Gość 07.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ide, babkie piaskowa zrobie. Takie te lechtaczki podsuszone - zamiast rodzynek sie nadadza. Punkty G trzeba najpierw wydrylować, w temp 200 st. robią się nadaktywne i samowystarczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 tak z czystej ciekawosci zapytam ktory, bo i tak nie zamierzam reagowac. to nie w tym kontekscie bylo ten jest psychiczny , moze na podobe M , bo tez w samotnosci siedzi po nocy na necie Nie reaguj , bedzie git , poradzimy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a tak, swoją drogą, gdzie załatwiłeś tak duży zapas tych niebieskich piguł, jak podasz namiary na metę, to załatwię Ci wypis nie ma mowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 to nie w tym kontekscie bylo ten jest psychiczny , moze na podobe M , bo tez w samotnosci siedzi po nocy na necie Nie reaguj , bedzie git , poradzimy sobie a ja moze wreszcie odpoczne... bo najwyzsza pora :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 maksiu nawet jesli by M. wrocila to udam ze nie widze.nie strasz nas, nie strasz, chociaz ona się nawet do szpitala nie nadawała, być może zrobiliśmy błąd nie przyjmująć jej na oddział zamknięty, może jednak była jakaś szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking nie możecie byc tak brutalni...zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Nie skreślaj go tak od razu, każdemu trzeba dać szansę. A może dobrze tańczy? Dobrze ja po prostu tańczę pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i mam jeszcze kilka innych zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zamkniemy Cie z Długim w pokoju i puscimy modern talking nie możecie byc tak brutalni...zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Nie skreślaj go tak od razu, każdemu trzeba dać szansę. A może dobrze tańczy? Dobrze ja po prostu tańczę pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i mam jeszcze kilka innych zalet Oczywiście, bo nie tylko mięsień się liczy, ale i fryz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 maksiu nawet jesli by M. wrocila to udam ze nie widze.nie strasz nas, nie strasz, chociaz ona się nawet do szpitala nie nadawała, być może zrobiliśmy błąd nie przyjmująć jej na oddział zamknięty, może jednak była jakaś szansa Nie zrozum mnie zle, ale ja poprostu mam na jakis czas dość, są chwilę ze zaczynam rozumieć M. a to chyba juz zdecydowanie oznaka ze czas na odpoczynek. Tymczasem M. ma zakaz wstepu. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 DłUGI JESZCZE ROBI ZA KWOKE posiedzi na jajkach i troszke pogrzeje .....kto wie moze i zatanczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Maksiu , A zniesiesz mnie zniesiesz robaczku i jeszcze dłuuugo będziesz mnie znosił nie zniose, mam alergie, wiec jesli nie chcecie abym Wam nie przestawił kliniki to lepiej tego nie robcie... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ... tylko "kwilę" mnie nie było, a tu taki "rajbach" ... ... pozatym: długi napisał: Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. ... chcesz mnie "wygryźć" z mojej fuchy ? ... w "śpitalnej" kuchni już mam "pomocnika" ... kawę robi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Tymczasem M. ma zakaz wstepu. m. Tu mogłaby przyjść, bymy ją pobadali trochę, wycinków różnych pobrali, lewatywe zrobili, krwi spuścili, wątrobę usunęli bo żółcią zalana, i czyms tam jeszcze, i z długim w pokoju przesłuchań zamknęli. Na dłuuuuuuugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Tymczasem M. ma zakaz wstepu. m. Tu mogłaby przyjść, bymy ją pobadali trochę, wycinków różnych pobrali, lewatywe zrobili, krwi spuścili, i z długim w pokoju przesłuchań zamknęli. Na dłuuuuuuugo. A że tak się zapytam z innej beczki, personel ma aktualne badania? w tym rownież psychiatryczne z orzeczeniem o braku przeciwskazań do pracy w tym zawodzie? a moze dyplomy ukończenia szkół? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ... tylko "kwilę" mnie nie było, a tu taki "rajbach" ... ... pozatym: długi napisał: Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. ... chcesz mnie "wygryźć" z mojej fuchy ? ... w "śpitalnej" kuchni już mam "pomocnika" ... kawę robi pzdr a co? przynajmniej to umiem, bo zurek mi nie wyszedł sie przypalił znaczy ciut - zagadalam sie porzez telefon a pozatym melduje ze wam w klinice czanik spaliłam .... elektryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 A że tak się zapytam z innej beczki, personel ma aktualne badania? w tym rownież psychiatryczne z orzeczeniem o braku przeciwskazań do pracy w tym zawodzie? a moze dyplomy ukończenia szkół? m. mnie to nie dotyczy , ja personel pomocniczy a nie wyzszego rzedu.... ja mam aktualne szczepienia jedynie i kartke z sanepidu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willdseahorse. 07.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a co? przynajmniej to umiem, bo zurek mi nie wyszedł sie przypalił znaczy ciut - zagadalam sie porzez telefon a pozatym melduje ze wam w klinice czanik spaliłam .... elektryczny uuu to trzeba bedzie w naturze oddac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a co? przynajmniej to umiem, bo zurek mi nie wyszedł sie przypalił znaczy ciut - zagadalam sie porzez telefon a pozatym melduje ze wam w klinice czanik spaliłam .... elektryczny uuu to trzeba bedzie w naturze oddac w naturze juz bylo -> kopalam latryne co mam jeszcze "wungiel" przerzucic czy jak?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.02.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mnie to nie dotyczy , ja personel pomocniczy a nie wyzszego rzedu.... ja mam aktualne szczepienia jedynie i kartke z sanepidu ... tutaj z pacjenta ... łatwo przejść do personelu (pomocniczego) i na odwrót ... ważne do kuchni papiery uzupełnione ... "kfalifikacje" podciągniesz .... słyszałem o "zupa była za słona" ale "zupa przypalona" to wyższa szkoła jazdy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.02.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 no zaraz zaraz - ja sie najelam przy pomocy w zakladowej kuchni.... jaki pacjent?!?!?!? nie jestem chora?! !!!!!! siostro!!!! gdzie siostra mnie ciagnie?! ałua!!!!! gdzie z ta strzykawka?!?!?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ... tylko "kwilę" mnie nie było, a tu taki "rajbach" ... ... pozatym: długi napisał: Maksiu , a kto ci coś przykrego powiedział?????? daj go do mnie ja go przerobię na salceson. ... chcesz mnie "wygryźć" z mojej fuchy ? ... w "śpitalnej" kuchni już mam "pomocnika" ... kawę robi pzdr Wygryzać nikogo nie będę , od tego jest Maksiu Nie widzisz jakiego ma siekacza do wygryzania A salcesona umiem robić to może ja za pomocnika pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts