Aggi 07.02.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 selek serdelek wstawaj bo Cię pacnę w dekielekpowyrywam Ci pazurkii podsmażę trochę skórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Kto krzaka mi zwinął??? Taki dobry krzak był, nawet mi nic zza niego nie wystawało,bardzo byłam do niego przywiązana... bardzo...to jak odebranie matce dziecka... Kto tak chrapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Kto krzaka mi zwinął??? Kto tak chrapie? To Dziki Konik Morski chyba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 selek serdelek wstawaj bo Cię pacnę w dekielek powyrywam Ci pazurki i podsmażę trochę skórki kulde agi przy Tobie znowu zem nagi .....ps. czy ktos wie gdzie są moje filcoki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.02.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ps. czy ktos wie gdzie są moje filcoki ??? ktoś w nie naszczał suszom siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 czy ktos wie gdzie są moje filcoki ??? Element wywrotowy dla zmylenia na członki sobie ich pozakładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ciekawe kto? ostatnio wszystko na konika morskiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 łostatnio to je pozyczyl se nowy pacjent szpitala niejaki pan M.....KTO MI PODLAł FILCOKI ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 łostatnio to je pozyczyl se nowy pacjent szpitala niejaki pan M.....KTO MI PODLAł FILCOKI ??? nie wiem ja tu tylko kawe robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie wiem ja tu tylko kawe robie Wiesz. Bo po kawie, wiadomo lać się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie wiem ja tu tylko kawe robie Wiesz. Bo po kawie, wiadomo lać się chce. racja!!!! selimm sorki chyba czesciowo moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie wiem ja tu tylko kawe robie Wiesz. Bo po kawie, wiadomo lać się chce. racja!!!! selimm sorki chyba czesciowo moja wina To bier sznurówke i do roboty!!! Sel po gumnie na bosaka łazić nie może przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Długi cos gadał ze dziś pogodno, to można sie oddać i poseksić ja wszystko rozumiec ...ale czemu khoza znikla ??? Nad rzeczką opodal krzaczka, mieszkała matka dziwaczka Lecz zamiast trzymać się rzeczki -robiła na kozie wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie wiem ja tu tylko kawe robie Wiesz. Bo po kawie, wiadomo lać się chce. racja!!!! selimm sorki chyba czesciowo moja wina To bier sznurówke i do roboty!!! Sel po gumnie na bosaka łazić nie może przecież. myslalam ze tak "hartuje sie stal" sell mowil ze ma laskotki w stopach wiec moze lubi na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ja wszystko rozumiec ...ale czemu khoza znikla ??? ... Bo sie okazać, że rrmi to koza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.02.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Długi cos gadał ze dziś pogodno, to można sie oddać i poseksić ... Czy to znaczy, że Długi i rrmi...za krzaczkiem, co go ktoś matce podprowadził razem z korzonkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 oni mają ten krzaczek przyczepiony do hełmu. Długi był w komandosach i umie się maskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 oni mają ten krzaczek przyczepiony do hełmu. Długi był w komandosach i umie się maskować tak się zamaskował, że sam siebie nie może znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 łostatnio to je pozyczyl se nowy pacjent szpitala niejaki pan M.....KTO MI PODLAł FILCOKI ??? to są pomówienia, jesli do mnie pijesz... w ogole to ja sie wypisuje na wlasna prosbe, nie dbacie o mnie taczka, latryna itd.. a zaraz gdzies za winklem dostane nozem po plecach... dlatego wypisuje sie, w innej klinice maja lepsze warunki na odpoczynek po ciezkiej spolecznej pracy m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 to są pomówienia, jesli do mnie pijesz... w ogole to ja sie wypisuje na wlasna prosbe, nie dbacie o mnie taczka, latryna itd.. a zaraz gdzies za winklem dostane nozem po plecach... dlatego wypisuje sie, w innej klinice maja lepsze warunki na odpoczynek po ciezkiej spolecznej pracy m. ale no jak to tak to komu bede kawe .......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts