Gość 29.01.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 słyszałem ze w Łodzi to i pies w nocy po ulicy nie chodzi ...odkąd Długi chodzi Ale kot jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ... ja w kwestii formalnej : a'propos "karmi" co zrobić żeby cholerna drobiowa watróbka, wytarta do sucha papierkiem, nie strzelała z patelni jak karbid ???? ... znałem Ci jednego co to wątróbkę solił nim smażył, ... no i wątróbka ze złości prawie mu oko wybiła (że o twardości w skali "Rockwella" nie wspomnę ... watróbki zresztą) ... ... na wątróbkową "żywotność" proste urządzenie http://chefpaul.w.interia.pl/images/watrobka.jpg "przykrywasz i masz" ... spokój pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.01.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 a'propos "karmi" co zrobić żeby cholerna drobiowa watróbka, wytarta do sucha papierkiem, nie strzelała z patelni jak karbid ???? Aggi a co tam chlop moze wiedziec o karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Łódź nocą pokaże , bo w dzień to ona taka sobie a nocą to można różne dziwy zobaczyć. Bałuty polecam, Włókno ewentualnie, chociaż już przebrzmiałe, no a z drugiej mańki Górniak, Dąbrowa konkretnie, wedle raportów policji "number one" na top liście dziwów. A Ty długi gdzie masz rewir? Najpierw mieszkałem na Swierka , tera to się nazywa Radwańska później Dąbrowa a teraz Bałuty. Bałuty to spookojne . Takie ciekawsze ulice to Świerka , Wróblewskiego , Felsztyńskiego , Abramowskiego, Wschodnia, Włokiennicza, Plac Kościelny i okolice, !-go Maja. Mielcarskiego i jeszcze pare by sie znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 29.01.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Łódź nocą pokaże , bo w dzień to ona taka sobie a nocą to można różne dziwy zobaczyć. Bałuty polecam, Włókno ewentualnie, chociaż już przebrzmiałe, no a z drugiej mańki Górniak, Dąbrowa konkretnie, wedle raportów policji "number one" na top liście dziwów. A Ty długi gdzie masz rewir? Najpierw mieszkałem na Swierka , tera to się nazywa Radwańska później Dąbrowa a teraz Bałuty. Bałuty to spookojne . Takie ciekawsze ulice to Świerka , Wróblewskiego , Felsztyńskiego , Abramowskiego, Wschodnia, Włokiennicza, Plac Kościelny i okolice, !-go Maja. Mielcarskiego i jeszcze pare by sie znalazlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 http://chefpaul.w.interia.pl/images/watrobka.jpg "przykrywasz i masz" ... spokój pzdr Dla mojej qrwy-wątróbki takie coś to pikuś, strzela na wylot ile wlezie, no, może trochę mniej zajadle i nie na podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.01.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Bałuty polecam, Włókno ewentualnie, chociaż już przebrzmiałe, no a z drugiej mańki Górniak, Dąbrowa konkretnie, wedle raportów policji "number one" na top liście dziwów. A Ty długi gdzie masz rewir? Ostrzegamy !!! To nie jest we watek sluzacy promocji Miasta Lodzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 O bardzo przepraszam, prosze mi w ciężkiej pracy wywiadowczej nie przeszkadzac, lepiej wiedziec gdzie długi swoje macki zapuszcza. W końcu sama też zamierzasz swoją zacną stopę na ziemi łódzkiej postawić, ( ) więc lepiej bądź czujna... i zachowaj te cenne informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.01.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Rrmi uwazaj na tej ziemi ognistej .....zioba jakie Oni tam pensyje mają 1. Pensja cebula: bierzesz i zaczynasz plakac. 2. Pensja lajdaczka: przychodzi pozno, cierpisz, ale nie mozesz bez niej zyc 3. Pensja czarny humor: smiejesz sie, zeby nie plakac. 4. Pensja prezerwatywa: pozbawia cie zarowno inspiracji jak i checi. 5. Pensja impotentka: opuszcza cie w momencie gdy najbardziej jej potrzebujesz. 6. Pensja dietetyczna: jesz coraz mniej. 7. Pensja ateisty: watpisz w jej istnienie. 8. Pensja miesiaczka: przychodzi co miesiac i trwa 3 dni. 9. Pensja burza.: nie wiesz kiedy przyjdzie i ile bedzie trwala. 10. Pensja telefon komorkowy: kazda nastepna jest mniejsza. 11. Pensja Walt Disney: taka sama od 30 lat. Długi ....no cos taki markotny ???....walnij se lufe i pusc se kolęde ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 orzeszty orzeszku widzę że coś ominąłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.01.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ale jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 ale jazda!!! jazda to bedzie jak se Długi lufe walnie ... ..i zacznie nam tu z Weronką kazaczoka odstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Rrmi uwazaj na tej ziemi ognistej .....zioba jakie Oni tam pensyje mają ...... Z tych wszystkich ...łajdaczka najbardziej... obiecująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.01.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Gdzieś mi ten mały gudłaj zginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.01.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Ooooooo opasla wiewioreczka wpadla .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.01.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Ooooooo opasla wiewioreczka wpadla .... Gdzie i kiedy wpadła i czym się opasła:o Czy ktoś zna okoliczności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 31.01.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 kluczowe pytanie....to z kim? ...przez kogo wpadła? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.01.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Szalom Selimm Jesteś mały gudłaju juź się za tobą stęskniłem coś zamilkłeś ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.01.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 ... ja jestem "wpadnięty" (do doła, ... choć nic nie kopałem, ... a solidnie wykonałem zlecenie dla pewnej "firmy" ... budowlanej zresztą) ... nie mogę doczekać się na resztę kasy zgodnie z umową ... wku..ienie me gwiazd zaczyna sięgać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.01.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jak to dobrze , ze ja nie wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts