Gość 28.01.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ona go nie bije.Ona go karmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ona go karmi.piersia? wlasna? skad ma tyle mleka do cholery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 po śliwkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ona go nie bije. Ona go karmi. a'propos "karmi" co zrobić żeby cholerna drobiowa watróbka, wytarta do sucha papierkiem, nie strzelała z patelni jak karbid ???? a po śliwkach to sraczkę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ojeju , a kto to mezowi strawe warzy Normalnie Ty smazysz , a ona sobie troche postrzela , co za klopot? Kazdemu sie cos od zycia nalezy , nawet watrobce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.01.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Długi ma w galotach swieza mielonke - w sam raz na patelnie COS TAKI MARKOTNY,DŁUGI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Ciekawe co przeskrobala ,że przy garach stoi . A może jednak czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 a ona sobie troche postrzela , co za klopot? Kazdemu sie cos od zycia nalezy , nawet watrobce ja po tej qrwie podłoge musiałam umyć!!! ja mam szyje poparzoną, bo taki galanty kawałek mitam wylądował dobrze, że wzroku nie straciłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 JAk skacze to albo z jakiej padliny albo z weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 ja po tej qrwie podłoge musiałam umyć!!! ..... a co to , jej tez sie sexu chce , zeby tak zaraz od qrwow wymyslac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.01.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Być w Londynie i nie widzieć mgły... To jak być w Paryżu i nie widzieć Wieży Eiffela... To jak być w Rzymie i nie widzieć Koloseum... To jak być w Łodzi i nie dostać wpie.... od dŁUGIEGOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Widze ,ze Maly poeta nam rosnie Patrz , a ja sie do Lodzi wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 28.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Widze ,ze Maly poeta nam rosnie Patrz , a ja sie do Lodzi wybieram kiedy, bo ja czekam aż wybudują autostradę do Strykowa i będę śmigać w te i nazad. dlugiego też odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 dlugiego też odwiedzę i sie tak nie boisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.01.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Bo i nie ma czego - jesć dam a i napitku nie poskąpie , a jak będzie które chciało zostac to i Łódź nocą pokaże , bo w dzień to ona taka sobie a nocą to można różne dziwy zobaczyć. Jeno mi tego małego gudłaja nie zabierajcie ze sobą bo czepia się i czepia ( on chyba brzytwą chrzczony i dlatego charakter taki wredny) a ja spokojny jestem i to bardzo , póki się nie wq........ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Musimy negocjowac . Ja Malego lubie i sie bez Niego nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Długi .....no cos taki markotny ...co ?? słyszałem ze w Łodzi to i pies w nocy po ulicy nie chodzi ...odkąd Długi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 28.01.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 .............................................................................................. Listonosz stoi przed furtka posesji, po której biega wielki dog -Niech sie pan nie boi.On jest wykastrowany! -Wie pani,ja raczej sie obawiam, ze on ugryzc moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.01.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Łódź nocą pokaże , bo w dzień to ona taka sobie a nocą to można różne dziwy zobaczyć. długi dziwy to w nocy w każdym miescie stoją i też różne są, poza tym ja nie wiem czy oni po to przyjadą.... Jeszcze raz powiesz, że Łódź "taka sobie" to Ci przerzedzę klawiaturę, tylko jak byś mi taboret potrzymał, żebym se wlazła, to i sięgnąć będzie poręczniej. selimm'a sama zaproszę. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Łódź nocą pokaże , bo w dzień to ona taka sobie a nocą to można różne dziwy zobaczyć. Bałuty polecam, Włókno ewentualnie, chociaż już przebrzmiałe, no a z drugiej mańki Górniak, Dąbrowa konkretnie, wedle raportów policji "number one" na top liście dziwów. A Ty długi gdzie masz rewir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts