selimm 06.02.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 a w pokoju to by pewnie kciał kilka rozebranych ........ten tego ??...jak na faceta ze stałym łaczem przystało czy to dlatego na "stałe łacze" mowi sie czasem "sztywne łącze"? w przypadku Długiego gada sie : CHWILE ULOTNE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... w przypadku Długiego gada sie : CHWILE ULOTNE .... Ale..w życiu pienkne som tylko kfile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... w przypadku Długiego gada sie : CHWILE ULOTNE .... Ale..w życiu pienkne som tylko kfile O ILE Są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 sierściuch lepiej przestań bo banany rozdają kfile som może dzisiaj tyż i pamiętaj ,że stare przysłowie mówi: że jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 źle Ci u nas nie będzie!!! Ale jakbyś przyprowadziła jakąś głupią koleżankę, to by było fajnie bo weronka już czterdzieści razy sprofanowana i zjedzona. Miałam jeszcze jakiś kawałek po prameńsku, ale go po pijaku komuś oddałam. same madre kolezanki mam to ja jak ten głupek na ich tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A czyczki jakie majom????????????????????????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 sierściuch lepiej przestań bo banany rozdają kfile som może dzisiaj tyż i pamiętaj ,że stare przysłowie mówi: że jak przyjdzie ochota to i pies kota wychrobota stare przysłowie mowi - gdy tygrys walczy tam pies polegnie aaa nowsze nie sparz se Długi "jezyka" jak chodzisz kole piecyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.02.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 zielonooka Ty mi kochana na jadalną nie wyglądasz o o czyczkach koleżanek możesz opowiedzieć długiemu bo miał urodziny , niech sobie chociaż posłucha...... bidulek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi - ja niestrawna czasami jestem Długi - nie zagladam kolezankom w dekolt i nie obmacuje po cyckach ale ja miales urodziny to zaczjae sie z cyfrowka i im cykne jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Maksiu chciał to się wykasował.. najgorsze ,że przy okazji zginęła gdzieś łechtaczka Aggi i moja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi masz racje bierzemy Maksia i jego "kupke nerwow" do szpitala będziem sie na bandzi uczyc do basenu skakac ze sznurkiem nie elastycznym ..... skoro do szpitala koniecznie chcie mnie zabrac to poprosze pojedynczy pokoj, z pelnym wyposażeniem, łączem internetowym i jeszcze kilkoma innymi bajerami m. za latrynę, tam będziesz miał spokój, przecież jest tablica, niezatrudnionym wstęp wzbroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Maksiu chciał to się wykasował.. najgorsze ,że przy okazji zginęła gdzieś łechtaczka Aggi i moja też no wlasnie! dlatego sie balam tu zostac mi moja duzo przyjemnosci w zyciu dostarcza szkoda by mi bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Wy tu w tym pokoju zwierzeń gadu gadu, a w latrynie trza posprzątać, izolatkę dla Maksia wyszykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Jak znajdę to spróbuję przykleić...... na ślinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Maksiu polazł se siednac za latryną ino nie wiedziol ze tam był iglok znaczy sie spilok ..a wlasciwie to kolcok ...po gorolsku to je jeż jak tu nagle nie podskoczy i wyrwie w tych pozyczonych gumofilcach w pole ....to my ino poczuli swąd spalonej gumy z gumioka poczuli Aggi z Długim sie na konju w poscig za nim puscili ale przy 180 im szkapa zamarzła ....Zielonooka załozyła swoj kask aerodynamiczny typu Zocha2 i popedzila ile sił w miotle za szybko oddalajacym sie Maksiem dopingowanym dopiero co swierzo zjedzonym posiłkiem fasolowym w to wszystko wmieszał sie Bodzio ktory ze swoją glebozmywarką na bimberku wujka Antoniego osiagnol zawrotna szybkosc (do dzisiaj muchy z zebow wydlubuje) na Podlasiu Tola dołaczyłą do poscigu na swojej taczce z kwiotkami , niestety miała łyse debica frigo i połowa zawartosci jej na zakrecie wyleciała C.D.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Jak znajdę to spróbuję przykleić...... na ślinę Czy będziesz szukał tego, co Tomkowi zginęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aggi z Długim sie na konju w poscig za nim puscili ale przy 180 im szkapa zamarzła ....Zielonooka załozyła swoj kask aerodynamiczny typu Zocha2 i popedzila ile sił w miotle za szybko oddalajacym sie Maksiem dopingowanym dopiero co swierzo zjedzonym posiłkiem fasolowym uu la la... mam nadzieje ze moj kask ma zabezpieczenia ...przed powietrzne, cos w rodzaju maski gazowej... bo jak M. na takim dopingu.... jakim piszesz...to moge go nie dogonic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.02.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Jak znajdę to spróbuję przykleić...... na ślinę Długi, żeby coś przykleić to trzeba to mieć, a maksiu z rozpędu wycioł wszystko, może go zatrudnimy jako chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ansi zakochana na zaboj w selimie jak zobaczyła ze jego ulubione gumofilce zniakają wraz nowym pacjentem szpitala wsiadła na koze i gnała dopoki pastwisko sie nie-skonczyło ...C>D>N .... zeby ktos nie wpadł na pomysł - kot z petardą w dupie itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Po co Selimowi taki kask? Czyzby dlugi naprawde Go straszyl? http://www.republika.pl/slawkowo/koci-kask.jpg co tak na selima jedziecie . łon przecie chce jakoby łodpoczać . http://www.republika.pl/slawkowo/kociak.jpg przy takich zabezpieczeniach to kocisko się nie boi, a wysyła innych bez zabezpieczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts