Gość 1950 03.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 jesteś bystra zastanawiałem się kto to odgadnie jak dobrze, że jestem nieprzekupny inaczej mogło by być z Tobą nieciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.02.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 jak dobrze, że jestem nieprzekupny inaczej mogło by być z Tobą nieciekawie ze jakbys w te diakony poszedl? a co bys mi zrobil zlego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 03.02.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Po co Selimowi taki kask? Czyzby dlugi naprawde Go straszyl? http://www.republika.pl/slawkowo/koci-kask.jpg co tak na selima jedziecie . łon przecie chce jakoby łodpoczać . http://www.republika.pl/slawkowo/kociak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.02.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 już myślałam że nie dojdę my na selimma nie jedziemy tylko on ma terapię grupową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.02.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Selimem trzeba sie zajac , porzadnie zajacOn jest w rozterce , duchowej rozterce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.02.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 ja się zainteresowałam dlaczego ta pupa do której się tuli selimm, ma taką wielką gęsią skórę może to jakaś choroba jest ?!?! może go zabierzmy stamtąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.02.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 to nie gęsia skóra, TO DRESZCZ ROZKOSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 a poza tym, to miał naprawdę, piękne dzieciństwo http://fun.from.hell.pl/2003-08-04/kazdy-by-tak-chcial.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Osz Wy Gorole, Zydy i inne Szemrance !!! ... aaaa Weronka to i tak mnie lubi iiiiiiiiii nikogo ..ooooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 ach......... szczerze Ci zazdroszczę takiego dzieciństwa, najgosze jest to, że z takiego fajnego małego kotka, wychowywanego w takich luksusowych warunkach........... WYROSŁA TAKA CHOLERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Z PAMIETNIKA WERONKI Długi miał problem z przedwczesnym wytryskiem więc poszedł do lekarza. Lekarz mu poradził: - Jak już będzie Pan szczytował, to niech Pan spróbuje się jakoś wystraszyć. Długi tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy, który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu pobiegł do domu. W domu zastał Weronke nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i Długi po chwili poczuł że zaraz dojdzie, więc wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - I jak? - Nie za dobrze. Kiedy wystrzeliłem, Weronka ze strachu zesrała mi się prosto na twarz jednocześnie odgryzając mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł 1950 z rękami w górze... ...CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 05.02.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 seluś, szybko zapisuj się gdziekolwiek nawet do wojska albo jakieś silnej partii inaczej zaraz cię odstrzelą!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 hihihi już sie nie mogę doczekać kiedy długi to przeczyta..... sel - jakbyś sie potrzebował schronić w jakiejś piwnicy na długie miesiące, to u mnie możesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 zanim cdn to trzeba ratowac co Weronka odgryzla ! Czy ona to może połkła ? Takie 5 cm to nie jest do pogardzenia , no chyba ze z sytuacji Długiego jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.02.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Trzeba na poczatek paszcze jej otworzyc i zobaczyc , czy pod jezykiem nie trzyma Zwiaz jej rece , a ja moze zajrze , co? Dobrze , ze Selek ma ochrone , bo bieda by byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.02.2006 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... czy na chirurgii jest "rozwieracz" ? ... do szczęk oczywiście ... jeżeli się przydam ... tooo mam ładną nową chochelkę do znieczuleń pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Przecież o głupie 5cm nie będę jej robić awantury i może selimm w końcu przestanie mi aż tak bardzo zazdrościć Z PAMIETNIKA WERONKI C.D. Korzystając z chwilowej nieobecności długiego selimm próbował zająć jego miejsce. Podstępem wdarł się do domu Weronki i widząc ją nagą szybko zrzucił z siebie odzienie. Aby dodać sobie pewności siebie przystanął na chwilę przed lustrem i prężąc mizerne mięśnie z obawą spojrzał w dół.............. To co zobaczył z lekka go zaniepokoiło ale ale napięcie było już tak duże ,że nie miał odwrotu .Odwracając się w stronę Weronki z dumą stwierdził : jeszcze dwa centymetry więcej i byłbym królem Taaaak powiedziała Weronka zakładając okulary jeszcze dwa centymetry mniej a byłbyś królową.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.02.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif ups ..przepraszam.. (hi hi hi hi hih hihihih..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Z PRAWDZIWEGO PAMIETNIKA WERONKI C.D. Weronka odwrociwszy sie zobaczyła selima i jego umiesnionego ptaszka - pomyslała sobie TO JEST TO - ....nie to co zwiedły okaz tego zapłodnionego in-vitro długiego Łoskara . C.D.N....... ps. Długi Weronka opowiadała zes sciskał jej cycki tak jak wozny cwiartke [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts