selimm 31.01.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jezdem jezdem -sek me heszmek ...nieobrzezancu...to wszystko przez krecika ..no! Terefere tralala, auć ech chrum chrum łubudu, hura kum kum... Ćwir, terefere cyk? Och, chrum chrum, auć... Ha ha aj hej ech bzium, cyk. Fiu fiu mniam, trach cyk, fiu fiu... Hy hy ach, chlup, hopla, ble gili gili. Jea, oj, plum ojej... Coś taki markotny Łoskar ??? ...co tam u khozy ??? borsuk gada ze zimna sucz je ... W normalnej rodzinie to khoza powinna przynamniej z dwa razy w życiu długiegodziabnąć chlebowym a on na niej z 3 razy powinien rogi połamać aaaa borsuk gadal zes akumulatory na jajcach nosil zeby sie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.01.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jak to dobrze , ze ja nie wpadlam Ale jeszcze możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 .. a ja wpadłem na chwilke i dochodze do ....wyjścia do roboty podobno w nocy pracują (...) i złodzieje, ale ja ... tworze inną partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 w ogóle to nie moja wina że okno się trochę rozjedzie, ale..... z pewną dozą nieśmiałości chciałem się spytać Długiego, czy selimowi chodziło o to http://fun.from.hell.pl/2005-03-31/penis-enlargement.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.02.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ... nooo ... "tęgie maczugi" ... tylko ... jakieś takie "mientkie" mi wygladają ... w stanie wku..ienia ogónego będę jeszcze chyba do poniedziałku, ... "firma" obiecuje w tym dniu "otworzyć okienko kasowe" ... oby mówili prawdę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 to sie nazywa mietka kitaCzy jest tutaj ktos z zywych?A moze sie wszystkim wydaje , ze juz czas do domu?O nie !!!Nadchodzi wielka chwila , wlasnie teraz .Radujmy sie .Czy znajdzie sie ktos , kto wyjasni mi o co mi chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.02.2006 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Chodzi o to aby się radować. Czego nie zrozumiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2006 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 O Panie tak szybko mi wytlumaczyles .Ty jednak wiesz wszystko , nawet ze snu sie wyrwales , zeby pedzic z pomoca niebogiej kobiecie .Zycie jest jednak piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.02.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 r, znowu zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.02.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 nie mialam slabosc chwilowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 02.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 gdzie ją masz? to słabizna jest tak zwana ? a jakbym Ci tak w te słabiznę.... może lepiej czekoladkę zjedz na pocieszenie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.02.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 nie mialam slabosc chwilowa W twojej słabości dostrzegam objawy wielkości. Nie wstydź się tej słabości, manifestuj ją chętnie (i bez zbędnych ponagleń z mojej strony). Nie słuchaj podszeptów małych ludzi, którzy chętnie widzieliby cię upokorzoną. Nikt cię tu nie skrzywdzi. To nie ludzie - to wilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Nie wstydź się tej słabości, manifestuj ją chętnie... O manifeście to ja znam bajkę: Mani fest d..a rośnie Manifestuj więc rrmi - będziesz wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Potrzebujesz modlitewnego wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 02.02.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Potrzebujesz modlitewnego wsparcia Ojcze dyrektorze....przewodniku....berecik ci sie zsunal ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Potrzebujesz modlitewnego wsparcia ...niech się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 02.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Potrzebujesz modlitewnego wsparcia ...niech się stanie Pobłogosław Panie te dary, które z Twojej dobroci spożywac mamy Aggi, trochę tego trzeba będzie zawekować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 http://fun.from.hell.pl/2004-04-22/Tajemnica.jpg UWAGA proszę, matkę, Aggi, anSi, za latrynę, musimy przyjąc plan działania, by ocalić rrmi spotkanie pięć po w pół do, obecność obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 ... Aggi, trochę tego trzeba będzie zawekować. Ja zamiast weronki 1950 melduję się za latryną..spóźniona jestem trochę, bo...strawę duchową od Ojca przyjmowałam...sprawa wygląda na poważną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.02.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 fajnie, jesteś przynajmniej obowiązkowa, poczekamy jeszcze chwilę, może reszta się pojawi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts