selimm 06.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Długi nie łechtaczka ..Ty musisz jak za komuny mrug okiem i napisac mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kiedyś może była mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 teraz przynajmniej do jezyka pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Kiedyś może była mała ale gdzieś się zapodziała teraz nie ma po niej śladu łyknij więc geriavit dziadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mówiłem Ci ,że musisz mnie teraz pilnować cobym geriavit brał i koniecznie na spacer wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mówiłem Ci ,że musisz mnie teraz pilnować cobym geriavit brał i koniecznie na spacer wyprowadzać selimm pomożesz mi pchać wózek? On waży 100 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a co?? boisz sie ze sie zgubi i w punkt G trafi ?? ...niechcaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 rytualne obrzezanie - jestem teraz kobietą Nomadów i włóczę się za bydłem zielonooka prrrrryy szalona, nigdzie nie pójdziesz, jak już tu przyszłaś, to na początek za latrynę - szlify zdobywać jak tylko kopac latryne to ok ufff wystraszylam sie ze spotka mnie to co i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 jak tylko kopac latryne to ok ufff wystraszylam sie ze spotka mnie to co i Ciebie ja jestem tutaj pierwszą ofiarą maksia rozpruwacza , ale maksiu nie jest zły, tylko jak się zdenerwuje za latryną jest jeszcze Zochna, anSi i rrmi, ciapciają się chyba w borowinach. źle Ci u nas nie będzie!!! Ale jakbyś przyprowadziła jakąś głupią koleżankę, to by było fajnie bo weronka już czterdzieści razy sprofanowana i zjedzona. Miałam jeszcze jakiś kawałek po prameńsku, ale go po pijaku komuś oddałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a co?? boisz sie ze sie zgubi i w punkt G trafi ?? ...niechcaco niechcąco to on mi się może ze spacerówki wysypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi masz racje bierzemy Maksia i jego "kupke nerwow" do szpitala będziem sie na bandzi uczyc do basenu skakac ze sznurkiem nie elastycznym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi masz racje bierzemy Maksia i jego "kupke nerwow" do szpitala będziem sie na bandzi uczyc do basenu skakac ze sznurkiem nie elastycznym ..... skoro do szpitala koniecznie chcie mnie zabrac to poprosze pojedynczy pokoj, z pelnym wyposażeniem, łączem internetowym i jeszcze kilkoma innymi bajerami m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Maksiu ale wiesz ,że jak narozrabiasz to będziesz siedział za latryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Maksiu ale wiesz ,że jak narozrabiasz to będziesz siedział za latryną w ty ekskluzywny borowinie niewiadomego pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Zobacz ale wreszcie trafił tu gdzie jego miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi masz racje bierzemy Maksia i jego "kupke nerwow" do szpitala będziem sie na bandzi uczyc do basenu skakac ze sznurkiem nie elastycznym ..... skoro do szpitala koniecznie chcie mnie zabrac to poprosze pojedynczy pokoj, z pelnym wyposażeniem, łączem internetowym i jeszcze kilkoma innymi bajerami m. singielka mu się zachciewa łączem chce zagłuszyć odglosy profanacji gdzie jest siostra?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.02.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Siostro tlen! http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a w pokoju to by pewnie kciał kilka rozebranych ........ten tego ??...jak na faceta ze stałym łaczem przystało lepiej to miec w pokoju gadającą żabę ..no! ps. to te moje posty tez prosze wykasowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a w pokoju to by pewnie kciał kilka rozebranych ........ten tego ??...jak na faceta ze stałym łaczem przystało czy to dlatego na "stałe łacze" mowi sie czasem "sztywne łącze"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ufff...borowina powekowana...a to łącze, o którem tak to głosno ostatnio w szpitalu to z przerażenia przypadkiem niej sztywnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts