rrmi 26.01.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Znalazlam worekZapinany na guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Ciekawe co na kolacje dzisiaj bedzie Chef ??? rrmi ja bym Chefa jeszcze nie zjadała, raz że miły, dwa - że pożyteczny.... znajdźmy sobie innego przedstawiciela gatunku do zjedzenia. WSPOMNIENIE do długiego kozy zawsze się garnęły, taki ma urok... A teraz kiedy zrobił sie interesujaco szpakowaty, to kozy mu zalegaja dosłownie na każdym wolnym kawałku przestrzeni. Na dodatek musi to ukrywać ekhmm [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ... do długiego kozy zawsze się garnęły, taki ma urok... A teraz kiedy zrobił sie interesujaco szpakowaty, to kozy mu zalegaja dosłownie na każdym wolnym kawałku przestrzeni. Na dodatek musi to ukrywać ekhmm [/b] Co ukrywać - to, że szpakowaty czy zalegające mu kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 kozy to maja zalegania.A dziadku Steanu to jedna koza beret zjadla.Z antena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 dziadek odzyskiwal. ale nie odzyskal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Co ukrywać - chyba ma klejnoty skoro ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 kozy to maja zalegania. A dziadku Steanu to jedna koza beret zjadla. Z antena. zdechła, czy z anteny użytek był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Co ukrywać - chyba ma klejnoty skoro ukrywa ee tam klejnoty zaraz, tego to on by nie ukrywał kozią okupację ukrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 dziadek odzyskiwal. ale nie odzyskal zaparcie? Nie rozumiem tego o dlugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Bo pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 zdechl to ten kot co babcie od dziadka Stefana podrapal A dziadek to z koza potem kontakt zalapal. Satelitarny. Podprogowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 zara tera to ja mam podprogowy bigos umysłowy z kim i o czym. Mamy więc na tapecie: 1. kozią okupację - rrmi nie kuma co to okupacja, bo jest za młoda zeby to pamietać 2. klejnoty długiego - uprasza sie o prezentację na forum 3. intelektualny i inny kontakt dziadka Stefana z kozą 4. moja prosbe zeby nie zżerac Chefa wszyscy olali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 A dziadek to z koza potem kontakt zalapal. Satelitarny. Podprogowy. Zosia klamiesz nos Ci az z tego czerwienieje to nie bylo tak 4. moja prosbe zeby nie zżerac Chefa wszyscy olali..... ja nie olalam zjedzmy kogos innego misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Nikt się nie uprasza , ale czuję się w obowiązku przypomnieć jakoś prawie przez okno wypadła kiedym klejnoty ukrywał Chciała mi je chyba skubnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Może te klejnoty poddajmy obróbce termicznej, jak już zaprezentują się publicznie To tylko tak.... w kwestii spożycia Gdzie jest Chef?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Nikt się nie uprasza , ale czuję się w obowiązku przypomnieć jakoś prawie przez okno wypadła kiedym klejnoty ukrywał Chciała mi je chyba skubnąć nie wypadłam i nie "o mało", tylko normalnie sobie wisiałam z balkonu, a że Twoje okno akurat po sasiedzku, tośmy sobie z koleżanką zerknęły, w końcu dlaczego nie? Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Gdzie jest Chef?? Przeciez mielismy nie jesc Chefa Zasadniczo to dlugi jest na tyle dlugi , ze na dlugo wystarczy Nie chce sie narazac , ale nie mam lepszego pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 zara tera to ja mam podprogowy bigos umysłowy z kim i o czym. Mamy więc na tapecie: 1. kozią okupację - rrmi nie kuma co to okupacja, bo jest za młoda zeby to pamietać 2. klejnoty długiego - uprasza sie o prezentację na forum 3. intelektualny i inny kontakt dziadka Stefana z kozą 4. moja prosbe zeby nie zżerac Chefa wszyscy olali..... 1. rrmi sie zrobi rozbior etymologiczny okupacji to moze zrozumie : o-kupa-cja - prosze ,moze AnSi w rozbiorze pomoze. Ale teraz rrmi moze rozbioru nie kumac bo za mloda 2. 3. nie wiem czy dziadka kontakty z koza sa ograniczone do intelektualnych ale koza wyglada ze zadowolona. dziadek tez raczej . 4. Ewa mowila ze ex post - czyli wszyscy po poscie to sie nie rzucaja na Chefa od razu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... mozna wiecej szczegolow? Zochna ja sie boje Mowilam juz , ze znalazlam worek I tam moze byc ta o-kupa-cja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Nikt się nie uprasza , ale czuję się w obowiązku przypomnieć jakoś prawie przez okno wypadła kiedym klejnoty ukrywał Chciała mi je chyba skubnąć nie wypadłam i nie "o mało", tylko normalnie sobie wisiałam z balkonu, a że Twoje okno akurat po sasiedzku, tośmy sobie z koleżanką zerknęły, w końcu dlaczego nie? Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... Zawsze mówiłem , że powinni ją........... na tej wieży.........na zawsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts