrywać :wink: ekhmm 8) [/b]

Co ukrywać :o - to, że szpakowaty czy zalegające mu kozy 8) 8)

zara tera to ja mam podprogowy bigos umysłowy z kim i o czym. Mamy więc na tapecie:

1. kozią okupację - rrmi nie kuma co to okupacja, bo jest za młoda zeby to pamietać :wink:

2. klejnoty długiego - uprasza sie o prezentację na forum

3. intelektualny i inny kontakt dziadka Stefana z kozą

4. moja prosbe zeby nie zżerac Chefa wszyscy olali.....

Nikt się nie uprasza , ale czuję się w obowiązku przypomnieć jakoś prawie przez okno wypadła kiedym klejnoty ukrywał :lol: :lol: :lol:

Chciała mi je chyba skubnąć :wink:

nie wypadłam i nie "o mało", tylko normalnie sobie wisiałam z balkonu, a że Twoje okno akurat po sasiedzku, tośmy sobie z koleżanką zerknęły, w końcu dlaczego nie? :wink: :wink: :wink: :lol:

Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... :lol: 8)

zara tera to ja mam podprogowy bigos umysłowy z kim i o czym. Mamy więc na tapecie:

1. kozią okupację - rrmi nie kuma co to okupacja, bo jest za młoda zeby to pamietać :wink:

2. klejnoty długiego - uprasza sie o prezentację na forum

3. intelektualny i inny kontakt dziadka Stefana z kozą

4. moja prosbe zeby nie zżerac Chefa wszyscy olali.....

1. rrmi sie zrobi rozbior etymologiczny okupacji to moze zrozumie :

o-kupa-cja - prosze ,moze AnSi w rozbiorze pomoze.

Ale teraz rrmi moze rozbioru nie kumac bo za mloda :roll:

2. :oops:

3. nie wiem czy dziadka kontakty z koza sa ograniczone do intelektualnych

ale koza wyglada ze zadowolona. dziadek tez raczej . :roll:

4. Ewa mowila ze ex post - czyli wszyscy po poscie to sie nie rzucaja na Chefa od razu ..

Nikt się nie uprasza , ale czuję się w obowiązku przypomnieć jakoś prawie przez okno wypadła kiedym klejnoty ukrywał :lol: :lol: :lol:

Chciała mi je chyba skubnąć :wink:

nie wypadłam i nie "o mało", tylko normalnie sobie wisiałam z balkonu, a że Twoje okno akurat po sasiedzku, tośmy sobie z koleżanką zerknęły, w końcu dlaczego nie? :wink: :wink: :wink: :lol:

Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... :lol: 8)

Zawsze mówiłem , że powinni ją........... na tej wieży.........na zawsze......