Zochna 26.01.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 a ja jakiegos klejnota znalazlam. Wglada na stary ale malo zuzyty http://www.antoranz.net/CURIOSA/ZBIOR2/C0304/23-QZC05062_RCP05021-FAB-126CORON-egg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Zresztą jakbyś miał cos do ukrycia to byś w dziurawych dresach nie latał... mozna wiecej szczegolow? Zochna ja sie boje Mowilam juz , ze znalazlam worek I tam moze byc ta o-kupa-cja Bo zawołam Maksiu-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Wglada na stary ale malo zuzyty [/img] to nie długiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Zawsze mówiłem , że powinni ją........... na tej wieży.........na zawsze...... Białowieży? Żubrom ogladać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 o-kupa-cja we worku musze sie z dziadkiem stefanem skonsultowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Zawsze mówiłem , że powinni ją........... na tej wieży.........na zawsze...... Białowieży? Żubrom ogladać? Na wieży zamknąc I jaką księżniczkę na dole coby ją pilnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 I jaką księżniczkę na dole coby ją pilnowała ja bym chciala byc za ksiezniczke ale pilnowac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ja bym chciala byc za ksiezniczke taaa , a ja bym chciala za Spidermena ale Aggi tez pilnowac nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no i dobrze he he he widzisz nie ma frajera co by mnie chciał pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 nie ciesz sie tak Aggi bo nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.01.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 każdy wie ,że tociężki kawałek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.01.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no jest jeden chetny to jakby Ja tam na ten balkon postawic , to mozna upilnowac http://z.about.com/d/hotels/1/0/F/_/lauberge_fireplace.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.01.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ten by mnie mógł popilnować http://www.celebrities.pl/gary_oldman/gary7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.01.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 ... proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności na dzisieszym "dyżurze" (tekst usprawiedliwienia tutaj ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.01.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Dziękuję wszystkim za nocne czuwanie adoracyjne. Z niepokojem obserwuję, że u niektórych medytacje nie przebiegły sprawnie z powodu powracającego tematu pożywienia. Dla nich mam specjalną nagrodę Zaprawdę, obłudnicy znajdą sięna samym dnie ogniai nie znajdziesz dla nich pomocnika. (Sura Nisa-Nirwannium, "O Istocie wszechrzeczy" 145 [4:145]) Wszelako rozumiejąc potrzeby ciała, przygotowałem specjalnie dla was mały poczęstunek, który mozecie spożyć w przerwie pomiedzy medytacjami. Został tak dobrany aby sprawić ból wam i waszym najbliższym. Jedyną rzeczą, którą bedziecie mogli spożywać bedzie gorzkie Zari i Drzewo Zaqqum. żadne z nich ani nie żywi ani nie zaspokaja głodu. Zadają tylko ból i powodują krwawienie dziąseł. Musicie jeść szybko aby nie zamarzło Na koniec zrzucicie ubrania i będziecie tańczyć wokół ogniska. I tak was znajdą wasi mężowie i żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.01.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 O nasz Koza Nostra, oni ciągle tańczą może trzeba muzykę wyłączyć ???? Ja tam krzyżem poleżałam i trochę mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 27.01.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Oni tańczą taniec chocholi. Użyłem tego jako symbolu zaklętego kręgu z którego nie można się wyrwać. Dlatego napisałem, że tam ich znajdą ich mężowie i żony. Mam nadzieję Aggi (i Rrmi) że was tam nie było. Nie zdążyłem was uprzedzić o prowokacji. Przepraszam. Ale nic nie jest straconeChochoł, niezgrabna słomiana kukła, ukrywa bowiem w swoim wnętrzu krzak róży; rozkwitnie ona, gdy nadejdzie wiosna. Naród się odrodzi. To że się odrodzi to jestem pewien. Dopilnują tego współmałżonkowie. Być może nawet powtórzą za poetą: Miałeś chamie złoty rógmiałeś chamie czapkę z piórczapkę wicher niesie, róg huka po lesieOSTAŁ CI SIĘ INO SZNUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.01.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 popieram obiema wątrobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 27.01.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ty się kocie z dwoma wątrobami nie wychylaj, czyż nie pamiętasz, że po Weronce jeno wspomnienia się ostały, no chyba, że któraś z Pań ma coś jeszcze w słoiku, jeżeli ma, to nie chce się dzielić Długiemu też długiego chcą skonsumować lepiej siedź cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts