selimm 27.01.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 bydym cichoa Długi to to takie małe, rude i nieobrzezane ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Długi szybkim krokiem przemierzał pole,w dali zalśniła mu Weronka. Już sięszykował by ją zajść od tyłu, gdy nagle spostrzegł, że to nie Weronka, jenochlewik nadziewany baranami, z dachem z eternitu i oknem w kratkę. Właśnie...otwierał drzwi do chlewiku, gdy nagle z tyłu naskoczyła nań Weronka biorąc go .....no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.01.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 no... biorąc go gwałtownie i siłą. Długi wił się i jęczał, próbując strzepnąć z siebie poczwarę, bo weronka nie była w jego typie. Poznał to po zapachu. Niestety walka była nierówna i weronka szybko uzyskała niekwestionowaną przewagę rwąc długiemu rude kudełki z .... no .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 no ... z przerazenia najezone na plecach. Ale dlugi dzielny chlop w typie rycerza, nie dawal za wygrana i zlapal za .... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.01.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 bydym cicho a Długi to to takie małe, rude i nieobrzezane ...?? Już nie żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 selimm ja go biere na siebie długi a Ty co sie drzesz czerwonymi wołami jak nie przymierzając jakiś rozrzutnik obornika ? to takie niestylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Miałeś chamie złoty róg miałeś chamie czapkę z piór czapkę wicher niesie, róg huka po lesie OSTAŁ CI SIĘ INO SZNUR czapkie ? jakie czapkie ? byla mowa o berecie http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d050.gif i nie czapkie niesie po lesie tylko chlopa po berecie w lecie poznac mozna jeny nohttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 .... Naród się odrodzi. To że się odrodzi to jestem pewien. ... Nie odrodzi...jestem pewna Złota podkowa stanie na przeszkodzie i..pazerna gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 .... Naród się odrodzi. To że się odrodzi to jestem pewien. ... Nie odrodzi...jestem pewna Złota podkowa stanie na przeszkodzie i..pazerna gospodyni a becikowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Miałeś chamie złoty róg Złoty róg to..koza miała..ale podarowała go Zeusowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ... a becikowe ? berecikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 selimm ja go biere na siebie Nie pisz takich rzeczy. Przecież twój mąż czasami to czyta długi a Ty co sie drzesz czerwonymi wołami jak nie przymierzając jakiś rozrzutnik obornika ? to takie niestylowe Dla selimma trzy najstraszniejsze trzy słowa usłyszane od obywatela tego forum zabrzmią przyszedłem po ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.01.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 bydym cicho a Długi to to takie małe, rude i nieobrzezane ...?? Już nie żyjesz zachowaj bezpieczny odstęp ..zachodzi na zakrętach.....zakaz wjazdu pojazdów dłuższych od... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 27.01.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 bydym cicho a Długi to to takie małe, rude i nieobrzezane ...?? Już nie żyjesz zachowaj bezpieczny odstęp ..zachodzi na zakrętach.....zakaz wjazdu pojazdów dłuższych od... seluś ,kotem go kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 ... Dla selimma trzy najstraszniejsze trzy słowa usłyszane od obywatela tego forum zabrzmią przyszedłem po ciebie A głosy z prawej złagodzą strach, wypowiadając trzy magiczne słowa: Nie lękaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Selimm Będe twoim sennym koszmarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.01.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 eye of tiger ....a to moje trzy magiczne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 .....zakaz wjazdu pojazdów dłuższych od...od dlugiego? Nasz Pan byl tu wczoraj , a ja nedznica w tym czasie oddawalam sie medytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Nie pisz takich rzeczy. Przecież twój mąż czasami to czyta Ja myślę, że on juz dawno dał se spokój. Nie dał rady. Z czytaniem rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Nie dał rady. a moze Ona Go bije i temu On slaby jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts