Gość 04.08.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ajjj, no co ty, gdzie???!!! O matko! to matka, nic nie widze, ciemnosc widze, oddajcie mi biala laske! Matka, dychasz jeszcze? Aggi, dżizysss, co to było??? Jakoś dychom... hyyyyy... hyyyyy Pamietaj, ze ja też z letka ociemniała, te różowe coś się zawieszają... a wiesz... tam gdzie dwóch ślepych... to i kulawego mozna trafić... popatrz... anowi uciekła... pewnie z laską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 krowie jezory sie zwieszaja, plaskate takie. Zeby ociemnialym jedyna laske zaj.bac Jak mozna? Na prawo lezysz czy na lewo? moze sie poczolgajmy bo mi tu cos kapie. A to moj jogurt z plecaka. Mozemy polizac telefon i dowod tozsamosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 krowie jezory sie zwieszaja, plaskate takie. bleeee, na jogurta sie ciskaja, powiązać je w supełki! Zeby ociemnialym jedyna laske zaj.bac Jak mozna? kurde, patrz, a takie miłe było, na bazar z tym pewnie poleci, bedzie na zaszczyk z prozaka miała Na prawo lezysz czy na lewo? na plask, widze wszystko od dołu... nawet rózowe... moze sie poczolgajmy bo mi tu cos kapie. A to moj jogurt z plecaka. Mozemy polizac telefon i dowod tozsamosci. dawaj telefon i te... no... legitke inwalidzką nooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 dobrze, ze dowod wymienilam, bo bysmy sobie teraz kartki z zebow odklejaly. Masz tu kredytowa, z literek trzeba wyciuckac. Ta, z ta laska to skandal. Moze kupi czekoladki? A nie masz chwilami wrazenia, ze my tu same jestesmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 04.08.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jakie to chytre, ooo wychosi sidłoz laske se pożyczyłam tylko, a bazerze powiedzieli że za taki kij ja se moge sama prozaca zrobić bo minie dadzą zresztamają tylko ekstrazę wzięłam i bede fruwać do wiecora, amoze do jutra ostawcie tylko trochhę jogurtu anie wszysko dla krów, no co to to nie może z wieczora oprzyutomnije potej ekstra i poszukam doktora bo jak go nuiema to tylko prochy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 dobrze, ze dowod wymienilam, bo bysmy sobie teraz kartki z zebow odklejaly. Masz tu kredytowa, z literek trzeba wyciuckac. Ta, z ta laska to skandal. Moze kupi czekoladki? A nie masz chwilami wrazenia, ze my tu same jestesmy? kurde, patrz, skreta mnie zapackalo! dam krowie, ona trawe lubi, mam jeszcze, musisz sie posunac, bo lezysz na nim, chcesz? czekoladki? eee tam, na glodzie przecie byla, gadala cos 3 po 3... same??? no tak, jak kalece noga sie powinie to nikogo... nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 jakie to chytre, ooo wychosi sidłoz laske se pożyczyłam tylko, a bazerze powiedzieli że za taki kij ja se moge sama prozaca zrobić bo minie dadzą zresztamają tylko ekstrazę wzięłam i bede fruwać do wiecora, amoze do jutra ostawcie tylko trochhę jogurtu anie wszysko dla krów, no co to to nie może z wieczora oprzyutomnije potej ekstra i poszukam doktora bo jak go nuiema to tylko prochy... Ty, pa! Jest! A jak sie tłumaczy, hehehe! taka laske za extaze oddac... jogurt zostal tylko na kluczach od komorki i na kwicie za parking... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 a ta krowa to jest cow, przeca widać, że po łameryce łazi, pewniakiem od_Stana T. Dyć jeno ją po Harnasiowemu w morde lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 OOOoo kroyena z odwyku uciekł krowy go pociągają i tak niesmiało zagaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 ta, pewnie, jak dobrze jest, to wszyscy "brawo" "brawo", a jak tak to nikt, nic... eeeeh. sie posunelam, moze pulapke na motocyklistow zastawimy? Nie dawaj krowie tego! Podsuszymy. Damy rade. A anowi* znowu laske zabrala? Moze ja ogluszyc? Odpocznie troche, bo cieka i cieka. Jeszcze noge zlamie. Co tu tak miekko, a to weronka. Nie zakopalismy jej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 no to se k...wa polatałysmy...ale zawsze tak jest... zawsze... rzucimy mu, temu dawcy, no... ten... jezyk krowi, tez se polata! no dobra... suszymy, jogurtowych jeszcze nie jaralam. co ty, anowi* laski nie odda, lubi jak ja na pasach prowadzaja, pod raczke, hihi jak nie? zakopalismy, widac zywa byla jeszcze, wierci sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 , tak wlasnie myslalam MUCHA ! Pyszna. Nie? Od czego kroyena odwyka - Ty mi selimm wytlumacz prosze? Moze klinem go? weronka nie moze sie ruszac samoczynnie bo byla kompletnie zamordowana, kompletnie. A skoro sie rusza to znaczy, ze mucha zniosla jajka, jajkom bylo dobrze i teraz mucha ma dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 MUCHA jest de best, MOTYLEK nawet przy niej wysiada. weronka sie rusza, bo czasem jest taaak, ze mózg moze byc kompletnie zamordowany, ale reszta funkcji zyciowych funkcjonuje... bez mózgu... trza by zwolac konsylium i odlaczyc od respiratora, a funkcje dac anowi*, za laske, coby opchla na bazarku. bedzie na klina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 no bo ptoszki cwierkaly ze cosik dlugo juz nie nadawał , wiec trza mu ideologie na sile dorobić ..... ...a ze czasami szkryfał jak po spozyciu to cel urlopu byl wiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 selimm a dlaczego Ty tu puszczasz nagrania ze zdarzen w naszym szpitalu? Takie intymne przezycia nasze rozpowszechniasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 no dobra ..to był zwod taktyczny dla prasy w zamian za szkody moralne damy mu jedna krowe na noc ......pod opieke , tylko tak co by potem sie krowa na zwieracze nie skarzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 bylłam u samców - niezłą masz stajnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Aggi jak tam jest stajnia to tutaj obora. ale klienci są tacy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ty 1950 sie juz kwalifikujesz do zastrzyku i plukania kiszek dlaczego tak tego kotka upiles? brak Ci towarzystwa ?? porozmawiaj z nami o naszych wspolnych problemach jak remx wroci to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Sprzedam rozgrzeszenie 100% poufności....płatne z dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts