maksiu 07.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ale no jak to tak to komu bede kawe .......? no widzisz. nawet tą kawe od ciebie podprowadzili mi... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu ni ma tak dobrze to jest psychiatryk .....chorych wypisuje siostra oddziałowa ktora ma urlop to co widzisz tutej to jest efekt wizji algorytmu widzenia khozy jako sprzezenia zwrotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu ni ma tak dobrze to jest psychiatryk .....chorych wypisuje siostra oddziałowa ktora ma urlop to co widzisz tutej to jest efekt wizji algorytmu widzenia khozy jako sprzezenia zwrotnego ale wyobraz sobie ze odziwo sam tez umiem pisac, no to sie wypisze... i co mi zrobicie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu ni ma tak dobrze to jest psychiatryk .....chorych wypisuje siostra oddziałowa ktora ma urlop to co widzisz tutej to jest efekt wizji algorytmu widzenia khozy jako sprzezenia zwrotnego ale wyobraz sobie ze odziwo sam tez umiem pisac, no to sie wypisze... i co mi zrobicie? m. znalazlem sobie bardzo przytulny lokal , tak więc żegnam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu ni ma tak dobrze to jest psychiatryk .....chorych wypisuje siostra oddziałowa ktora ma urlop to co widzisz tutej to jest efekt wizji algorytmu widzenia khozy jako sprzezenia zwrotnego ale wyobraz sobie ze odziwo sam tez umiem pisac, no to sie wypisze... i co mi zrobicie? m. zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 tak więc żegnam... Maksiu tu pozegnania wygldaja inaczej Jam jest siostra oddzialowa ps jeden z we watka po sasiedzku potrzebuje pomocy , pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 znalazlem sobie bardzo przytulny lokal , tak więc żegnam... To znaczy, że idziesz w odwrotną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ale no jak to tak to komu bede kawe .......? no widzisz. nawet tą kawe od ciebie podprowadzili mi... m. a...luzik nic nie straciles, lura mi wyszla nawet te pastylki niebieskie co Tola pogubila a Sell wrzuca do piwa nie poprawiła smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ps jeden z we watka po sasiedzku potrzebuje pomocy , pilne Czy mówisz o ptakach w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ps jeden z we watka po sasiedzku potrzebuje pomocy , pilne tak z czystej ciekawosci zapytam ktory, bo i tak nie zamierzam reagowac. Po tym wszystkim co sie ostatnio na sluchalem na swoj temat (zwlaszcza strasznie przykre informacje na temat $$$) postanowilem na jakis czas kompletnie odpuscic sprawe, nawet jesli by M. wrocila to udam ze nie widze. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mysle ze tam całą brygadą wpadniemy razem z khozą dziewicą gotową na wszystko !! z krzynką zywca i kartonem fajek bez akcyzy prawda ??? ...skoro zaprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking nie możecie byc tak brutalni...zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ruch na oddziale wzmozony widze ... musi dzien odwiedzin byl albo refundacja na nowe leki przyszla rrmi - wszytskie kroplowki zapchane .. Zaden plyn nie przechodzi oo..widze ze ogorkiem ktos przepychal i lechtaczki po katach sie walaja.. czyli ze strona 69 do czego zobowiazuje Ide, babkie piaskowa zrobie. Takie te lechtaczki podsuszone - zamiast rodzynek sie nadadza. AnSi - a ogien w kominku trzymasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking nie możecie byc tak brutalni...zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Nie skreślaj go tak od razu, każdemu trzeba dać szansę. A może dobrze tańczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking nie możecie byc tak brutalni...zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Długi jest RULEZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Z PAMIETNIKA WERONKI Długi czesto zadawał mi pytanie co czuje kiedy mam orgazm ??? wiec mu odpowiedzialam ze czuje nieuchronnie ten moment kiedy Długi zasnie i bede miala czas dla siebie .... C.D.N.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. A zniesiesz mnie zniesiesz robaczku i jeszcze dłuuugo będziesz mnie znosił ]Selimm długi przede wszystkim jest erotik a dopiero potem rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 łostatnio to je pozyczyl se nowy pacjent szpitala niejaki pan M.....KTO MI PODLAł FILCOKI ??? to są pomówienia, jesli do mnie pijesz... w ogole to ja sie wypisuje na wlasna prosbe, nie dbacie o mnie taczka, latryna itd.. a zaraz gdzies za winklem dostane nozem po plecach... dlatego wypisuje sie, w innej klinice maja lepsze warunki na odpoczynek po ciezkiej spolecznej pracy m. jakie wypisuje, matka daje wypis, jeśli go nie masz to gdzie się bierzesz poproś, może da Ci ful wypas, zamiast wypisu, jeszcze tam w krzaczkach, jest słoik, a w nim weronka, może się załapiesz, a tak, swoją drogą, gdzie załatwiłeś tak duży zapas tych niebieskich piguł, jak podasz namiary na metę, to załatwię Ci wypis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 taaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. A zniesiesz mnie zniesiesz robaczku i jeszcze dłuuugo będziesz mnie znosił ]Selimm długi przede wszystkim jest erotik a dopiero potem rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts