rrmi 06.02.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nie martw sie wyleczymy Cie Wojtku Musisz wiedziec , ze praca fizyczna kole latrynki czlowielka uszlachetnia , niejeden szlachcic juz stad wyszedl Mlode sostry beda pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 dzien dobry! Nazywam "21 i 12 " mam na imie Wojtek i jestem chory. Mowia, ze powaznie, chociaz nic mnie nie boli. Ale widze, ze Wy tez tak macie. tak, ale my jeszcze o tym nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Miałam problemy egzystencjalne. Rozdwojenie, czy jakoś tak. Nawet nie wiedziałam, że tak trudno poznać siebie. Czy to była tylko figura retoryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Wojtek my są jeszcze niezdiagnozowani nie wiesz przypadkiem przez jakie jakie "h" piszemy "słoń" bravo ..w nagrode masz tu porcje mielonki z Weronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 obmacuje po cyckach Duży cyc większa powierzchnia parowania czyli lepszy mikroklimat wtedy , mowisz>: o tym niepomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 .. Ale widze, ze Wy tez tak macie. O nie! nie tak samo Nas boli, że Ciebie boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czy to była tylko figura retoryczna? to chyba o co inne chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... Czy to była tylko figura retoryczna? Podążasz właściwym tropem stylistycznym...myliłam się, co do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.02.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W jaki sposób myliłaś się co do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W jaki sposób myliłaś się co do mnie? Nooo...miszczem w dziedzinie figur jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Umiem jeszcze ująć trop stylistyczny w nawias pastiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Nooo...miszczem w dziedzinie figur jesteś... chyba siostra wpadla teraz jak sliweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 06.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Wojtek my są jeszcze niezdiagnozowani nie wiesz przypadkiem przez jakie jakie "h" piszemy "słoń" bravo ..w nagrode masz tu porcje mielonki z Weronki Ha! Sel sprawdzasz mię, widzi mi sie ! Slon sie nie pisze , on sie kolysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 06.02.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 obmacuje po cyckach Duży cyc większa powierzchnia parowania czyli lepszy mikroklimat wtedy , mowisz>: o tym niepomyslalam bym sie niesmialo zapytał jaka powierzchnia parowania u szanownej forumowiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 bym sie niesmialo zapytał jaka powierzchnia parowania u szanownej forumowiczki? a co? chcesz zrobic tididiyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.02.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 obmacuje po cyckach Duży cyc większa powierzchnia parowania czyli lepszy mikroklimat wtedy , mowisz>: o tym niepomyslalam bym sie niesmialo zapytał jaka powierzchnia parowania u szanownej forumowiczki? odsyłam do napisu widocznego pod nickiem ---------------------> WITAJ zanim zapytasz , poszukaj odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 no kłoniec swiata ..Hałsik wreszcie sie leczyc przyszedł Wojtek zapnij se wontek bo dzisiej nie piatek ..a słon sie nie kiwie ino buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... chyba siostra wpadla teraz jak sliweczka Jeśli w kompot to wpadanie, to ... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 06.02.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A gdzie jest reszta, dlaczego nie wyświetliło się, że wiadomość była edytowana. Usunęłaś to jak niechciane dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Jeśli w kompot to wpadanie, to ... :-?a co dalej z ta groteska? zawsze lepiej wpasc w kompot , przynajmniej slodki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts